انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دولت ایران استفاده از ویندوز را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد  (دفعات بازدید: 25976 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
لینوکس نیازی به یادگیری آنچنانی ندارد ، یه سری دستوره که هر کی به فراخور نیازش یه سریش رو بلده مثلا من apt-get , dir , cd رو بلدم ! :D خیلی هم حال می ده  ;D
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
بنده حدس ميزنم اين برنامه ريزى بيشتر يك واكنشى باشه در برابر ويروس هايى مثل استاكس نت كه واقعاً باعث شدند آبروى ايران تو زمينه ى امنيت سايبرى از بين بره و يك جور آمادگى براى وقوع هرگونه جنگ سرد احتمالى . ( تحليلم از محور Z تو حلقم :))))   :D :-" )

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
البته براى همه جا هم اينقدر زمان نميبره مثل بانك ها و آموزش و پرورش.اينو هم فراموش نكنيد كه يه دولت پشت قضيه است

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
ببین من بهش فکر کردم ، اصلا کاری نداره این همه جوون بی کار ، که رشته شون کامپیوتر بوده و برنامه نویسی بلدن ، خوب یه خورده خرج داره ولی در ازاش امنیت خودشون می ره بالا نه اینکه الان بانک ما اتصالاتش همه بازه  ;) کافیه برید و با فایرفاکس از یکی از فروشگاها اینترنتی خرید کنید حالا هر بانکی ، فایرفاکس بهتون اخطار می ده که گرچه اطلاعات کد گذاری می شه ولی این اتصال امن نیست  و توسط شخص سوم قابل خوندن هست اینه امنیت  :-X، کروم که چیزی نمی گه و اینترنت اکسپلورر هم که اصلا مرورگر نیست ، باید این دولت یه خورده خرج کنه مخصوصا توی حوزه ی IT ابزارهای خوبی هم توی دنیای متن باز داره به شرطی که ازشون استفاده کنه و قانون GPL رو هم زیر پا نگذاره توسعه های خوبی می تونه بده ، راستی یه خبر جدید سیستم عامل سوشیانت و شرکتی به نام اتیاک ((الان)) دیگه وجود خارجی ندارن
Not Found

The requested URL /persian/index.php/product/os was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at www.etiak.com Port 443
تازه می خواستن سیستم عامل متن بسته بدن ، خوب هر پروژه ای مثل این محکوم به شکسته دیگه :)
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 08:22 ق‌ظ توسط H.m »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
متاسفانه ادارات هنوز دارند از ms office چند سال پیش استفاده می کنند چون می گند سخته که بخوایم بیایم از یک نوع استفاده کنم حالا چجوری می تونند همه ی برنامه های کاربردیشون را توی 6 ماه عوض کنند؟حداقل یک کلاس آموزشی باید براشون میذاشتند
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
متاسفانه ادارات هنوز دارند از ms office چند سال پیش استفاده می کنند چون می گند سخته که بخوایم بیایم از یک نوع استفاده کنم حالا چجوری می تونند همه ی برنامه های کاربردیشون را توی 6 ماه عوض کنند؟حداقل یک کلاس آموزشی باید براشون میذاشتند
موافقم ، با ورود برنامه نویسان ایرانی ، امید هست که رابط لیبره هم بهبود پیدا کنه ، البته اگر طبق GPL پیش بره که متاسفانه بعید می دونم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
به نظر من شدنی نیست
و این که اگر هم بشه فکر میکنم با این وضعیت فرهنگی اطلاعاتی و قانونی کشور عزیز شاهد سوئ استفاده سودجویان از این نرم افزار ها خواهیم بود
فردا هر شرکتی برمیداره کمی ادیت میکنه نرم افزار های آزاد رو و بی توجه به لاینسش کدش رو میبنده
فکر نمیکنم سودی برای آزادی نرم افزار داشته باشه اینکار
توی 6 ماه هم شدنی نیست خیلی از کارمند ها ووو با همون ویندوزش مشکل دارن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
کار شدنی بود اگه حداقل زمان رو 2 سال اعلام میکردن، الان هم شاید بشه، اما بهتره کارای اداریتون رو زود تر انجام بدین قبل اینکه کارمندا برن تو هنگ :D
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
احتمالا منظورشون این بوده که اوبونتو نصب می کنن و بعد با Virtual Box ویندوز رو میارن بالا و کاراشون رو راه میندازن ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

