انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237261 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
بله با VLC هم مشکل داره...

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام كسي نيست راهنمايي كنه؟‌ ??? اگه سئوال نامفهومه بيشتر توضيح بدم؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
سلام ;D
من هم تازه وارد جمع شما دوستان عزيز شده ام و كار خودم را با اوبونتو 10.4 شروع كردم ولي چند تا مشكل كوچولو پيش اومده كه مجبور شده ام دوباره از اول نصب كنم. اگر بتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم و بيشتر علاقه مند ميشم.
1: سي دي اوبونتو نسخه هاي 10.4 و 10.10 دسكتاپ و 10.10 نت بوك را دانلود كردم ولي مشكل اساسي كه دارم اينه كه وقتي سي دي را در درايو قرار ميدم و بوت ميشه گزينه هاي نصب مياد كه تا جايي كه من ميدونم دو گزينه اول براي نصب هست كه در محيط گرافيكي نصب ميشه و يه گزينه براي تست سلامت سي دي و يه گزينه براي تست مموري و يه گزينه براي بوت از هارد.
هر دو گزينه اول را امتحان كرده ام ولي شروع به نصب نكرده و همون آرم ubuntu مياد و زيرش نكته چين كه همون صفحه آغازين هست. شايد اين مشكل به خاطر كارت گرافيكم هست كه giforce 8200 هست.
يه دي وي دي اوبونتو 10.04 خريدم كه علاوه بر گزينه هاي بالا گزينه نصب به صورت مد متني بود كه باهاش به راحتي تونستم نصب كنم و باز تا كارت گرافيك را نصب نكرده بودم سيستم به صورت معمولي بالا نميومد و بايد به گزينه ركاوري مد ميرفتم و در آنجا run as grafice mode را ميزدم.
آيا راهي هست كه بتونم از همون اول با اين همه سي دي كه دانلود كرده ام نصب كنم. با سي دي 10.10 كه نتونستم نصب كنم (به خاطر همين مشكل) و الان دارم دي وي دي را دانلود ميكنم كه شايد گزينه متني را داشته باشه.
لطفا راهنماييم كنيد. باز سئوال دارم كه بعدا مزاحم ميشم.
موفق باشيد ياعلي
بعد از اون آرم اوبونتو چقدر منتظر شدی ؟ تا سیستم بیاد بالا
راهنماهای زیادی برای نصب گرافیک هست می تونی بعد از نصب درایور مخصوص رو از سایت انویدیا بگیری و نصب کنی
اگه حالت گرافیکی نمیشه از همون dvd یا Alternate CD استفاده کنی بعد گرافیکت رو دستی نصب کنی
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
ممنون از اینکه جواب دادید.
اجازه بدید واضحتر توضیح بدم. وقتی با cd اوبونتو بوت میشم چند گزینه میاد که فکر میکنم اولی برای بوت به صورت لایو باشه و دومی برای نصب(install ubuntu …) وقتی اولی یا دومی را میزنم فقط صفحه آرم اوبونتو میاد که نکته چین در زیرش در حال رد شدن هست و هیچ اتفاقی نیفتاده و بعد نهایتش صفحه خالی یا عکس صفحه اول اوبونتو اومده و باز هیچ اتفاقی نیفتاده. حتی شده که نیم ساعت بلکه بیشتر هم منتظر شده ام.
حتی از طریق فلش مموری هم بوت شدم یعنی اوبونتو را به صورت بوت روی فلش ریختم و با اون بوت شدم ولی باز فرقی نکرد.
در صفحه اول در پایین صفحه چهار گزینه گفته که f1 یا f2 یا f3 و یا f4 و.. را میزنی گزینه های مختلف داره و f4 حالت نصب را تعیین میکرد که در حالت اول که در همون صفحه نصب میگفت cd درایور کارت گرافیک را قرار بده که من متاسفانه درایور کارت گرافیک را ندارم و آنهم به صورت بوت که در آنجا کار کنه.( کارت گرافیک من geforce 8200 m g اگر درایورش را دارید ممنون میشم اگه برام آپلودش کنید یا لینک بدید). فقط یه dvd اوبونتو ۱۰.۰۴ را خریدم که در صفحه اول علاوه بر دو گزینه اول گزینه سومی به نام install for text mode داشت که از آنطریق مشکلی نداشتم و راحت نصب کردم و بعد از نصب هم به راحتی با اجرا کردن hardware drivers به راحتی خودش درایورش را دانلود کرد و هیچ مشکلی نداشتم.
فقط مشکلم همون اول نصب هست چون چند cd که دانلود کرده ام حتی از نسخه ۱۰.۱۰ هیچکدام گزینه  install for text mode ندارند و عملا دانلودم و cd ها بدون استفاده مونده و نمیتونم استفاده کنم.
اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم واقعا برام مشکل بزرگیه.
شرمنده طولش دادم مجبور بودم که توضیح بدم. خدا شمارا حفظ کنه یاعلی

