انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟  (دفعات بازدید: 21151 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
پاسخ : سی شارپ و جاوا! کدامین یک؟
« پاسخ #15 : 20 شهریور 1392، 09:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
آقا من يه توصيه كنم فقط كه نظر شخصيمه بيشتر اونم اين كه به هيچ عنوان با زبان هاى سطح بالا شروع نكنيد برنامه نويسى رو چون اون وقت ديگه تنبل ميشيد و نميتونيد بعدش بريد سراغ زبان هاى سطح پايين در حالى كه خيلى خيلى لازمه واسه اين كه با ساز و كار برنامه نويسى آشنا بشيد اين زبان هاى سطح پايين بنظرم سى ميتونه انتخاب خوبى باشه به اينم توجه كنيد كه يادگرفتن سى برابره با ياد گرفتن كلى زبان ديگه چون خيلى از زبان ها سينتكسشون رو از سى گرفتند .
چرا از زبان های سطح بالا شروع نکنن؟ چون دیگه نمی تونن با زبان های سطح پایین کار کنن؟ الان دیگه کجا از زبان سطح پایین استفاده میشه؟ اصلا چه نیازی به بلد بودن همچین زبانی هست؟
امروزه دیگه اشاره گر ها که رکن اصلی برنامه نویسی سی رو دارن چه قدر استفاده میشن؟ مثلا تو سی چه سازو کاری هست که تو سی شارپ و جاوا نیست؟
بحث سینتکس نیست بحث تفکر برنامه نویسی و الگوریتمه و مهم نیست برنامه نویس این تفکر رو با کدوم زبان یاد میگیره کسی که مفاهیم رو بلده دیگه زبان براش مهم نیست چون تنها تفاوتی که هست سینکسه که اونم کاری نداره یاد گرفتنش.
الان دیگه دوران سی نیست و گیج کردن یه تازه کار با اشاره گرهای سی و بقیه مفاهیم پیچیده اس هیچ مزیتی نداره
حتی الان هم گویا تو MIT دارن برای برنامه نویسی پاتون رو یاد میدن، زبانی که دقیقا نقطه مقابل سی هست

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #16 : 20 شهریور 1392، 09:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
آقا من يه توصيه كنم فقط كه نظر شخصيمه بيشتر اونم اين كه به هيچ عنوان با زبان هاى سطح بالا شروع نكنيد برنامه نويسى رو چون اون وقت ديگه تنبل ميشيد و نميتونيد بعدش بريد سراغ زبان هاى سطح پايين در حالى كه خيلى خيلى لازمه واسه اين كه با ساز و كار برنامه نويسى آشنا بشيد اين زبان هاى سطح پايين بنظرم سى ميتونه انتخاب خوبى باشه به اينم توجه كنيد كه يادگرفتن سى برابره با ياد گرفتن كلى زبان ديگه چون خيلى از زبان ها سينتكسشون رو از سى گرفتند .
چرا از زبان های سطح بالا شروع نکنن؟ چون دیگه نمی تونن با زبان های سطح پایین کار کنن؟ الان دیگه کجا از زبان سطح پایین استفاده میشه؟ اصلا چه نیازی به بلد بودن همچین زبانی هست؟
امروزه دیگه اشاره گر ها که رکن اصلی برنامه نویسی سی رو دارن چه قدر استفاده میشن؟ مثلا تو سی چه سازو کاری هست که تو سی شارپ و جاوا نیست؟
بحث سینتکس نیست بحث تفکر برنامه نویسی و الگوریتمه و مهم نیست برنامه نویس این تفکر رو با کدوم زبان یاد میگیره کسی که مفاهیم رو بلده دیگه زبان براش مهم نیست چون تنها تفاوتی که هست سینکسه که اونم کاری نداره یاد گرفتنش.
الان دیگه دوران سی نیست و گیج کردن یه تازه کار با اشاره گرهای سی و بقیه مفاهیم پیچیده اس هیچ مزیتی نداره
حتی الان هم گویا تو MIT دارن برای برنامه نویسی پاتون رو یاد میدن، زبانی که دقیقا نقطه مقابل سی هست

