انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟  (دفعات بازدید: 21141 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
پاسخ : سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟
« پاسخ #30 : 21 شهریور 1392، 01:30 ق‌ظ »
آقا من از همین تریبون رسما اعلام میکنم که اشاره گرها تو جاوا وجود ندارند :-({|=

در مورد پوینترها در جاوا یک تاپیکی راه انداختم که مهندسان محترم با مرجع موثق حرف بزنن  ;D

« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 01:33 ق‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #31 : 21 شهریور 1392، 01:33 ق‌ظ »

با این که حرفای جالبی زدن ولی چون نمی دونن چه جوری تو فروم به بحث و تبادل نظر به پردازن من هیچ صحبتی باهاشون ندارم.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 01:35 ق‌ظ توسط MrGee »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #32 : 21 شهریور 1392، 01:44 ق‌ظ »
مطالعه مطالعه مطالعه ;D

@سالار مقدم

آقا من از همین تریبون رسما اعلام میکنم که اشاره گرها تو جاوا وجود ندارند :-({|=
آهای عمو چرا حرف الکی میزنی؟
وجود داره اما شما نمیبینین و کامپایلر کنترل میکنه
توروخدا یکم مطالعه کنین

Does Java have pointers?

No, Java does not have pointers. This was an intentional decision by the creators of Java, because most people would agree that having pointers creates a lot of potential for bugs in the code – pointers can be quite confusing, especially to new programmers. Because arrays and strings are provided as class types in Java, there is no need for pointers to those constructs. By not allowing pointers, Java provides effectively provides another level of abstraction to the programmer.

But, what Java does have is references, which are different from pointers. Here are some of the differences between references in Java and pointers in C++:

ترجمه :
نه جاوا اشاره گر ندارد.این یک تصمیم عمدی بود که توسط سازندگان جاوا گرفته شد چرا که اشاره گر ها دارای پتانسیل بالایی برای  رخ دادن اشتباهات برنامه نوسیسی هستند.اشاره گر ها میتوانند بسیار گیج کننده باشند بخصوص برای افراد تازه کار.به دلیل اینکه آرایه ها و سترینگ ها به صورت کلاس در جاوا طراحی شده اند نیازی به اشاره گر به آن ساختار ها نیست.با عدم دسترسی به اشاره گرها، جاوا بصورت موثری سطوح انتزاعی بیشتری از برنامه نویسی را به برنامه نویسان ارایه داد.
در عوض جاوا دارای  مرجع است کهبا اشاره گر ها تفاوت دارند.تفاوت های  مرجع با اشاره گرها:

با تشکر از احسان عزیز برای ترجمه :)

بحث و تبادل نظر و منابع بیشتر در : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,75857.0.html

و امیدوارم مدعیان مهندسی نرم افزار که بدون دلیل و مرجع فقط حرف میزنند و شان اطرافیانشون رو حفظ نمیکنند لا اقل یاد بگیرند اینکارو با حرفای صدتا یقاز نزند و برای بی ادبیشون دلیل خوبی داشته باشند.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 02:13 ق‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #33 : 21 شهریور 1392، 11:24 ق‌ظ »
همه دارن سلایق شخصی خودشونو میگن و اصلا نقد و بررسی اساسی در کار نیست.
آخه تورو خدا چرا دارین اعصاب خودتونو خورد میکنین و از هر دری سخنی میارین؟
شما که هیچی حالیتون نیست و تازه میفهمی اصلا چیزی به اسم ثبات یا رجیستر وجود داره چطور به خودت اجازه میدی دانش و خلاقیت مهندسای sunو مایکروسافت رو زیر سوال ببری؟نکنه به خاطر اون ۱۲۰۰ تا ارسالیه که داشتی و حتما همه ش از این حرفا بوده؟
خوب ببین این انجمن، انجمن اوبونتوعه(کل گنو/لینوکس ها هم شامل میشه) ما اینجا ۱۲۰۰ تا پست برای پست های برنامه نویسی نمیدیم بلکه این همه پست رو برای کمک شما دوستان می دیم که به جامعه ی آزاد خودمون کمک کنیم اما شما اینجوری جواب میدید، همین افرادی که توی همین تایپیک پست دادند از جمله خودم، چقدر تو تایپیک های مختلف کمکتون کردیم؟ اونوقت اینجوری جواب می دید؟ خوب خواهر مهندس(!) به جای این جوری صحبت کردن بهتره بگید که چرا حرف ما غیر منطقیه؟ مثلا با هزار جور بی ادبی گفتی به داریوش که از جمله کاربرای خوب انجمنه که پوینتر تو جاوا وجود نداره، دوستمون با نهایت احترام جوابتون رو داد. الان اصلا معلوم نیست شما مشکلتون چیه! مثلا کدوم حرفمون غلطه؟ درستش چیه؟