خب دوستان وضع آموزش در ادارات افتضاح تر از این حرفاست!
۶ ماه بیشتر شبیه یه شوخیه...حالا نوشتن دوباره برنامه ها و ... بماند.ما که خودمون خوراکمون الان ۱۰ ساله کامپیوتر و برنامه نویسی هست یه ۲ ماهی طول کشید تا با اوضاع جدید آداپته بشیم...حالا چطور کسی که وقتی بیای تم ویندوز رو عوض کنی با تغییر شکل آیکن ها دیگه نمی دونه چی به چیه می خواد اینو تو کمتر از ۶ ماه یا بگیره!

مثلا مادر من کارمند جایی(!) هستن و مدرک icdl هم از طرف اداره گرفتن اما...همزمان دایی بنده هم که در همون ارگان فعالیت داره همین مدرک رو گرفت اما ایشون نیز چون اوشون!!!!!!!
تو همین اداره فایل های پاورپونتشون رو میدن بیرون براشون بسازن!!!!! :'( :'( :'(

حالا همه با هم کمی می گرییم!!! :'( :'( :'(

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
...
حالا همه با هم کمی می گرییم!!! :'( :'( :'(
دقیقا همینه. من خودم توی آموزشگاه‌ها به کارمندان محترم دولت ICDL می‌گفتم... اینا فقط پنج دقیقه اول بیدار بودن! البته حق هم داشتن‌ها... اولا همه سن‌هاشون بالا بود و خودشون اذعان داشتن که ما دیگه نمی‌کشیم. ثانیا کلاس‌هاشون رو گذاشته بودن بعد ساعت کاری. خب من که میدونم اینا در ساعت کاری هم خروجی خاصی نداشتن! اما بازم یه درصد انرژی بابت صحبت کردن‌هاشون و کارهای متفرقه صرف کردن حتما...
بهرحال اگه پایلوت طرح جواب داده بیان مدارک رو ارائه بدن. اگر هم نه خواهشا خیالبافی رو بس کنید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
عملى شدن اين طرح بيشتر بستگى به هدف دولتداره.اگه بهخاطر امنيت ملى و از اين جور چيزا باشه احتمالش زياده.به زمان كار ندارم

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
حالا یکی اومده یه چیز برا خودش گفته، شما زیاد جدی نگیرید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پست‌های نامرتبط حذف شد. دوستان بد نیست که بحث‌های نامرتبط رو، اگر هم شروع شدند، ادامه ندیم و اگر واقعا علاقه به ادامه اون‌ها داریم، یک پست جدید براشون بزنیم. ممنون.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
شاید فقط برای بخش خاصی بوده. مثلا بخش انفورماتیک. مطمئنید اونی که اینا رو می‌گفت اغراق نمی‌کرد؟! اصلا اینا به کنار کارمندها رو چطور آموزش داده بودن؟ تا چه سطحی؟ اصلا مدرکی برای این گفته دارید (داشتند)؟
ما دقیقاً رفتیم به اداره‌ی انفورماتیک استانداری زنجان و از نزدیک دیدیم محل کار رو. بعد گویا تعداد زیادی از مدیران و کارمندها رو هم که نمی‌تونستن با تغییرات هماهنگ بشن رو عوض کرده بودن و اعضای جدید با سواد کافی رو استخدام کرده بودن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
ما دقیقاً رفتیم به اداره‌ی انفورماتیک استانداری زنجان و از نزدیک دیدیم محل کار رو. بعد گویا تعداد زیادی از مدیران و کارمندها رو هم که نمی‌تونستن با تغییرات هماهنگ بشن رو عوض کرده بودن و اعضای جدید با سواد کافی رو استخدام کرده بودن
حدس زدم بخش انفورماتیک بوده باشه. چون فرموده بودید «در استانداری زنجان ۴ ساله که تماماً داشت از اوبونتو استفاده می‌شه» که به نظر میاد «تماما» نبوده باشه!
بهرحال، باز هم آفرین به زنجانی‌ها. بقیه رو که آب برده...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford