LTS نسخه ساپورت طولانی هست و پایداره ولی 13.04 نسخه ساپورت شش ماهست ولی جدیدتره و طبعا با پایداری کمتر!انتخاب با خودته!
رم و سی پی یوت چقدر هست؟
اون افکت ها رو هم با CompizConfig setting manager میتونی نصب کنی ولی خب توصیه نمیکنم ممکنه موجب ناپایداری بشه
ساپورت ۹ ماهه هست
۲ ماه دیگه ۱۳.۱۰ میاد و آپدیت میکنی بهش
کلا بیخیال پایداری بشو فعلا همین 13.04 خیلی پایداره برای کاربر معمولی فقط گهگاهی هنگ میکنه
در ضمن صرف نصب کردن کامپیز موجب ناپایداری نمیشه کامپیز منیجر فقط یه برنامه گرافیکی هست برای تنظیم کامپیز خود کامپیز از قبل روی اوبونتو موجوده فقط چون برخی تغیرات کامپیز ممکنه بعضی چیز ها رو به هم بریزه موقع دستکاری و تغیر مقادیر یه مشکلاتی پیش بیاره
هرچقدر هم این افکت های تصویری بیشتری فعال کنید دسکتاپ سنگین تر میشه و اگر گرافیکتون مشکل داشته باشه وضعیت یکم ناجورمیشه
آخ ببخشید اشتباه کردم گفتم شش ماهه(با شش ماه یه باز که نسخه جدید میات قاطی کردم
)
ببین من خودم آیینه عبرت این قضیه هستم قبلا که از اوبونتو (یونیتی) استفاده میکرم CompizConfig setting manager نصب کردم یه افکت رو فعال کردم و بعد غیر فعالش کردم!آقا یونیتی پوکید!
خلا صه مجبور شدم از gnome fall back درستش کنم
خوب من کامپیز رو دیدم توی اوبونتو تمام تیک ها فعاله طرف میاد یکیشو غیر فعال میکنه که همون باعث میشه دسکتاپش بالا نیاد (کاری به دستکاری تنظیمات داخل اون گروه بندی ها ندارم هنوز)
راه حل این مشکل خیلی ساده هست
به طور معمول ما یه یوزر داریم روی توزیعمون و وقتی تنظیمات گرافیکی اون یوزر رو به هم میزنیم چون سوات کافی درست کردنشو از جای دیگه نداریم میزنیم کجدد اوبونتو نصب میکنیم ولی خوب از اونجایی که تنظیمات کامپیز هر یوزر تو فایل home یوزر ذخیره میشه و به بقیه یوزر ها و سیستم کاری نداره هیچ مشکلی پیش نمیاد
شما یه یوزر که به اسم خودت (یا اسم دلخواه خودت داری معمولا یه یوزر دیگه به اسم admin یا هر چی دیگه بساز هر وقت تنظیمات میز کارت رو به فنا دادی با این یوزر لاگین میکنی میتونی یوزر جدید بسازی یا این که با پاک کردن فایل های توی پوشه هوم (اون فایل های مخفی تنظیمات و کش و ...) کاری کنی که محیط و تنظیمات همش به حالت دیفالت برگرده البته همه اینا رو میشه بدون داشتن محیط گرافیکی هم درست کرد یا این که مشکل پیش اومد از ترمینال یه یوزر آدد کنی و لاگین شی و باقی ماجرا یوزر میهمان البته دسترسی این کار ها رو نداره
با این شیوه میتونی هر بلایی خواستی سر کامپیز بیاری و هر مشکلی هم پیش بیاد تو ایکی ثانیه رفع میشه

یا اینکه میتونی یه یوزر بسازی توی اون تنظیمات کامپیز رو دستکاری کنی اگه همه چیز اونی شد که میخوای از تنظیمات یه خروجی بگیری بعد اون فایل رو هم جای دیگه میتونی توی تنظیمات کامپیز وارد کنی
من خودم از تنظیمات کامپیز دیفالت روی دپین یه خروجی گرفتم و الان میتونم وارد تنظیمات کامپیز توی اوبونتو بکنم در کل کامپیز برخلاف اسمش که ترسناکه :دی چیز خوب و باحالیه ۱۵ مین باهاش ور بری تقریبا همه چی دستت میاد