انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237377 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین evilshiraz666

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام به همه
من ubontu  8.10

در  کنار ویندوز نصب کردم .اما 2 مشکل دارم
1 مودم adsl 200  dlink  را چجوری باید نصب کنم . ایا در این سیستم عامل هم مانند ویندوز درایو لازم هست ؟
2 من کارت dvb skystar2   مدل 2.6b دارم و میخواهم این را هم نصب کنم  اگر توضیح بدید طریقه نصب درایو را ممنون میشوم 

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
دوست عزیز واسه نصب modem تو همین انجمن یک بخش جدا هست. ::)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,15.0.html

آفلاین maziar allahverdi

• Newbie
  • *
salam doostane aziz. bebakhshid ke fingilishe
man ham taze waredam.man ubuntu 9.1 ra nasb kardam albate ghablesh xp dashtam,2ta hard disc bad az nasbe kamel system restart shod na xp bala umad na ubuntu.
khastam dobare xp nasb konam ke didam yeki az hard ham be kolli format shode. man mikham har 2 ra nasb konam .
lotfan rahnamaee konid. mer30 ](*,)

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
دوست عزیز موقعی که هردوشون را نصب کردی
ازاین روش استفاده کن:
http://wiki.ubuntu-ir.org/Grub2Howto/Recover?highlight=%28grub%29

آفلاین yakbarzadeh

• Newbie
  • *
سلام
من روی xp سوزه نصب کرده بودم و مشکلی نذاشتم، یه سیدی live ubuntu از دوستم گرفتم (backup سیستم حودش بود) سوزه رو پاک کردم اونو نصب کنم. ارور داد. نصب نشد. سیستم رو بوت کردم ارور داد Invalied partition table فکر کردم ویندوزمم پریده اومذم ویندوز جدید نصب کنم. ری استارت که کردم همون ارور داد. بعد فهمیدم باید repair می کردمو fixmbr میزدم. الان این دستور رو هم میزنم جواب نمیده (آخه ویندوزم کامل نصب نشده بود)
دسنم به دامنتون کمککککککککککککککککککککککککککک ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین bikhial

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #95 : 20 بهمن 1388، 08:06 ب‌ظ »
سلام دوستان//
من هیچی از لینوکس نمیدونم و واسه اولین باره به پیشنهاد یکی از دوستان به جای ابنتو امدم  نسخه ی جهانی Linux Mint 8 Helena رو که 1.04 گیگ بود دانلود کردم//
اولین سوالم اینه که این کدهایی که میدین کجا باید وارد کنم؟؟یا یه جا گفته این دستور رو تو ترمینال وارد کنید!منظور همون کدها و مخازنه که نمیدونم کجا باید واردشون کنم!!یه خورده گیج شدم!
بعدش این 2تا مشکل رو هم دارم:
1.اولا برای هاردم این پیغام خطا رو میده:
disk failur is imminet
2.بعدش هر کاری کردم نتونستم مودم dsl asus رو ره اندازی یا وصل کنم//
(البته به صورت بوت یا همون LIVE اجراش کردم و نصبش نکردم))
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1388، 08:13 ب‌ظ توسط bikhial »

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #96 : 21 بهمن 1388، 02:23 ب‌ظ »
سلام
من روی xp سوزه نصب کرده بودم و مشکلی نذاشتم، یه سیدی live ubuntu از دوستم گرفتم (backup سیستم حودش بود) سوزه رو پاک کردم اونو نصب کنم. ارور داد. نصب نشد. سیستم رو بوت کردم ارور داد Invalied partition table فکر کردم ویندوزمم پریده اومذم ویندوز جدید نصب کنم. ری استارت که کردم همون ارور داد. بعد فهمیدم باید repair می کردمو fixmbr میزدم. الان این دستور رو هم میزنم جواب نمیده (آخه ویندوزم کامل نصب نشده بود)
دسنم به دامنتون کمککککککککککککککککککککککککککک ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
سلام
من یک بار با مشکلی مشابه این مواجه شدم.اطلاعات ضروری رو از هارد برداشتم و با سی دی ویدوز اکس پی سیستم رو بالا آوردم و بوسیله اون کل پارتیشن ها رو پاک کردم و از اول ساختم.پارتیشن تیبل درست شد.
البته شاید راه های دیگه هم وجود داشته باشه.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
سلام دوستان//
من هیچی از لینوکس نمیدونم و واسه اولین باره به پیشنهاد یکی از دوستان به جای ابنتو امدم  نسخه ی جهانی Linux Mint 8 Helena رو که 1.04 گیگ بود دانلود کردم//
اولین سوالم اینه که این کدهایی که میدین کجا باید وارد کنم؟؟یا یه جا گفته این دستور رو تو ترمینال وارد کنید!منظور همون کدها و مخازنه که نمیدونم کجا باید واردشون کنم!!یه خورده گیج شدم!
بعدش این 2تا مشکل رو هم دارم:
1.اولا برای هاردم این پیغام خطا رو میده:
disk failur is imminet
2.بعدش هر کاری کردم نتونستم مودم dsl asus رو ره اندازی یا وصل کنم//
(البته به صورت بوت یا همون LIVE اجراش کردم و نصبش نکردم))

