انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟  (دفعات بازدید: 21143 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟
« : 20 شهریور 1392، 01:07 ق‌ظ »
تو یکی از تاپیک ها یک بحثی رخ داد بین یک عدد سی شارپ کار و یک جاوا کار که جالب شد برام تاپیکی باشه که این دوتا زبان برنامه نویسی و فیچرهاشو دقیقا و بدون تعصبات قبیله ای و اینا! بررسی کنیم.
مطمئنن هردوزبان چیزهای زیادی برای عرضه دارن و خب طبیعتا شباهت های بسیاری هم هست.

خوشحال میشم دانسته های خودتونو با ما به اشتراک بگذارید :)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟
« پاسخ #1 : 20 شهریور 1392، 01:23 ق‌ظ »
چرا فقط جاوا!؟ من کلا زبان های برنامه نویسی رو می گم ;D البته هر زبان برنامه نویسی قابلیت خودش رو داره اما من واقعا از سی شارپ مزیتی نسبت به بقیه نمی بینم :دی
اینم پستم تو اون تایپیک
داداش گلم چرا میزنی؟ :D ما اینجا داریم فقط بحث می کنیم تا به همدیگه چیز های جدید یاد بدیم. اصلا فروم برای همینه! پست ها رو درست بخونید، ما نگفتیم سی شارپ به درد نمی خوره بلکه گفتیم تا سی پلاس پلاس و جاوا هستند (پایتون هم الان اضافه می کنم ولی شاید تو کتاب خونه ها کم بیاره ) چرا سی شارپ کار کنیم ؟ سنبل تکنولوژی یعنی چی آخه؟ مثلا با سی شارپ میشه ماشین فضایی ساخت و با جاوا نمیشه؟ ماشین فضایی سی شارپ سریع تر از سی پلاس پلاس و سیه؟
در ضمن اگر کسی تو همچین بحثی شرکت می کنه یعنی با زبان های برنامه نویسی آشنایی داره و دلیلی نداره که مثلا شخصی بگه من فلان بلدم ، بهمان بلدم پس خیلی شاخم و نظر من سره. منطقی رفتار کنید. شما به جای اینکه بگید مثلا من فلان کتابخونه رو تو سی شارپ دارم پس یه مزیتی دارم یا اینکه بگید کد نویسیم سادست و ... می گید چون تاحالا کار نکردید( که از شانس بدتون سی شارپ از جمله اولین زبون های برنامه نویسی بود که کار کردم ) سی شارپ خوبه همه بدن :| ما باید جوری پست بدیم که جای بحثی باقی نمونه نه اینکه الکی با گیر دادن تایپیک رو به بیراهه بکشیم :)