اين نظر شخصيه من بود همونجور كه گفتم فقط به نظر من الگوريتم ها تأثير خيلى زيادى تو برنامه نويسى دارند و الگوريتم هم تعريفى كه من ازش دارم ( نه تعريف دقيق ) تعيين قدم هاى لازم و ترتيب اون ها براى حل يك مسئله و خوب بنظرم افراد توى سى خيلى بهتر با الگوريتم ها آشنا ميشند و محدوديت هاش به كاربر كمك ميكنه با كامپيوتر از لحاظ تفكرى احساس نزديكى بيشترى بكنه و خوب هنوز هم توى سطح سيستمى كه قسمت خيلى خيلى مهميم هست و بنظرم از قسمت نرم افزار هاى لايه آخر خيلى مهم تره چون محيط مناسب رو ايجاد ميكنه از سى استفاده ميشه اگه قابل پياده سازى با اسمبلى نباشه ! و خوب تأثير اين كه كد با سى زده شده باشه يا اين كه با پايتون توى سرعت نرم افزار بر كسى پوشيده نيست .

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #17 : 20 شهریور 1392، 09:59 ب‌ظ »
چندان خوندن سی در مورد اینکه واقعا سی پی یو یا رم چطور کار میکنن بهت کمک نمی کنه!!
اتفاقا کسی که سی بخونه بیشتر از هر کس با مبانی حافظه آشنا میشه، اینو از تجربه ی شخصی و گوگل می گم. منظورتون رو از سی پی یو نمی فهمم!؟ شاید در مورد رم چیزهایی یاد می گیرم اما در مورد پردازنده چه چیزی یاد می گیریم؟ فکر نکنم چیزی در رابطه با پردازنده باشه.

اگر اسمبلی مطالعه کرده باشید احتمالا با مبحثی به نام معماری ریز پردازنده برخورد داشتید که درش در مورد ثبات ها و صف دستورالعمل و کش بحث هایی شده !!!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #18 : 20 شهریور 1392، 11:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
ببین بستگی به طرف داره، اگر می خواد رو چیزهای سطح پایین کار کنه مثل کرنل خوب مشخصا رو سر سی نیست ولی اگر می خواد یه برنامه نویس خوب بشه، سی لازمه! چرا؟ چون مثلا برای گرفتن یه ورودی ساده باید آدرس دهی به رم بکنی ( آمپر سنج یا & ) این تازه برای یه چیز به این سادگی بود چه برسه به جلو تر. خوب یه شخصی که سی کار کرده هم منطقا خیلی جلوعه هم برنامه های خیلی سبک تری می نویسه (چون با رم و منابع سیستم بیشتر از هر زبان دیگه ای (به جز اسمبلی ) آدم رو با سیستم آشنا می کنه.
من بجز سی و کمی سی پلاس پلاس و یه ذره سی شارپ با زبان دیگه ای کار نکردم، یعنی مثلا تو جاوا و پایتون نیاز به اشاره گر ها نیست؟ من همیشه با پشته ها و لینکر ها و ... مشکل داشتم :|

چندان خوندن سی در مورد اینکه واقعا سی پی یو یا رم چطور کار میکنن بهت کمک نمی کنه!!
اتفاقا کسی که سی بخونه بیشتر از هر کس با مبانی حافظه آشنا میشه، اینو از تجربه ی شخصی و گوگل می گم. منظورتون رو از سی پی یو نمی فهمم!؟ شاید در مورد رم چیزهایی یاد می گیرم اما در مورد پردازنده چه چیزی یاد می گیریم؟ فکر نکنم چیزی در رابطه با پردازنده باشه.

اگر اسمبلی مطالعه کرده باشید احتمالا با مبحثی به نام معماری ریز پردازنده برخورد داشتید که درش در مورد ثبات ها و صف دستورالعمل و کش بحث هایی شده !!!
علاقه مند شدم! حتما نگاهی خواهم انداخت ...

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 20 شهریور 1392، 11:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
من بجز سی و کمی سی پلاس پلاس و یه ذره سی شارپ با زبان دیگه ای کار نکردم، یعنی مثلا تو جاوا و پایتون نیاز به اشاره گر ها نیست؟ من همیشه با پشته ها و لینکر ها و ... مشکل داشتم :|
به همین خاطره که فکر می کنید سی بهترین زبون دنیاس  :D
پایتون کلا اشاره گر نداره تو جاوا هم فکر نمی کنم دیگه زیاد از اشاره گر استفاده بشه.