در ضمن آره ثبات ها رو نمی دونستم. گناه کردم؟ تاحالا با نشناختن اینا تو برنامه نویسی به مشکل خوردم؟ نه!، نمی دونستم سوال کردم، جواب گرفتم حالا میدونم. این حرفا و کارات واقعا شعورت رو زیر سوال برد چون به هر حال هر کسی از جایی شروع می کنه، شما هنوز با نصب نرم افزار، آپدیت و هزار چیز ساده ی مسخره که بنظر هر کسی مسخره میاد مشکل دارید آیا کسی مسخرتون کرد؟ خوب شما هم شروع کردید هر کسی به این مشکلات بر می خوره ما که مادرزاد در مورد ثبات ها و نصب نرم افزار(!) نمی دونیم.

-- ویرایش شد --
این کلمه خود گویای همه چیزه :)
شما نمونه ی بارز یک ترولید که اینجوری گند زدید به یه تایپیک. طبق قانون به ترول ها غذا ندید دیگه هیچ کس جواب شما رو نمیده.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #34 : 21 شهریور 1392، 02:29 ب‌ظ »
صرفاً جهت اطّلاع: آیا می‌دانید در همین زمان که شما دارید در مورد دات‌نت و جاوا تو سروکلّه‌ی هم می‌زنید، زبان‌های قدرت‌مندتر دیگری مثل پایتون دارند دنیا رو می‌گیرند؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #35 : 21 شهریور 1392، 02:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
صرفاً جهت اطّلاع: آیا می‌دانید در همین زمان که شما دارید در مورد دات‌نت و جاوا تو سروکلّه‌ی هم می‌زنید، زبان‌های قدرت‌مندتر دیگری مثل پایتون دارند دنیا رو می‌گیرند؟
واقعا پایتون از جاوا و سی شارپ قدرتمندتره؟!؟

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #36 : 21 شهریور 1392، 02:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
واقعا پایتون از جاوا و سی شارپ قدرتمندتره؟!؟

جناب آقاى مدير انقلابى ما تازه جمعش كرده بوديم اون وقت شما اومدين … ؟ :|
من با جاوا حال نميكنم اما مسلماً پايتون هيچ وقت تو سطح انترپرايز به پاى جاوا نخواهد رسيد و اين كه بگى اين زبان قدرتمند تره واقعاً مسخرست :| لآن كه فكرشو ميكنم ميبينم ايشون حق داشتند ديشب اونجورى داغ كردند :| در ضمن اين كه يه چيزى بخاطر راحتيش همه گير بشه دليل بر برتر بودنش نبوده و نيست هيچ وقت :|

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #37 : 21 شهریور 1392، 02:54 ب‌ظ »

من با پیشرفت سریع پایتون و گو تو صنایع تکنولوژی با دانیال هم نظرم...مخصوصا اینکه شرکت هایی مثل گوگل زبانهای اصلی ابزارهایی مثل گوگل گلس رو پایتون و گو دونستن اما همزمان هم نمیشه قدرت جاوا و وابستگی ها به جاوا رو تا مدت طولانی نادیده گرفت
I just felt like running

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #38 : 21 شهریور 1392، 03:06 ب‌ظ »
موافقم، من هم بزودی زبان تخصصیم پایتون خواهد بود، دلیلشم دقیقا همون دلیلیه که از اوبونتو استفاده می کنم! چون با اوبونتو راحتم و نیاز به کانفیگ و هزار جور کار بیهوده ندارم، کارامم خیلی راحت تر و با کیفیت تر انجام میشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #39 : 26 شهریور 1392، 06:39 ب‌ظ »
من با جاوا حال نميكنم اما مسلماً پايتون هيچ وقت تو سطح انترپرايز به پاى جاوا نخواهد رسيد و اين كه بگى اين زبان قدرتمند تره واقعاً مسخرست :| لآن كه فكرشو ميكنم ميبينم ايشون حق داشتند ديشب اونجورى داغ كردند :| در ضمن اين كه يه چيزى بخاطر راحتيش همه گير بشه دليل بر برتر بودنش نبوده و نيست هيچ وقت :|