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
« پاسخ #2 : 20 شهریور 1392، 03:32 ب‌ظ »
من توی اون تاپیک در جواب اون دوستمون که از سی شارپ بشدت دفاع می کرد این پست رو گذاشتم:
"دوست عزیز عصبانی نشید! یه سری واقعیات هست که غیرقابل انکاره. شما هر کاری هم که بکنی سی شارپ کراس پلتفرم نمی شه! این بزرگترین ایرادش. از پروژه mono هم فعلا هیچ انتظاری نباید داشت. من خودم سی شارپ کار می کردم اما بعد از مهاجرت به لینوکس رفتم سراغ جاوا.
برای اینکه بدونی سی شارپ از کجا اومده فقط کافیه بری به صفحه ویکی پدیای این زبان به آدرس زیر:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE
تردیدی ندارم اگه این قضیه قابل دفاع بود خود مایکروسافت از بنده و شما بیشتر واسش تلاش می کرد. این مدل دفاع کردن شما اصلا شایسته نیست. سی شارپ خیلی قدرتمنده اما فقط و فقط در محیط ویندوز. این رو فراموش نکنید. و البته فراموش نکنید که همه اون کارهایی که برای ویندوز با سی شارپ انجام می شه رو با جاوا هم می شه انجام داد.
موفق باشید."
مضاف بر اینکه توی جاوا کدهای unsafe وجود نداره. و البته نوعهای داده ای struct و enum هم در جاوا پیدا نمی شن و یه سری تفاوت دیگه که خب جای بحثش زیاده. البته باید پذیرفت در مبحث GUI کامپوننت های net. زیباتر٬ کاربرپسندتر و بیشتر هستند و این ضعف در swing خیلی مشهوده!
در مورد ide باید بگم که intellij idea یکی از بهترین محیط های برنامه نویسیه که هوشمندیش زبانزده. حتی یکی از دوستان من که یه سی شارپ کار حرفیه ای هستش resharper رو نصب کرده که از محصولات شرکت jetbrain هست (intellij idea هم مال همین شرکته). ایشون بشدت از این ide خوشش اومده بود و می گفت که سرعت کد زدنم خیلی بالا رفته. جالبه که اصلی ترین محصول این کمپانی intellij idea با جاوا نوشته شده و بقیه ide هاش رو از روی اون کپی برداری کرده. حتی مثلا این شرکت واسه پایتون یه ide ساخته به اسم pycharm بعدش اومده پلاگینش رو واسه intellij idea گذاشته. از دیگر مزیتهاش اینه که میشه باهاش واسه آندروید برنامه نویسی کرد. این ide زبان جدید GO رو هم پشتیبانی می کنه. از همه جالبتر اینکه حجمش فقط 115 mb هستش و اصلا قابل مقایسه با VS نیست چون نسبت حجم تقریبا یک به دهه! (یه شایعه تایید نشده وجود داره که میگه VS از intellij idea کپی برداری شده).
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 03:48 ب‌ظ توسط mohammadgolfami »
محدودیت تنها در ذهن ماست!

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
« پاسخ #3 : 20 شهریور 1392، 07:11 ب‌ظ »
من توی اون تاپیک در جواب اون دوستمون که از سی شارپ بشدت دفاع می کرد این پست رو گذاشتم:
"دوست عزیز عصبانی نشید! یه سری واقعیات هست که غیرقابل انکاره. شما هر کاری هم که بکنی سی شارپ کراس پلتفرم نمی شه! این بزرگترین ایرادش. از پروژه mono هم فعلا هیچ انتظاری نباید داشت. من خودم سی شارپ کار می کردم اما بعد از مهاجرت به لینوکس رفتم سراغ جاوا.
برای اینکه بدونی سی شارپ از کجا اومده فقط کافیه بری به صفحه ویکی پدیای این زبان به آدرس زیر:
تردیدی ندارم اگه این قضیه قابل دفاع بود خود مایکروسافت از بنده و شما بیشتر واسش تلاش می کرد. این مدل دفاع کردن شما اصلا شایسته نیست. سی شارپ خیلی قدرتمنده اما فقط و فقط در محیط ویندوز. این رو فراموش نکنید. و البته فراموش نکنید که همه اون کارهایی که برای ویندوز با سی شارپ انجام می شه رو با جاوا هم می شه انجام داد.
موفق باشید."
مضاف بر اینکه توی جاوا کدهای unsafe وجود نداره. و البته نوعهای داده ای struct و enum هم در جاوا پیدا نمی شن و یه سری تفاوت دیگه که خب جای بحثش زیاده. البته باید پذیرفت در مبحث GUI کامپوننت های net. زیباتر٬ کاربرپسندتر و بیشتر هستند و این ضعف در swing خیلی مشهوده!
در مورد ide باید بگم که intellij idea یکی از بهترین محیط های برنامه نویسیه که هوشمندیش زبانزده. حتی یکی از دوستان من که یه سی شارپ کار حرفیه ای هستش resharper رو نصب کرده که از محصولات شرکت jetbrain هست (intellij idea هم مال همین شرکته). ایشون بشدت از این ide خوشش اومده بود و می گفت که سرعت کد زدنم خیلی بالا رفته. جالبه که اصلی ترین محصول این کمپانی intellij idea با جاوا نوشته شده و بقیه ide هاش رو از روی اون کپی برداری کرده. حتی مثلا این شرکت واسه پایتون یه ide ساخته به اسم pycharm بعدش اومده پلاگینش رو واسه intellij idea گذاشته. از دیگر مزیتهاش اینه که میشه باهاش واسه آندروید برنامه نویسی کرد. این ide زبان جدید GO رو هم پشتیبانی می کنه. از همه جالبتر اینکه حجمش فقط 115 mb هستش و اصلا قابل مقایسه با VS نیست چون نسبت حجم تقریبا یک به دهه! (یه شایعه تایید نشده وجود داره که میگه VS از intellij idea کپی برداری شده).