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
من برای اجرای your freedom از wine استفاده کردم ولی عمل نکرد و یه صفحه خراب بعد از اجرا بهم داد, میشه دوستان راه دیگه استفادش در اوبونتو به چه شکله ؟ چون میدونم که میشه اجراش کرد

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
اجازه بدید واضحتر توضیح بدم. وقتی با cd اوبونتو بوت میشم چند گزینه میاد که فکر میکنم اولی برای بوت به صورت لایو باشه و دومی برای نصب(install ubuntu …) وقتی اولی یا دومی را میزنم فقط صفحه آرم اوبونتو میاد که نکته چین در زیرش در حال رد شدن هست و هیچ اتفاقی نیفتاده و بعد نهایتش صفحه خالی یا عکس صفحه اول اوبونتو اومده و باز هیچ اتفاقی نیفتاده. حتی شده که نیم ساعت بلکه بیشتر هم منتظر شده ام.
حتی از طریق فلش مموری هم بوت شدم یعنی اوبونتو را به صورت بوت روی فلش ریختم و با اون بوت شدم ولی باز فرقی نکرد.
در صفحه اول در پایین صفحه چهار گزینه گفته که f1 یا f2 یا f3 و یا f4 و.. را میزنی گزینه های مختلف داره و f4 حالت نصب را تعیین میکرد که در حالت اول که در همون صفحه نصب میگفت cd درایور کارت گرافیک را قرار بده که من متاسفانه درایور کارت گرافیک را ندارم و آنهم به صورت بوت که در آنجا کار کنه.( کارت گرافیک من geforce 8200 m g اگر درایورش را دارید ممنون میشم اگه برام آپلودش کنید یا لینک بدید). فقط یه dvd اوبونتو ۱۰.۰۴ را خریدم که در صفحه اول علاوه بر دو گزینه اول گزینه سومی به نام install for text mode داشت که از آنطریق مشکلی نداشتم و راحت نصب کردم و بعد از نصب هم به راحتی با اجرا کردن hardware drivers به راحتی خودش درایورش را دانلود کرد و هیچ مشکلی نداشتم.
فقط مشکلم همون اول نصب هست چون چند cd که دانلود کرده ام حتی از نسخه ۱۰.۱۰ هیچکدام گزینه  install for text mode ندارند و عملا دانلودم و cd ها بدون استفاده مونده و نمیتونم استفاده کنم.
اگه درایور متن باز رو نصب کردید که هیچ بی خود دردسر های نصب درایور های متن بسته رو به خودتون ندید هرچند آموزش هاش هست و اگه خواستید لینک دانلودش رو براتون میگذارم