پس مطمئناً با پایتون و انقلابی که در حال حاضر داره در بخش‌های فنّی انجام می‌ده آشنا نیستی! شاید پارسال این حرف کمی اغراق به همراه داشت، ولی الآن پایتون لیترالی داره دنیا رو می‌گیره! تقریباً همه‌ی کتاب‌خونه‌های مهم و پیشرو نسخه‌های جدیدشون ابتدا بر روی پایتون می‌آد و بعد به بقیه‌ی زبون‌ها پورت می‌شه، امری که بیش‌تر از ۳۰ سال در انحصار C و ++C بود. جاوا و دات‌نت پاسخی بودند به نیازهایی که ده سال پیش وجود داشت، ولی پایتون پاسخ نیازهای امروز علوم رایانشی در جهانه. برای اطمینان از این امر کافیه سری به دانشگاه‌های طراز اوّل جهان بزنید و ببینید که چه‌طور دارن در دپارتمان‌های مختلف، جاوا، متلب، فورترن و سی/سی++ رو که تا حالا استفاده می‌کردن با پایتون تعویض می‌کنن!
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1392، 06:43 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
« پاسخ #40 : 27 شهریور 1392، 12:39 ب‌ظ »

پس مطمئناً با پایتون و انقلابی که در حال حاضر داره در بخش‌های فنّی انجام می‌ده آشنا نیستی! شاید پارسال این حرف کمی اغراق به همراه داشت، ولی الآن پایتون لیترالی داره دنیا رو می‌گیره! تقریباً همه‌ی کتاب‌خونه‌های مهم و پیشرو نسخه‌های جدیدشون ابتدا بر روی پایتون می‌آد و بعد به بقیه‌ی زبون‌ها پورت می‌شه، امری که بیش‌تر از ۳۰ سال در انحصار C و ++C بود. جاوا و دات‌نت پاسخی بودند به نیازهایی که ده سال پیش وجود داشت، ولی پایتون پاسخ نیازهای امروز علوم رایانشی در جهانه. برای اطمینان از این امر کافیه سری به دانشگاه‌های طراز اوّل جهان بزنید و ببینید که چه‌طور دارن در دپارتمان‌های مختلف، جاوا، متلب، فورترن و سی/سی++ رو که تا حالا استفاده می‌کردن با پایتون تعویض می‌کنن!

به نظر من آینده زبان های برنامه نویسی سطح بالا دست جاوا و پایتون خواهد بود(سطح پایین بلد نیستم والا! چرا نظر بدم!)
اما به شخصه احساس میکنم پایتون خسته کنندست و جاوا شیرینه... منظورم برای وقتیه که خطوط کدت زیاد میشه

آینده دست اپن سورسه
و البته آینده تر دست اپن سورس تره

هیچوقت هم جاوا رو دست کم نگیرید
همونطوری که لینوکس تو سرور برندست
جاوا هم در خیلی جاها برندس
وهمینطور پایتون
ولی به نظرم رقیب نباشن! باهمن! هرکدوم یه جا بهتره!

دربین زبان های  برنامه سازی گلس هم فکر کنم جاوا از اول حضور داشتا!؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #41 : 27 شهریور 1392، 01:32 ب‌ظ »
اصلاً در بین نرم‌افزارها و زبان‌های آزاد رقابت معنی نداره که حالا بگیم پایتون و جاوا رقیب هم بشن یا نه. هر دوتا با استفاده از نوآوری‌ها و ایده‌های اون یکی خودشون رو بهبود م‌دن و سرعت رشتشون دوبرابر می‌شه

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
« پاسخ #42 : 27 شهریور 1392، 02:27 ب‌ظ »
جاوا و سی‌شارپ زبان های خوش ساختی هستن (مخصوصا سی‌شارپ که از طرف مایکروسافت همچین چیزهایی بعیده!) اینها در حیطه‌ی کاری
خودشون بسیار موفق هستن. حالا اینکه حیطه‌ی کاری این زبان‌ها با حیطه‌ایی که شما قراره توش برنامه نویسی کنی متفاوت هست،
این دیگه ربطی به خود زبان نداره، بهتره برید زبانی رو انتخاب کنید که در حیطه‌ی کاری مد نظر شما بهتر عمل کنه.