ممنون از توضیحات باحالتون

یه جورایی تو جاوا enum داریما!
خیلی هم جالبن!

http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/javaOO/enum.html

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 شهریور 1392، 07:27 ب‌ظ »
موفق باشید."

ممنون از توضیحات باحالتون

یه جورایی تو جاوا enum داریما!
خیلی هم جالبن!

http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/javaOO/enum.html

خواهش می کنم.
به قول خودتون یه جورایی

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #5 : 20 شهریور 1392، 07:30 ب‌ظ »
intellij idea خوبه واقعاً منم خيلى دوسش دارم :دى :-" اما نسخه خوبش كه همون ultimate ــش باشه آزاد نيست رايگانم نيست سورسشم باز نيست نسخه Community هم داره كه آزاده مجوزشم Apache 2 هستش امااصلا قابل مقايسه نيست با Ultimate ــش و خيلى چيزا كم داره من خودم واقعاً با محصولات JetBrains حال ميكنم به طرز عجيبى ولى به عنوان رقيب اصلى ميتونيد يه نگاهى هم به اكليپس بندازيد كه قابليت هاى خيلى خيلى رديفى داره فقط من با ظاهرش حال نميكنم اصلاً .
البته من از جفت اين ها واسه Go استفاده كردم و در مورد كاربردشون تو جاوا نميتونم نظر بدم و در كل هم واسه Go استفاده از IDE كار اشتباهيه :دى
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 07:34 ب‌ظ توسط אוּרִיאֵל »

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 شهریور 1392، 07:35 ب‌ظ »
من حرفم رو در مورد enum پس می گیرم!

آفلاین mohammadgolfami

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 20 شهریور 1392، 07:41 ب‌ظ »
intellij idea خوبه واقعاً منم خيلى دوسش دارم :دى :-" اما نسخه خوبش كه همون ultimate ــش باشه آزاد نيست رايگانم نيست سورسشم باز نيست نسخه Community هم داره كه آزاده مجوزشم Apache 2 هستش امااصلا قابل مقايسه نيست با Ultimate ــش و خيلى چيزا كم داره من خودم واقعاً با محصولات JetBrains حال ميكنم به طرز عجيبى ولى به عنوان رقيب اصلى ميتونيد يه نگاهى هم به اكليپس بندازيد كه قابليت هاى خيلى خيلى رديفى داره فقط من با ظاهرش حال نميكنم اصلاً .
البته من از جفت اين ها واسه Go استفاده كردم و در مورد كاربردشون تو جاوا نميتونم نظر بدم و در كل هم واسه Go استفاده از IDE كار اشتباهيه :دى
بله نسخه intellij idea ultimate پولیه اما خب می شه کرک شده اونو گیر آورد. من اگه اشتباه نکنم نسخه 10.x رو دارم. اكليپس هم خیلی قابلیت داره اما خب من باهاش حال نمی کنم. البته نسخه رایگان  intellij idea هم کم قابلیت نداره.
نت بینز خیلی خسته کننده ست. هرچند خود شرکت sun نت بینز رو با JDK با هم پیشنهاد می کنه و واسه دانلود تو سایتش گذاشته!