ببینید منه برنامه نویسی PHP یا Python هیچ نیازی ندارم که بدونم اون پایین چه خبره و مثلا بیام برای مقدار دهی یه رشته یا آرایه ساده سر خودم رو درد بیارم، من مثلا می خوام فلان کار رو بکنم تو سی باید ۲۰۰ خط کد بزنم با کلی مصیبت ولی تو پایتون ۵۰ خط شایدم خیلی کمتر. من خودم تو دانشگاه یه ماشین حساب به زبان اسمبلی نوشتم که حدودا ۶۰۰ خط شد و براحتی میگم نوشتن اون پروژه چیزی جز اتلاف وقت نبود و واقعا تا حالا هیچ کمکی تو برنامه نویسی بهم نکرده.
به نظر من هر زبونی هدف خودش رو داره و طبعا برنامه نویسیان مخصوص خودش رو.
سی زبونیه که ۴۰ سال پیش ابداع شده و امروزه بجز نوشتن سیستم عامل جای دیگه ای کاربرد نداره و واقعا یاد گرفتنش فایده ای نداره به نظرم.
اگه حرف شما درست بود الان اینقدر پایتون و بقیه زبان های سطح بالا رو بورس نبودن و همه داشتن با سی و سی پلاس کد می زدن.

امروزه دیگه برنامه نویسا نمی خوان وقت خودشون رو با اشاره‌گرها تلف کنند و بجای اون به مسائل مهمتر مثل شی‌گرایی و مدل تو سعه نرم افزار و توسعه پذیریش می پردازن.

در ضمن کلا از موضوع تاپیک خارج شدیم، اگه این بحث های نامربوط به یه تاپیک جدید انتقال پیدا کنه خوب میشه.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1392، 11:58 ب‌ظ توسط MrGee »

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #20 : 20 شهریور 1392، 11:58 ب‌ظ »
به همین خاطره که فکر می کنید سی بهترین زبون دنیاس  :D
اگه حرف شما درست بود الان اینقدر پایتون و بقیه زبان های سطح بالا رو بورس نبودن و همه داشتن با سی و سی پلاس کد می زدن.
کسی نگفت سی یا هر زبون دیگه ای بهترینه ... ما گفتیم برای منطق برنامه نویسی خیلی مفیده.
بهترین خبر دنیا رو بهم دادی! من واقعا با اینا مشکل داشتم :دی

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #21 : 20 شهریور 1392، 11:59 ب‌ظ »
در کل هر کدوم برای کار خاصی طراحی شدن نمیشه بگیم یکی از بقیه بهتره.
مثلا پایتون همینطور که MrGee گفت کد زنیش خیلی ساده تره ولی در عوض سرعتش کمه.همچنین پایتون و و تا حدودی جاوا برای برنامه های کد بسته مناسب نیستن.یه چیزی که شاید سی/سی++ رو برای یادگیری مناسب میکنه تعداد بسیار بالای برنامه هایی هست که با اونا نوشته شدنه
راستی اشاره گرها تو سی/سی++ خیلی رو اعصابن

پ.ن:اگه داریوش! اسم تاپیک رو به مقایسه زبان های برنامه نویسی تغییر بده شاید بهتر باشه.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 12:38 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین MrGee

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 21 شهریور 1392، 12:16 ق‌ظ »
نقل‌قول
ما گفتیم برای منطق برنامه نویسی خیلی مفیده
سرو کله زدن با اشاره گر از چه لحاظ مفیده؟
امروزه مفاهیم شی گرا خیلی مفید و مهم هستن که سی به صورت native شی گرایی رو پشتیبانی نمی کنه.
امروزه ارتباط با دیتابیس مهمه که واقعا نمی دونم تو سی چه جوری با دیتابیس کار می کنن.
الان یه برنامه نویس باید شی گرایی رو خوب بلد باشه، بتونه با دیتابیس تو برنامه‌ش کار کنه، باید بتونه براحتی برای برنامه‌ش GUI درست کنه، برنامه‌ش رو طوری بنویسیه که وقتی بزرگ شد به مشکل برنخوره و خیلی کارای دیگه که تو سی انجام دادنشون خیلی سخت و طولانیه.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 12:20 ق‌ظ توسط MrGee »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #23 : 21 شهریور 1392، 12:33 ق‌ظ »
@سالار مقدم