وقتی میگید زبان X‌ «قدرتمندتر» از Y‌ هست، اول باید توجیه کنید که منظور شما از «قدرت» چی هست.
بعد باید به نکته توجه کنید که «قدرت» ممکنه دلیل انتخاب یک زبان نباشه! عناصر زیادی ممکنه در انتخاب یه زبان دخیل باشن.

من ممکنه در جاهایی از bash استفاده کنم و استفاده از بقیه‌ی زبان ها در اون موقعیت رو مسخره بدونم اما آیا این دلیلی میشه
بر اینکه bash از اون زبان ها قدرتمند تره؟ ممکنه من با bash اسکریپتی بنویسم که سریع تر از جاوا یا سی شارپ اجرا بشه، آیا
این میتونه دلیلی باشه بر اینکه bash‌ از اینها سریعتره؟ مسلما نه؛ اما برای کاری که من قصد انجامش رو داشتم، bash‌از بقیه
بهتر بوده پس من اون رو انتخاب کردم.

پس قبل از خسته کردن خودتون با این بحث ها که به کررات ثابت شده به جایی نخواهند رسید، موقع انتخاب یک زبان اولین سوالی که
باید از خودتون بپرسید اینه که آیا این زبان برای کاری که میخوام انجام بدم مناسب هست؟ بعد میتونید روی بقیه عناصر دخیل در این
تصمیم هم فکر کنید، اما همیشه این سوال رو قبل از هر چیزی از خودتون بپرسید.

پ.ن: اگه ندونید که که زبان مورد علاقه‌ی شما برای انجام فلان کار مناسب هست یا نه، پس شما نه به زبان مورد علاقه‌ی خودتون احاطه‌ی
کامل پیدا کردید، و نه هنوز قدرت تشخیص شما در حدی هست که بخواید برای یه پروژه تصمیم گیری کنید!! کار رو بسپرید به کسی که تجربه ی
بالاتری داره!
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1392، 02:45 ب‌ظ توسط AmirrezaGhaderi »

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
« پاسخ #43 : 28 شهریور 1392، 09:08 ب‌ظ »
آقا من تخصصم برنامه نویسی نیست ولی پیگیرم و سعی میکنم دستی به آتیش داشته باشم، کلا تو این تاپیک در حق C و ++C اجهاف شد تازه جالبه که ربطی هم به موضوع نداشت! #-o  >:(  ](*,)

سوال : اگه اینجوریه که شما میگین پس چرا کتابخانه های openCV ،openGL و ... با C نوشته شده؟ openCV که برای 2000 به بعدم هست(دقیقا یادم نیست کی)
یا اینکه اصلا چرا روی Qt سرمایه گذاری کردن و وقت گذاشتن؟! یا چرا lua جوریه که میشه ازش تو کدهای ++C (توکار) استفاده کرد؟
چرا  مایکروسافت ++VC رو تو بسته VisualStudio گنجونده؟ چرا اپل  objectiveC رو توسعه داده؟! GNU ام که مشخصه  ](*,)
چرا تو مسابقات ACM، با ++C  کد میزنن؟!  ](*,)

اینا همه بیکار بودن ؟!!!
اینا واقعا سواله با طعمه استفهام انکاری!
--------------
اصلا به جاوا و #C ربطی نداشت و من هم مثل دوستان معتقدم هر ابزار در جای مناسب باید به کار گرفته بشه، ولی خواهشا در مورد C و ++C منصف تر باشید  8-[

پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #44 : 29 شهریور 1392، 12:19 ق‌ظ »
جالبه که اینجا از هر دری سخن رفته ولی مقایسه ای بین این دو زبان که بحث اصلی بوده انجام نشده!
من خودم با هیچ کدوم از این زبانها به صورت حرفه ای کار نکردم ولی از نزدیک شاهد کار همکارانم بودم که از این زبانها استفاده می کردن یا دوستانی که در شرکتهای دیگه کار می کردن و تجربه شون رو برام تعریف کردن پس تعصبی روی اینها ندارم وگرنه از C++, GO و Python طرفداری می کردم!
به نظرم یک تفاوت مهم در جاوا وجود داره که به JSR معروفه http://en.wikipedia.org/wiki/Java_Specification_Request (البته نمی دونم سی شارپ هم همچین چیزی داره یا نه) یعنی با توجه نیازهای موجود بحث میشه و استانداردی تعریف میشه که بعد از تصویب شدن یک پیاده سازی اولیه هم از اون ارائه میشه که به  reference implementation معروفه.در این استاندارد معمولا اینترفیسها تعریف میشه و همه باید مطابق اون پیاده سازی های مورد نظر رو انجام بدن.بعدها اگه شما از یکی از این پیاده سازیها استفاده کنین و ازش راضی نباشین به راحتی پیاده سازی دیگه ای رو جایگزین می کنین مثلا برای JAX-WS چندین پیاده سازی وجود داره که هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن مثلا یکی سرعتش بیشتره یا اون یکی فیچر دیگه ای داره.وجود همچین چیزی باعث شده که جاوا در این حد گسترش پیدا کنه.یکی از همکارانم که سالها از دات نت استفاده کرده بود بعد از یک سال کار کردن با جاوا می گفت که چقدر بی منطق از دات نت طرفداری می کرده و تبدیل شد به یکی مدافعان سرسخت جاوا فقط به خاطر دیدن وجود همچین چیزی در جاوا! مورد دیگه cross platform بودن جاوا هست که خودش وزنه سنگینی هست مثلا همین همکارم برنامه اش رو روی ویندوز و لینوکس تست کرده بود و میگفت روی لینوکس بدون هر گونه تغییری سرعت اجرا تقریبا دو برابر بوده! مورد آخر هم گسترش فریمورکها و سولوشن هایی هست که نمونه اش در سی شارپ اصلا وجود ندارن یا اگه دارن تقلیدی از جاوا هست مثل hibernate و ... یا مثلا hadoop که فقط در جاوا وجود داره و یک سولوشن برای ایجاد map-reduce هست که مثلا میشه با اون چیزی شبیه به سرچ انجین ایجاد کرد که خیلی شرکتها دارن ازش استفاده می کنن به طوری که حتی مایکروسافت هم مجبور شده در سولوشن هاش اونو ساپورت کنه تا مشتریاش رو رو از دست نده! خب این که شد همش شد مزایای جاوا پس سی شارپ چی واسه گفتن داره؟! خب یکی از مزایای سی شارپ اینه که با توجه به ترکیب قابلیت زبانهای مختلفی مثل جاوا،دلفی، ++c و پایتون به زبانی تبدیل شده که خیلی کامل و پیشرفته محسوب میشه و به نظرم اگه سی شارپ و پلتفرم دات نت به صورت باز گسترش پیدا می کرد احتمالا به تدریج جای اکثر زبانهایی که اشاره کردم رو می  گرفت. مزیت دیگه استفاده از سی شارپ و دات نت همراه بودنشون با visual studio هست که محیط توسعه خیلی خوبی رو در اختیار برنامه نویس قرار میده یعنی زبان، پلتفرم و IDE همه به صورت یکپارچه وجود دارن که کار رو خیلی راحت می کنه(البته این سادگی مشکل ساز هم شده چون هر کی visual studio نصب کرده و دو تا دکمه روی فرم گذاشته و دو خط کد نوشته الان ادعای برنامه نویس بودن میکنه!!).
حالا بد نیست از مشکلات این دو زبان هم بگم.اول جاوا:اگه تیم توسعه دهنده در استفاده از جاوا فوق حرفه ای نباشن،استفاده از جاوا یعنی شکست پروژه چون معمولا پروژه چند برابر زمان تخمین زده شده طول میکشه و نهایتا هم محصول تولید شده اون چیزی نمیشه که مشتری انتظارش رو داشته.این رو هم خودم از نزدیک در دو پروژه مشاهده کردم هم دو تا از دوستان در دو شرکت مختلف از نزدیک تجربه کرده بودن. سی شارپ:استفاده از سی شارپ در سمت سرور اگه تعداد کاربرها خیلی زیاد باشه یعنی درگیر شدن با کمبود حافظه، سرعت پایین و از کار افتادن پی در پی سرور مخصوصا که سیستم عامل هم ویندوزه پس همه چی برای ریستارتهای متعدد جوره! برنامه ای که با جاوا نوشته شده و روی لینوکس اجرا میشه به مشکلات کمتری در این زمینه برخورد می کنه.
خب حالا با این اوصاف باید چه کار کرد و از چی استفاده کرد؟ به نظرم جواب یه جواب کلی وجود نداره و درگیری و بحث بر سر زبانها و پلتفرمها تا ابد ادامه خواهد داشت پس از هواداران و سینه چاکان هر کدوم از زبانها دعوت میشه خودشون رو برای راند بعدی مبارزات آماده کنن!!