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #8 : 20 شهریور 1392، 07:53 ب‌ظ »
آره این نت بینز از همون اولش بهم نمیچسبید مخصوصا با اون گرافیک داغون آیکونا و رنگ خشک و کدر لایوتهاش که منو یاد ویندوز ۹۸ میندازه.

اکلیپس رو خیلی خیلی دوس میدارم و باهاش عادتم و intellij idea هم خوب و دوس داشتنیه و امکان داره بزودی کاملا بهش مهاجرت کنم

همین :-({|=
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #9 : 20 شهریور 1392، 08:00 ب‌ظ »
بله نسخه intellij idea ultimate پولیه اما خب می شه کرک شده اونو گیر آورد. من اگه اشتباه نکنم نسخه 10.x رو دارم. اكليپس هم خیلی قابلیت داره اما خب من باهاش حال نمی کنم. البته نسخه رایگان  intellij idea هم کم قابلیت نداره.
نت بینز خیلی خسته کننده ست. هرچند خود شرکت sun نت بینز رو با JDK با هم پیشنهاد می کنه و واسه دانلود تو سایتش گذاشته!

نمى خوام جو الكى بدم كه چون كرك كردى بايد اعدام بشى من خودم تا همين چند ماه پيش نسخه كركه Intellij IDEA , PyCharm , RubyMine رو داشتم رو آرچ اما خودت يكم فكرشو بكن شايد كاره درستى باشه كرك كردنش حتى (!) بخاطر اين كه ما توى ايرانيم اما مگه غير از اينه كه وظيفه ى ما حمايت از پروژه هاى آزاده ؟ و در كل هم بايد اينو بگم كه نظر شخصيم اينه كه نرم افزار هاى آزاد توسط افرادى نوشته شده كه عموماً هدف مالى نداشتند و بخاطر همين فكر ميكنم باعث شده كد هاى قوى ترى داشته باشند ولى بعضى وقت ها امكانات كمتر كه اكليپس از لحاظ امكانات هم چيزى كم نداره .

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #10 : 20 شهریور 1392، 08:24 ب‌ظ »
از بحث های همیشگی فروم های برنامه نویسی! که آخرشم راه به هیچ جا نمی بره!

دوست من شما که می خوای برنامه بنویسی احتمالا برای خودت یه سری اهداف هم مشخص کردی! درست میگم یا نه؟

خب وقتی هدف معین باشه دیگه مشکلی نیست!

اگر میخوای فقط برای ویندوز برنامه بنویسی مسلما سی شارپ انتخاب هوشمندانه تری نسبت به  جاوا خواهد بود.
اگر میخوای cross platform بنویسی جاوا
اگر سرعت مهمه سی و سی پلاس پلاس
اگر محاسبات میخوای انجام بدی fortran
و ...

عموما هر زبانی با هدف خاصی تولید شده بنابراین چقدر خوبه که هدف ما در یک راستا با هدف این زبان باشه.

سی شارپه هم خوبه اما در جای خودش...

پ.ن:هر چند به شخصه مدت کمی با#c کار کردم ولی به هیچ عنوان نباید برنامه نویسی رو با این زبان یا جاوا شروع کرد چرا که از همون اول درگیر مسائل شی گرایی هستی و بهتره از یه زبان که هم ویژگی های ساخت یافته و هم شی گرایی رو پشتیبانی کنه و در عین حال قدرتمند باشه یادگیری رو شروع کرد و این زبان کسی نیست جز جناب cpp.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #11 : 20 شهریور 1392، 08:30 ب‌ظ »

دوست من شما که می خوای برنامه بنویسی احتمالا برای خودت یه سری اهداف هم مشخص کردی! درست میگم یا نه؟

اگر میخوای فقط برای ویندوز برنامه بنویسی مسلما سی شارپ انتخاب هوشمندانه تری نسبت به  جاوا خواهد بود.
و ...

عموما هر زبانی با هدف خاصی تولید شده بنابراین چقدر خوبه که هدف ما در یک راستا با هدف این زبان باشه.