آقا من از همین تریبون رسما اعلام میکنم که اشاره گرها تو جاوا وجود ندارند :-({|=
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 12:35 ق‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین sahar z

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • مطالعه مطالعه مطالعه
« پاسخ #24 : 21 شهریور 1392، 12:44 ق‌ظ »
همه دارن سلایق شخصی خودشونو میگن و اصلا نقد و بررسی اساسی در کار نیست.
آخه تورو خدا چرا دارین اعصاب خودتونو خورد میکنین و از هر دری سخنی میارین؟
شما که هیچی حالیتون نیست و تازه میفهمی اصلا چیزی به اسم ثبات یا رجیستر وجود داره چطور به خودت اجازه میدی دانش و خلاقیت مهندسای sunو مایکروسافت رو زیر سوال ببری؟نکنه به خاطر اون ۱۲۰۰ تا ارسالیه که داشتی و حتما همه ش از این حرفا بوده؟
-- ویرایش شد --
فک میکنی چون خودت فقط داری با پایگاه داده سروکله میزنی پس باید بری سی رو بذاری لب کوزه ؟
بابا به چه زبونی بگم اینجوری چشم بسته قضاپت نکنین!
حتی پیش اومده که برای یه پروژه ی نه چندان بزرگ از ۵تا زبون کنار همدیگه استفاده کردن و گاهی خیلی بیشتر پس همه در کنار هم لازمه

واقغا از این بحثای غیر فنی و مسخره آدم سرش درد میگیره
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 01:21 ق‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین sahar z

• Jr. Member
  • *
  • مطالعه مطالعه مطالعه
« پاسخ #25 : 21 شهریور 1392، 12:46 ق‌ظ »
@سالار مقدم

آهای عمو چرا حرف الکی میزنی؟
وجود داره اما شما نمیبینین و کامپایلر کنترل میکنه
توروخدا یکم مطالعه کنین

آفلاین sahar z

• Jr. Member
  • *
  • مطالعه مطالعه مطالعه
« پاسخ #26 : 21 شهریور 1392، 12:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
ما گفتیم برای منطق برنامه نویسی خیلی مفیده
سرو کله زدن با اشاره گر از چه لحاظ مفیده؟
امروزه مفاهیم شی گرا خیلی مفید و مهم هستن که سی به صورت native شی گرایی رو پشتیبانی نمی کنه.
امروزه ارتباط با دیتابیس مهمه که واقعا نمی دونم تو سی چه جوری با دیتابیس کار می کنن.
الان یه برنامه نویس باید شی گرایی رو خوب بلد باشه، بتونه با دیتابیس تو برنامه‌ش کار کنه، باید بتونه براحتی برای برنامه‌ش GUI درست کنه، برنامه‌ش رو طوری بنویسیه که وقتی بزرگ شد به مشکل برنخوره و خیلی کارای دیگه که تو سی انجام دادنشون خیلی سخت و طولانیه.
تو که داری این خرفو میزنی برو ببین تو شرایط استخدام بزرگترین شرکتای کامپیوتری دنیا از جمله یاهو و گوگل و یوتیوب و سان و ... چی نوشتن؟

-- توسط ناظر ویرایش شد --
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1392، 11:42 ق‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #27 : 21 شهریور 1392، 01:10 ق‌ظ »
@سالار مقدم

آهای عمو چرا حرف الکی میزنی؟
وجود داره اما شما نمیبینین و کامپایلر کنترل میکنه
توروخدا یکم مطالعه کنین

خب ما که ادعایی نداریم و اینکه شما عی چی دارید حرف میزنید میشه لطف کنید و برای گفته هاتون منبع ذکر کنید؟

