من بجز سی و کمی سی پلاس پلاس و یه ذره سی شارپ با زبان دیگه ای کار نکردم، یعنی مثلا تو جاوا و پایتون نیاز به اشاره گر ها نیست؟ من همیشه با پشته ها و لینکر ها و ... مشکل داشتم :|
به همین خاطره که فکر می کنید سی بهترین زبون دنیاس
پایتون کلا اشاره گر نداره تو جاوا هم فکر نمی کنم دیگه زیاد از اشاره گر استفاده بشه.
ببینید منه برنامه نویسی PHP یا Python هیچ نیازی ندارم که بدونم اون پایین چه خبره و مثلا بیام برای مقدار دهی یه رشته یا آرایه ساده سر خودم رو درد بیارم، من مثلا می خوام فلان کار رو بکنم تو سی باید ۲۰۰ خط کد بزنم با کلی مصیبت ولی تو پایتون ۵۰ خط شایدم خیلی کمتر. من خودم تو دانشگاه یه ماشین حساب به زبان اسمبلی نوشتم که حدودا ۶۰۰ خط شد و براحتی میگم نوشتن اون پروژه چیزی جز اتلاف وقت نبود و واقعا تا حالا هیچ کمکی تو برنامه نویسی بهم نکرده.
به نظر من هر زبونی هدف خودش رو داره و طبعا برنامه نویسیان مخصوص خودش رو.
سی زبونیه که ۴۰ سال پیش ابداع شده و امروزه بجز نوشتن سیستم عامل جای دیگه ای کاربرد نداره و واقعا یاد گرفتنش فایده ای نداره به نظرم.
اگه حرف شما درست بود الان اینقدر پایتون و بقیه زبان های سطح بالا رو بورس نبودن و همه داشتن با سی و سی پلاس کد می زدن.
امروزه دیگه برنامه نویسا نمی خوان وقت خودشون رو با اشارهگرها تلف کنند و بجای اون به مسائل مهمتر مثل شیگرایی و مدل تو سعه نرم افزار و توسعه پذیریش می پردازن.
در ضمن کلا از موضوع تاپیک خارج شدیم، اگه این بحث های نامربوط به یه تاپیک جدید انتقال پیدا کنه خوب میشه.