پ.ن:هر چند به شخصه مدت کمی با#c کار کردم ولی به هیچ عنوان نباید برنامه نویسی رو با این زبان یا جاوا شروع کرد چرا که از همون اول درگیر مسائل شی گرایی هستی و بهتره از یه زبان که هم ویژگی های ساخت یافته و هم شی گرایی رو پشتیبانی کنه و در عین حال قدرتمند باشه یادگیری رو شروع کرد و این زبان کسی نیست جز جناب cpp.

آقا من يه توصيه كنم فقط كه نظر شخصيمه بيشتر اونم اين كه به هيچ عنوان با زبان هاى سطح بالا شروع نكنيد برنامه نويسى رو چون اون وقت ديگه تنبل ميشيد و نميتونيد بعدش بريد سراغ زبان هاى سطح پايين در حالى كه خيلى خيلى لازمه واسه اين كه با ساز و كار برنامه نويسى آشنا بشيد اين زبان هاى سطح پايين بنظرم سى ميتونه انتخاب خوبى باشه به اينم توجه كنيد كه يادگرفتن سى برابره با ياد گرفتن كلى زبان ديگه چون خيلى از زبان ها سينتكسشون رو از سى گرفتند .

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #12 : 20 شهریور 1392، 08:52 ب‌ظ »

و ...

آقا من يه توصيه كنم فقط كه نظر شخصيمه بيشتر اونم اين كه به هيچ عنوان با زبان هاى سطح بالا شروع نكنيد برنامه نويسى رو چون اون وقت ديگه تنبل ميشيد و نميتونيد بعدش بريد سراغ زبان هاى سطح پايين در حالى كه خيلى خيلى لازمه واسه اين كه با ساز و كار برنامه نويسى آشنا بشيد اين زبان هاى سطح پايين بنظرم سى ميتونه انتخاب خوبى باشه به اينم توجه كنيد كه يادگرفتن سى برابره با ياد گرفتن كلى زبان ديگه چون خيلى از زبان ها سينتكسشون رو از سى گرفتند .

باز هم میگم سی پلاس پلاس بهترین گزینه برای شروع هست! و احتمالا باید بدونید که این زبان یه زبان سطح میانی هست و هم از ویژگی های سطح پایین و هم سطح بالا پشتیبانی میکنه!کافیه ویکی کنید.
البته بعد خوندن  cpp بهتره دستی به سی هم ببری که مطمئن باشید خیلی زود یادش خواهید گرفت...حالا چرا با سی هم آشنا بشیم!
کاملا مشخصه چون زبان پیش فرض پروژه گنو هست!! و بنیاد گنو توصیه کرده از این زبان استفاده کنید.

و اگر میخوای واقعا بفهمی پشت همه ی این قضایا چیه بعدش باید اسمبلی بخونی! و چندان خوندن سی در مورد اینکه واقعا سی پی یو یا رم چطور کار میکنن بهت کمک نمی کنه!!
البته به صرف اسمبلی خوندن نمیشه از ساز و کار اینا سر در اورد و باید یکمی هم تو سخت افزار دست ببری!!

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #13 : 20 شهریور 1392، 09:09 ب‌ظ »
چندان خوندن سی در مورد اینکه واقعا سی پی یو یا رم چطور کار میکنن بهت کمک نمی کنه!!
اتفاقا کسی که سی بخونه بیشتر از هر کس با مبانی حافظه آشنا میشه، اینو از تجربه ی شخصی و گوگل می گم. منظورتون رو از سی پی یو نمی فهمم!؟ شاید در مورد رم چیزهایی یاد می گیرم اما در مورد پردازنده چه چیزی یاد می گیریم؟ فکر نکنم چیزی در رابطه با پردازنده باشه.

آفلاین سالار مقدم

• *
    • سالار مقدم
« پاسخ #14 : 20 شهریور 1392، 09:10 ب‌ظ »
ایول متین حرف دله منو زدی، جنگ اول به از صلح آخر