اصلا اینم لینک دانلودش
http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86/260.19.12/NVIDIA-Linux-x86-260.19.12.run
ببینید DVD های اوبونتو شامل دو حالت دیسک زنده و Alternate  میشه
شما میتونید سی دی رو هم در حالت دیسک زنده دانلود کنید که متاسفانه باهاش مشکل دارید و هم در حالت Alternate  دانلود کنید که باید اول به صورت متنی نصب کنید و بعد وارد سیستم بشید که شما با این مورد مشکل ندارید ولی DVD شامل هر دو تای این سی دی ها میشه به علاوه language packages 
امیدوارم متوجه شده باشید
در ضمن لپ تاپ دارید دیگه ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
من برای اجرای your freedom از wine استفاده کردم ولی عمل نکرد و یه صفحه خراب بعد از اجرا بهم داد, میشه دوستان راه دیگه استفادش در اوبونتو به چه شکله ؟ چون میدونم که میشه اجراش کرد
منع قانونی داره  ;D ولی این برنامه برای خود لینوکس هم هست که پیش نیازش جاواست
جاوا رو نصب کن این برنامه رو با فرمت jar دانلود کن و به راحتی اجراش کن

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
یه سوال داشتم, می خواستم بدونم کدام یک از نرم افزارهای wine , crossover برای اجرای برنامه های ویندوز بهتر عمل می کنند ؟
چرا من وقتی ویدیوهای با پسوند mkv . avi . dat... باز می کنم توی پخش کردن تصویر پرش داره ؟ مثل این میمونه که مثلا یه فریم نصفه لود شه‌!

دوستان کسی جواب این سوال هارو نمیدونه ؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
یه سوال داشتم, می خواستم بدونم کدام یک از نرم افزارهای wine , crossover برای اجرای برنامه های ویندوز بهتر عمل می کنند ؟
چرا من وقتی ویدیوهای با پسوند mkv . avi . dat... باز می کنم توی پخش کردن تصویر پرش داره ؟ مثل این میمونه که مثلا یه فریم نصفه لود شه‌!

دوستان کسی جواب این سوال هارو نمیدونه ؟
درباره ی ویدیو ها یا شما درست کدک ها رو نصب نکردی یا گرافیک نصب نیست .
برای اینکه بیبنی کدک ها نصبه برید به synatic و ببینید restricted extras نصب باشه
برای گرافیک هم در خط فرمان بنویسید :
lshw -short اگر نصب باشد نمایش میدهد . البته گمان نکنم از گرافیک باشد چرا که اگر هم نصب نباشد باید بتواند ویدیوهای سبک را بخوبی اجرا کند ( نسخه ی بروز vlc بگمانم از شتاب دهنده گرافیک بهره میبرد ان را بیازمایید )
درباره ی پسوند dat یا همان VCD به ویندوز رفته پرونده ها را در جایی کپی کرده و پسوند را به mpg برگردانید و به آسانی در اوبونتو بخوانید

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #294 : 27 مهر 1389، 10:30 ب‌ظ »
ممنون بابت راهنمایی, گرافیک من نصبه از اون نظر مشکلی ندارم...
من چون م می خواستم خود totem کدکهارو بگیره بسته ای رو جدا نصب نکردم, به هر حال restricted extras هم نصب کردم اما باز مشکل هست, مشکل من هم بیشتر با avi و mkv هست که بیشتر با هاشون کار می کنم, از نظر صدا مشکل ندارم فقط تصویر پرش داره و بعضی جاها یه کوچولو استاپ میزنه...پرشم که گفتم به چه صورتی انگار که یه فریم نصفه لود میشه و روی هم میوفتن انگار یه خط پرشی ایجاد میشه..
امروزم اوبونتو رو برای یه دلیلی دوباره نصبش کردم,ولی مشکل بازم هست چندین فیلم و کلیپ هم امتحان کردم, فرقی نمی کنه

ممنون میشم اگر راهی میدونید پیشنهاد کنید...
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1389، 02:46 ق‌ظ توسط Rockzade »

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
اگه درایور متن باز رو نصب کردید که هیچ بی خود دردسر های نصب درایور های متن بسته رو به خودتون ندید هرچند آموزش هاش هست و اگه خواستید لینک دانلودش رو براتون میگذارم

