انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب همزمان ویندوز ۸ اوبونتو و لینوکس مینت ۱۵ (حل شد)  (دفعات بازدید: 6382 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
اطلاعات يكى از پارتيشنات رو يه جا كه جا دارى كپى كن اون پارتيشنو فرمت كن كامل بكنش p اگه واسه ويندوزت به فضاى بيشترى نياز دارى اگه نه بكنش l كار تمومه برو مينت اما اگه p كرديش بايد اون اطلاعات با طلاعات پارتيشن كوچك تر رو بندازى توش و پارتيشن كوچيكه رو فرمت كنى و بزاريش l . چون اطلاعات دقيقى از هاردا و نيازت نداشتم بهتر نتونستم راهنمايى كنم .

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
با تشکر بسیار از کمک همه دوستان. بررسی میکنم راهنمایی هاتونو. پس از نصب مینت عبارت <حل شد> رو اضافه میکنم. بازم ممنون از وقتتون.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
اطلاعات يكى از پارتيشنات رو يه جا كه جا دارى كپى كن اون پارتيشنو فرمت كن كامل بكنش p اگه واسه ويندوزت به فضاى بيشترى نياز دارى اگه نه بكنش l كار تمومه برو مينت اما اگه p كرديش بايد اون اطلاعات با طلاعات پارتيشن كوچك تر رو بندازى توش و پارتيشن كوچيكه رو فرمت كنى و بزاريش l . چون اطلاعات دقيقى از هاردا و نيازت نداشتم بهتر نتونستم راهنمايى كنم .
با راهنمایی این دوست عزیز و تغییرات گفته شده الان لینوکس مینت ۱۵ Olive KDE  به همراه ویندوز ۸ و اوبونتو ۱۳.۰۴ روی سیستم من نصب شده و به خوبی کار میکنه. از بقیه بچه های خوب این انجمن هم تشکر میکنم. در ضمن من حدود ۳ ماهه با اوبونتو کار میکنم. کاملا راضی هستم و کاری نبوده که نتونم تو محیط اوبونتو انجام بدم از تایپ مقالات تا استفاده از سایلب که معادل متلب در ویندوزه (حتی در مواردی قوی تر). توانایی های اوبونتو در بلوتث و اشتراک بینظیره. ایجاد یک هات اسپات جهت اشتراک وای فای اینترنت تقریبا مثل آب خوردنه و مثل ویندوز ۸ نیازی به نصب برنامه خاصی نداره. اسکایپ به خوبی نصب میشه و کار میکنه. دیگه نیازی به خرید آنتی ویروس ندارم و  با استفاده و نصب تور مطمین هستم که با امنیت در اینترنت میگردم. به طور کلی برای من به عنوان یک کاربر کاملا مبتدی در محیط گنوم/لینوکس اوبونتو یک سیستم عامل کارا و زیبا است.
با تشکر

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
دقیقاا تو ویندوز unallocated هست. موقع نصب مینت توی مرحله تعیین پارتیشن همه درایوها و پارتیشن ها قابل فرمت هست جز همین ۱۰ گیگی که unallocated کردم. واقعا گیج شدم.

اگه اینجوریه برید تو ویندوز همون پارتیشن رو یه پارتیشن Primary از همون 10 گیگ بسازید و بعد هنگام نصب فرمتش کنید :)
مسله اینه که گویا نمیشه بیشتر از 4 پارتیشن رو هارد داشت. من توی درایو  c دوتا پارتیشن دارم:یکی ویندوز نصبه اون یکی اوبونتو. و دو درایو دی و ای هم دارم. که میشه 4 پارتیشن. به هر حال ممنون از جوابتون.
اگر partition table هارد شما GPT باشه که به نظر میاد همین طور هم هست می تونید بیشتر از ۴ پارتیشن اصلی داشته باشید.
https://wiki.archlinux.org/index.php/GUID_Partition_Table

Arbitrary number of partitions - depends on space allocated for the partition table - No need for extended and logical partitions. By default the GPT table contains space for defining 128 partitions. However if the user wants to define more partitions, he/she can allocate more space to the partition table (currently only gdisk is known to support this feature).
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1392، 12:56 ب‌ظ توسط mohsen69 »
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
دقیقاا تو ویندوز unallocated هست. موقع نصب مینت توی مرحله تعیین پارتیشن همه درایوها و پارتیشن ها قابل فرمت هست جز همین ۱۰ گیگی که unallocated کردم. واقعا گیج شدم.

اگه اینجوریه برید تو ویندوز همون پارتیشن رو یه پارتیشن Primary از همون 10 گیگ بسازید و بعد هنگام نصب فرمتش کنید :)
مسله اینه که گویا نمیشه بیشتر از 4 پارتیشن رو هارد داشت. من توی درایو  c دوتا پارتیشن دارم:یکی ویندوز نصبه اون یکی اوبونتو. و دو درایو دی و ای هم دارم. که میشه 4 پارتیشن. به هر حال ممنون از جوابتون.
اگر partition table هارد شما GPT باشه که به نظر میاد همین طور هم هست می تونید بیشتر از ۴ پارتیشن اصلی داشته باشید.
بنظر میاد که از ایشون mbr هست و نمیتونه بیش از 4 تا پریمری داشته باشه.
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم