انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237293 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
سلام بر همه دوستان.
آقا ما ۳ روزه که وارد جامعه شما شدیم (با هزار بدبختی)...
تو این ۳ روز افتادم به جون این ubuntu بیجاره که در نهایت امروز زدم و منوی (panel) بالا رو delete کردم.
آوردنش آسون بود ولی نتونستم برشگردونم به حالت اول (یعنی همون چیزایی که توش add بود رو نتونستم بیارم (عین اولش)).
این شد که گفتم از بچه های این انجمن ب\رسم که آیا Default  ی چیزی   .... کاری ... هست که من انجام بدم که به حالن اولش برگرده....
تورو خدا کمک کنین من عاشق اون panel اولیه شده بودم!!!!
سلام
خوش امدی  :)
این دستور رو بزن. logout و login کن:
gconftool-2 --recursive-unset /apps/panel

آفلاین sam24

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام دوستان عزیز
من تازه وارد هستم همین دیشب وارد محیط لینوکس شدم البته با لیو دیسک
چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید یک دنیا ممنونتون میشم
1 - اینکه تفاوت لینوکس با ویندوز xp در چیه ؟
2 - من هر فایل تصوری رو اجرا میکنم ارور میده ایا با نصب km player و mplayer درست میشه ؟ wmv . DAT . ogg
3 - ایا میتونم هم لینوکس نصب کنم هم XP ؟؟؟؟من هارد 150GB دارم با 5تا درایو . اگه میشه چه جوریه ؟
4 - ایا راهی برای شناساندن یو اس بی درایو هایی مثل گوشی و <یرینتر هست ؟‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
5 - چرا P رو به فارسی < میزنه ؟ مگه P نداره ؟
6 - ایا هر برنامه ای رو که بخوایم باید از کاتولیگ ها دانلود و نصب کنیم ؟ یا سی دی و دی وی دی اماده این نرم افزار ها در بازار هست ؟ اگه هست کجا میفروشن تو تهران ؟
اقایون شرمنده اینقده سوال <رسیدم  :oops: :oops:
خوب تازه کارم دیه  ;D :oops:

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
سلام دوستان عزیز
2 - من هر فایل تصوری رو اجرا میکنم ارور میده ایا با نصب km player و mplayer درست میشه ؟ wmv . DAT . ogg
3 - ایا میتونم هم لینوکس نصب کنم هم XP ؟؟؟؟من هارد 150GB دارم با 5تا درایو . اگه میشه چه جوریه ؟
4 - ایا راهی برای شناساندن یو اس بی درایو هایی مثل گوشی و <یرینتر هست ؟‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍
6 - ایا هر برنامه ای رو که بخوایم باید از کاتولیگ ها دانلود و نصب کنیم ؟ یا سی دی و دی وی دی اماده این نرم افزار ها در بازار هست ؟ اگه هست کجا میفروشن تو تهران ؟

۱- کلا دو تا سیستم عامل متفاوتن منظورتون از چه نظریه؟
۲- باید کدک های مربوط رو نصب کنین با moive player که بزنین اجرا بشه فکر کنم خودش میگه چه کدکی لازم هست خودش میگیره و نصب میکنه
۳- این مورد رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم درایورهاشون باشه البته بسته به مدل گوشی و پرینتر داره
۴- پ رو با زدم دکمه m میتونین استفاده کنین
۶- دی وی دی مخازن اوبونتو رو میفروشن توی تهران http://shop.sito.ir/ یکی از جاهایی هست که فکر کنم بتونین مخازن رو پیدا کنین

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
سلام دوستان عزیز
سلام
اول اینکه خوش امدی :)
جواب سوال اصلی اینه که، آره می‌تونی لینوکس رو کنار ویندوز داشته باشی و بهترین کار هم همینه تا کم کم با محیط لینوکس آشنا بشی. جواب همه سوالاتت رو هم پیدا می‌کنی. اکثر سوالات هم جوابش تو همین فروم هست.
همیشه اول جستجو کن > تو کانال گپ‌وگفتگو مطرحش کن > اگه به جواب نرسیدی بعد تاپیک جدید بزن

برای شروع هم اول یکی دو روز وقت بزار که برای نصب به مشکل بر نخوری، بودن دوستان تازه کاری که موقع نصب کل هارد رو فرمت کردن. نصب کردن کاره سختی نیست ولی با یه بی‌احتیاطی ممکنه کل هارد پاک بشه. حتما با دوستان هم چند با چت کن تا بهتر یاد بگیری، همیشه دوستان هستن

امیدوارم از لینوکس لذت ببری

آفلاین sam24

• Newbie
  • *
اقایون خیلی ممنون
من هرچی تو گوگل سرچ کردم نصب با هم ایکس پی و لینوکس رو پیدا نکردم
مثلا من تو درایو c ویندز ایکس پی نصب کردم حالا میخوام تو دراو f اوبوتو نصب کنم
ایا یک دراو برای اوبوتو کافیه ؟؟؟؟اخه تو کتابی که برای اموزش نصبش خریدم نوشته به 2 درایو برای پارتیشن لازم داره
یک پارتیشن ریشه ( root ) با حداقل 2 گیگابایت و یک پارتیشن swap با اندازه حدود 2 برابر رم سیستم .
اینجاشو یکم توضیح میدید ؟؟؟؟؟؟؟؟ :o :o :o :o

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
خوش اومدی
اول از همه اینکه تفاوت لینوکس با ویندوز مثل تفاوت لامبورگینی با شتر مرغ می مونه! دقیقا این تشبیه درسته!
برای نصب کمینه 3 (سه) گیگ جا برای روت نیاز دارید که البته با توجه به اینکه برنامه های زیادی هم هستن که احتمالا شما بزودی مایل خواهید بود که نصب کنید و ازشون استفاده کنید بنا بر این یه مقداری درحد امکانتون توی فضا برای این پارتیشن خصیص نباشید! یه چیزی شبیه درایو :C در ویندوز که فضائی که می بره مربوط به نصب برنامه هاست و اگه این فضا کم باشه نمی تونید برنامه های زیاد یا پر حجمی داشته باشید. من روی هار 80 حدود 15 گیگ براش میذارم و روی 1 ترا 50 ولی کاملا سلیقه ائی هست و بسته به نیاز شما.
پارتیشن سواپ کارش اینه که اگر همه پهنای باند رم شما پر شد ، یه مقداری از المان های ثابت از روی رم به پارتیشن سواپ سر ریز می شن تا رم باز هم بتونه به کیفیت و سرعت کارش رو انجام بده. مقدارش کاملا وابسته به انتخاب شماست ولی همون حدودها فکر کنم بد نباشه.
بعضا دوستان پارتیشن home  رو هم جدا انتخاب می کنن. این یه حسنی داره و اونم اینه که اگر چیزی روی فرضا دسکتاپتون داشته باشید ( یه فایلی ) و بعد بخواهید لیتوکس رو از نو نصب کنید ، چون نیاز به فرمت پارتیشن home  نیست در نتیجه اون فایل ها رو از دست نمی دید. برخی دوستان هم یه دایرکتوری خانه رو بین تعدادی توزیع نصب شده روی سیستمشون شر می کنن. البته این هم سلیقه ائی هست.
لینوکس امکان دسترسی به پارتیشن های ویندوزی رو برای شما فراهم می کنه که در اینصورت شما می تونید همه اطلاعات داخل ویندوزتون رو در داخل لینوکستون داشته باشید ;)
منبع: گوگل!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #276 : 23 مهر 1389، 01:38 ب‌ظ »

شما اگه واقعا نتونستی با گوگل این مطلب رو پیدا کنی، توصیه اکید من اینه که اول روی سرچ کار کن! چون با 4 5 تا کی وورد صدها نتیجه برای این سئوالت توی گوگل بدست میاری! برای کار با گنو/لینوکس گوگل باید یکی از دوستای صمیمیت باشه، کاربر مبتدی و حرفه ای هم نداره.

سئوالات شما جوابش توی پست نمیگنجه. پس چه بهتر که ابتدا شروع کنی کتابی مثل آموزش پارسیکس رو که فارسی هست مطالعه کنی تا با مبانی گنو/لینوکس آشنا شی و درکی کلی از اون بدست بیاری تا دیگه گیج نشی.

بعد واسه سئوالات تخصصی ترت که جوابشون هم کوتاهتره میتونی از دوستانت توی این انجمن کمک بخوای و مطمئن باش همه با اشتیاق پاسخگو خواهند بود.

تقریبا همه پرینترها توی گنو/لینوکس به راحتی کار میکنن (بدون احتیاج به نصب درایور). در مورد گوشی اگه منظورتون مثلا استفاده از PC Suite هست اره ممکنه، ولی از طریق یه نرم افزار دیگه به اسم Wine که میشه به وسیله اون برنامه های تحت ویندوز رو  توی گنو/لینوکس اجرا کرد. برای انتقال اطلاعات بین گوشی و سیستم هم که دیگه مثل فلش میمونه و به عنوان یه Removable Drive میشناسه مموری گوشی رو.

راستی اون دیسکی که شما استفاده کردی لایو دیسک یا لایو سی دی هست و نه لیو.
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1389، 01:40 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین sam24

• Newbie
  • *
« پاسخ #277 : 23 مهر 1389، 02:00 ب‌ظ »
 ;D ممنون رفقا
لایو رو قبول دارم  ;D اشتباه زدم لیو
یه چیزای تو گوگل پیدا کردم ولی با نرم افزار vmware یا لرد توضیح داده
یعنی بدون نرم افزار امکانش نیست ؟
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1389، 02:22 ب‌ظ توسط sam24 »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
 توی ویکی درباره نصب با ووبی سرچ کن
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین سهند

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نقل‌قول
ایا میتونم هم لینوکس نصب کنم هم XP ؟؟؟؟من هارد 150GB دارم با 5تا درایو . اگه میشه چه جوریه ؟
نقل‌قول
دوست من ویکی بهترین نقطه شروع برای تازه کاراست http://wiki.ubuntu.ir/
منم یه تازه کارم و خیلی از اطلاعاتمو از اونجا میگیرم و صد البته از این انجمن.
شما یه سری به اینجا بزنید  http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
و تا اونجایی که میتونین سعی کنین درک کنین که چی میخواد بگه
من هم که بار اول خوندم نوع پیکربندی سیستم فایل تو لینوکس واسم مبهم بود و حسابی رگای مغزم تالاپ تولوپ میکرد  :lolflag:
ولی کم کم واسم قابل درک شد :guitar:
نقل‌قول
این مشکل واسه اینه که کدکها یا نیازمندیهای شناسایی اون فایلهای مولتی مدیایی که شما میخواین اجرا کنین تو اوبونتو نصب نیست.
برای اینکه قابل درک بشه براتون- مثل این میمونه که بعد از نصب ویندوز بخواین یه فایل rmv یا همون فایلهای مرتبط با real player رو اجرا کنین که نمیشه وباید حتما real player  رو تو ویندوز نصب کنید تا کدکهاش هم در ویندوز قرار بگبره
KM Player  و یا mplayer نرم افزارهای تحت ویندوز هستن و در محیط لینوکس اجرا نمیشن مگر اینکه نسخه لینوکسیش هم موجود باشه(من که ندیدم اگه کسی خبری از این موضوع داره لطفا جمله منو تصحیح کنه)

آفلاین sam24

• Newbie
  • *
« پاسخ #280 : 24 مهر 1389، 05:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
ایا میتونم هم لینوکس نصب کنم هم XP ؟؟؟؟من هارد 150GB دارم با 5تا درایو . اگه میشه چه جوریه ؟
نقل‌قول
دوست من ویکی بهترین نقطه شروع برای تازه کاراست http://wiki.ubuntu.ir/
منم یه تازه کارم و خیلی از اطلاعاتمو از اونجا میگیرم و صد البته از این انجمن.
شما یه سری به اینجا بزنید  http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
و تا اونجایی که میتونین سعی کنین درک کنین که چی میخواد بگه
من هم که بار اول خوندم نوع پیکربندی سیستم فایل تو لینوکس واسم مبهم بود و حسابی رگای مغزم تالاپ تولوپ میکرد  :lolflag:
ولی کم کم واسم قابل درک شد :guitar:
نقل‌قول
این مشکل واسه اینه که کدکها یا نیازمندیهای شناسایی اون فایلهای مولتی مدیایی که شما میخواین اجرا کنین تو اوبونتو نصب نیست.
برای اینکه قابل درک بشه براتون- مثل این میمونه که بعد از نصب ویندوز بخواین یه فایل rmv یا همون فایلهای مرتبط با real player رو اجرا کنین که نمیشه وباید حتما real player  رو تو ویندوز نصب کنید تا کدکهاش هم در ویندوز قرار بگبره
KM Player  و یا mplayer نرم افزارهای تحت ویندوز هستن و در محیط لینوکس اجرا نمیشن مگر اینکه نسخه لینوکسیش هم موجود باشه(من که ندیدم اگه کسی خبری از این موضوع داره لطفا جمله منو تصحیح کنه)

اقا ممنون . اینجارو از ویکی پیدا کردم که لینک صفحش خرابه
http://www.hezardastan.org/breezy_xp_dualboot
بد شانیه دیگه
راجب kmplayer  . mplayer هم بگم که تو مخازن یا همون کاتولوگ های اوبوتو موجوده و میتونید دانلود کنید
سیستم عامل گوشی من هم لینوکس و اونجا هم kmplayer  و mplayer نصب کردم
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1389، 05:29 ب‌ظ توسط sam24 »

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام ;D
من هم تازه وارد جمع شما دوستان عزيز شده ام و كار خودم را با اوبونتو 10.4 شروع كردم ولي چند تا مشكل كوچولو پيش اومده كه مجبور شده ام دوباره از اول نصب كنم. اگر بتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم و بيشتر علاقه مند ميشم.
1: سي دي اوبونتو نسخه هاي 10.4 و 10.10 دسكتاپ و 10.10 نت بوك را دانلود كردم ولي مشكل اساسي كه دارم اينه كه وقتي سي دي را در درايو قرار ميدم و بوت ميشه گزينه هاي نصب مياد كه تا جايي كه من ميدونم دو گزينه اول براي نصب هست كه در محيط گرافيكي نصب ميشه و يه گزينه براي تست سلامت سي دي و يه گزينه براي تست مموري و يه گزينه براي بوت از هارد.
هر دو گزينه اول را امتحان كرده ام ولي شروع به نصب نكرده و همون آرم ubuntu مياد و زيرش نكته چين كه همون صفحه آغازين هست. شايد اين مشكل به خاطر كارت گرافيكم هست كه giforce 8200 هست.
يه دي وي دي اوبونتو 10.04 خريدم كه علاوه بر گزينه هاي بالا گزينه نصب به صورت مد متني بود كه باهاش به راحتي تونستم نصب كنم و باز تا كارت گرافيك را نصب نكرده بودم سيستم به صورت معمولي بالا نميومد و بايد به گزينه ركاوري مد ميرفتم و در آنجا run as grafice mode را ميزدم.
آيا راهي هست كه بتونم از همون اول با اين همه سي دي كه دانلود كرده ام نصب كنم. با سي دي 10.10 كه نتونستم نصب كنم (به خاطر همين مشكل) و الان دارم دي وي دي را دانلود ميكنم كه شايد گزينه متني را داشته باشه.
لطفا راهنماييم كنيد. باز سئوال دارم كه بعدا مزاحم ميشم.
موفق باشيد ياعلي

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام كسي جواب به من نميده؟

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #283 : 26 مهر 1389، 02:58 ق‌ظ »
سلام بر دوستان من یه ۲ هقته هست که با هدایت های برادر به اوبونتو آمدیم به به ;D
یه سوال داشتم, می خواستم بدونم کدام یک از نرم افزارهای wine , crossover برای اجرای برنامه های ویندوز بهتر عمل می کنند ؟
آیا برنامه your freedom بعد از نصب در یکی از این دوبرنامه راحت با فایرفاکس خود اولونتو مچ میشه ؟
چرا من وقتی ویدیوهای با پسوند mkv . avi . dat... باز می کنم توی پخش کردن تصویر پرش داره ؟ مثل این میمونه که مثلا یه فریم نصفه لود شه‌!
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1389، 03:19 ق‌ظ توسط Rockzade »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
آیا برنامه your freedom بعد از نصب در یکی از این دوبرنامه راحت با فایرفاکس خود اولونتو مچ میشه ؟
اجرا میشه.
نقل‌قول
چرا من وقتی ویدیوهای با پسوند mkv . avi . dat... باز می کنم توی پخش کردن تصویر پرش داره ؟ مثل این میمونه که مثلا یه فریم نصفه لود شه‌!
با نرم‌افزار vlc باز هم مشکل داره؟