Synaptic Package Manager برای نصب برنامه ها نیست، من تازه ورژن 11 رو نصب کردم.
یکی یک آموزش خوب بده که کلآ چطوری هست نصب برنامه ها در لینوکس اوبانتو. من نو عمرم فقط باید ویندوز کار کردم. الان که اومدم آوبانتو یاد زمانی افتادم که تازه با ویندوز 3.1 کار می کردم و هیچی حالیم نبود و دارم گیج میزنم.
ظاهرآ برای نصب برنامه ها دو روش گرافیکی و خط فرمان وجود داره. اما بیشتر از این برای نصب برنامه ها نمیدونم. ظاهرآ یک کد هم هست که باید زد، اما بعدش چی، یکی به زبان ساده مفهومی حالیم کنه. مرسی
برای نصب برنامه ها همانطور که خودتون اشاره کردید دو روش وجود داره
۱-رابط گرافیکی در اوبونتو که همان ubuntu software manager هست و فقط کافیه برید در این برنامه و برنامه مورد نظرتونو سرچ کنید و دکمه install رو بزنید
۲- استفاده از دستورات در ترمینال : به این صورته که شما وارد ترمینال میشید و دستور sudo apt-get install package ، رو میزنید ( به جای پکیج باید اسم برنامه رو بنویسید ) sudo هم مجوز کاربر ریشه هست برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنم man apt-get رو مطالعه کنید
اما در مورد Synaptic Package Manager ، بله این پکیج از ubuntu 11.10 حذف شده و ubuntu software manager جایگزین شده ، اگر با Synaptic Package Manager میخوای کار کنی تووی ubuntu software manager اینو سرچ کنو نصبش کن
در ضمن من اوبانتو در کنار ویندوز هفت نصب کردم اما هیچ جایی در ویندوز اثری از فایلهای این اوبانتو نیست، ممکنه بگید کجا رفته فایلهاش؟
خوب معلومه فایلهای لینوکس بر روی فایل سیستم ext هستند و ویندوز قادر به خواندنشون نیست برای حل این مشکل به این وبسایت برید
http://www.fs-driver.org