سالار گفته بود :
بهترین خبر دنیا رو بهم دادی! من واقعا با اینا مشکل داشتم :دی

و خب این یعنی اینکه ایشون با استفاده از زبانهایی که تو کدنویسی از اشاره گر استفاده میکنن مشکل داره و بنده در پاسخ به ایشون :
@سالار مقدم

خب خانوم دانشمند میتونید بگید که چرا نخونده ادعای خداوندگاریه برنامه نویسی و شی گرایی و مهندسی نرم افزار میکنید؟

شما که منظور طرف رو متوجه نشدید برای چی اینگونه میتوپید به همه؟ اگه شما مهندسی نرم افزار میدونید فکر نکنید بقیه یول تشریف دارند.

عایا در زبان جاوا برنامه نویس میتونه از اشاره گرها استفاده کنه یعنی مستقیما؟
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #28 : 21 شهریور 1392، 01:21 ق‌ظ »
جدا از شوخى و اين حرفا يه سرى نكاتو من بگم از نظره خودم اول اين كه از همون اول بخاطر موضوع اين تاپيك نتيجش و يه همچين رفتار هايى پيشبينى ميشد كاملاً البته در يكانجمن لينوكسى شايد يكم اين رفتار غير منطقى باشه اما خوب در كل … دوستان نظراتشونو گفتند من خودم به شخصه استفاده كردم بحث ادامه داشت هنوز چون من به شخصه فكر ميكنم دليل واسه كارآمد بودن زبان هاى سطح پايين هنوز زياده … اما اون دوست عزيزى كه الآن چند تا پست پشت سر هم با لحن خيلى بد ادند و توى پ . خ هم خيلى قشنگ به بنده توهين كردند اما خوب مهم نيست جنبمون كمه ولى نه ديگه در اين حد ;) من به شخصه با قسمت زيادى از حرفاشون كاملاً موافق بودم اما بنظر خودتون واقعاً نميشد با لحن مناسب ترى دلايل خودتون رو بيان كنيد تا تاپيك هم به اينجا ها كشيده نشه ؟ ( هر چند قبلش هم از مسير خودش خارج شده بود بخاطر اشتباه بنده كه تاپيك جدا نساختم و يا به دوستان اين مسئله رو ياد آورى نكردم ) بنظر خودتون با تمسخر ديگران ميشه چيزى رو اثبات كرد در حالى كه خوده شما نقطه ضعف هاى خيلى زيادى داريد كه شايد از نظر من و خيلى از دوستان خيلى مسخره تر از اين حرف ها بياد ؟ ( نمونش اين قضيه ى ~ ) البته شايد با خودتون اين طور فكر ميكنيد كه الآن به همه اثبات شده كه شما يك برنامه نويس هستيد و گوگل و … در به در دارند التماس شما ميكنند كه فقط يه نيم نگاهى بهشون بندازيد . نميگم خودم خيلى رعايت كردم و … همه ى اين حرف ها رو هم زدم اما واقعاً هدفم اين نبود كه در مورد شما قضاوت كنم بلكه ميخواستم شما رو متوجه اين كنم كه هر كدوم از ماها خيلى از مشكلات رو داريم و در خيلى از موارد ساده ترين اطلاعات رو هم نداريم پس يه همچين رفتارى به هيچ عنوان صحيح نيست اين قضاوت فقط يك نمونه اى بود كه شايد شما رو متوجه اين بكنه كه نبايد در مورد ديگران به هيچ عنوان قضاوتى بكنيم و همين طور تمسخر در حالى كه خودمون خيلى نقطه ضعف ها رو داريم .

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #29 : 21 شهریور 1392، 01:26 ق‌ظ »
وقتی یه بحث فنی پیش میاد و یک سری دوستان و کاربران به هر دلیلی منطق غیر فنی رو پیش میگیرن، عصبانیت و قاطی کردن و بی ادبی شماها چیزی رو حل نمیکنه.
شما بار فنی دارید؟ بسم‌الله. بشینید بحث کنید بذارید یه نتیجه‌ای بده این تاپیک‌هایی که هرروز زده میشه.

تو یک بحث فنیِ گروهی اونی که بیش از بقیه گوش میکنه موفقه، نه اونی که بیش از بقیه حرف میزنه.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]