اصلا اینم لینک دانلودش
http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86/260.19.12/NVIDIA-Linux-x86-260.19.12.run
ببینید DVD های اوبونتو شامل دو حالت دیسک زنده و Alternate  میشه
شما میتونید سی دی رو هم در حالت دیسک زنده دانلود کنید که متاسفانه باهاش مشکل دارید و هم در حالت Alternate  دانلود کنید که باید اول به صورت متنی نصب کنید و بعد وارد سیستم بشید که شما با این مورد مشکل ندارید ولی DVD شامل هر دو تای این سی دی ها میشه به علاوه language packages 
امیدوارم متوجه شده باشید
در ضمن لپ تاپ دارید دیگه ؟

ممنون از راهنمایی زیبا و مفیدت
بله من لپتاپ دارم.
توصیه کردید نسخه Alternate را نصب کنم که حق با شما بود و در حالت متنی نصب میکرد. و همچنین با دی وی دی نصب کردم که آنهم حالت متنی داشت و مشکلی نداشتم.
پس در کل چاره ای نیست جز اینکه از نسخه Alternate یا متنی استفاده کنم؟
فقط یه سئوال دیگه:
وقتی اوبونتو ۱۰.۱۰ را نصب کردم یه مشکلی با فایلهای deb دارم. در نسخه ۱۰.۰۴ این فرمت با یک برنامه پیشفرض باز میشد که بعد از اسکن گزینه install میومد و راحت نرم افزاری که دانلود کرده بودم را نصب میکردم ولی در نسخه جدید اوبونتو این فرمت به طور پیشفرض با UBUNTU SOFعاTWAR SENTER باز میشه که از اینترنت میخواد نصب کنه و این واقعا مشکله.
ممنون میشم  راهنمایی کنید و هنچنین اسم آن برنامه پیشفرض اوبونتو ۱۰.۴ را هم بگید.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
ممنون از راهنمایی زیبا و مفیدت
بله من لپتاپ دارم.
توصیه کردید نسخه Alternate را نصب کنم که حق با شما بود و در حالت متنی نصب میکرد. و همچنین با دی وی دی نصب کردم که آنهم حالت متنی داشت و مشکلی نداشتم.
پس در کل چاره ای نیست جز اینکه از نسخه Alternate یا متنی استفاده کنم؟
فقط یه سئوال دیگه:
وقتی اوبونتو ۱۰.۱۰ را نصب کردم یه مشکلی با فایلهای deb دارم. در نسخه ۱۰.۰۴ این فرمت با یک برنامه پیشفرض باز میشد که بعد از اسکن گزینه install میومد و راحت نرم افزاری که دانلود کرده بودم را نصب میکردم ولی در نسخه جدید اوبونتو این فرمت به طور پیشفرض با UBUNTU SOFعاTWAR SENTER باز میشه که از اینترنت میخواد نصب کنه و این واقعا مشکله.
ممنون میشم  راهنمایی کنید و هنچنین اسم آن برنامه پیشفرض اوبونتو ۱۰.۴ را هم بگید.
اسم اون برنامه Gdebi هست

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
برای ساختن یک میانبر ( Shortcut) از یک پوشه یا درایو بر روی دسکتاپ چکار باید کرد. Drag&Drop جواب نمیده . کل پوشه رو کپی میکنه .

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
برای ساختن یک میانبر ( Shortcut) از یک پوشه یا درایو بر روی دسکتاپ چکار باید کرد. Drag&Drop جواب نمیده . کل پوشه رو کپی میکنه .
دگمه Alt رو نگه دار بعد کلیک رو رها کن

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #299 : 28 مهر 1389، 08:43 ق‌ظ »
....
دگمه Alt رو نگه دار بعد کلیک رو رها کن
با تشکر.
1++
سوال دیگه :
این پوشه lost+found کنار پوشه خانگی چکار میکنه ؟ ???
چطوری بوجود اومده ؟

ممنون.
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1389، 08:45 ق‌ظ توسط Majidjan »