سلام
اولا شما اینکه نسخه جهانی رو دانلود کردید به نظر من کار اشتباهی بود نسخه Main روی خودش کدک های مولتی مدیا رو داره.ولی خب اشکالی نداره.برای نصب کدک ها این صفحه رو ببینید:
http://wiki.ubuntu-ir.org/RestrictedFormats
کد ها باید در محیط Terminal وارد بشن . برنامه ای به نام ترمینال وجود داره.بگرد پیداش میکنی.
2- مودم DSL شما نوشتید asus هست ولی نگفتید چه مدلی.رایج ترین مدل مودم های asus am 602 هست که هم پورت LAN وهم USB دارن.اگر از همین نوع دارید حتما از پورت LAN به سیستم وصل کنیدش .
اگر مشکل باقی بود باز هم بیایید مطرح کنید.

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
اشکال در نصب نرم افزار
« پاسخ #98 : 30 بهمن 1388، 06:17 ب‌ظ »
سلام
من یک هفته هست که اوبونتو ۹٫۱۰ رو نصب کردم
الان وقتی می خوام یک نرم افزار جدید رو نصب کنم بعد از جستجو در Ubunto Software center و پس از انتخاب گزینه install می نویسه : waiting for other software managers to quit و روی ۰٪ می مونه و هیچ چیزی نصب نمی شه
لطف کنید راهنمایی کنید
خیر از جوونیتون ببینید
 :)
راستی چه طوری می شه این Authenticate رواز قسمت درایو ها حذف کرد؟
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
پاسخ به: اشکال در نصب نرم افزار
« پاسخ #99 : 30 بهمن 1388، 08:15 ب‌ظ »

راستی چه طوری می شه این Authenticate رواز قسمت درایو ها حذف کرد؟

یک راهش اینه که از دلفین استفاده کنی ( نصبش کنی ) اگر تو فروم جستجو کنی راه های دیگه ای هم پیدا میکنی !

آفلاین triton

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
با سلام
من Ubuntu 9.10 را نصب کردم ولی چون همیشه از رابط گرافیکی ویندوز استفاده می کردم الان کمی گیج شدم...چه جوریه...منظورم اینه که برای کارهام باید کد بنویسم یا از رابط گرافیکی استفاده کنم.به نظرم اگه یه آموزش گام به گام (ترجیحا فارسی)معرفی کنید کارم راه میفته(چون هر کاری شروعش سخته)ولی چون من از ویندوز و اشکالات زیادش خسته شدم آخرش اون را توی سطل زباله می اندازم چه حالا جه ده سال دیگه.در ضمن من تا حالا خیلی در مورد لینوکس خوندم ولی کاملا اون را درک نکردم لطفا کمک کنید

آفلاین k1lou

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
با سلام دوستان
اول عذرخواهي مي كنم به خاطر اينكه به علت اينترنت بسيار ضعيفم وقت نمي كنم پست هاي قبلي رو بخونم كه شايد جواب سوالاتم اونجا باشه
من يه سيستم جديد گرفتم كه دوستم از همون ابندا يه نسخه از لينوكس اوبونتو يعني نسخه 9.10 رو همراه با يه يوندوز 7 نصب كرده
حالا تازه شروع به كار با اون كردم چند تا سوال داشتم
ايا من كه به اينترنت دسترسي ندارم استفاده از لينوكس برام دردسر ساز نيست نداشتن نرم افزار و عدم قدرت دانلود اونهاست
كاربر ريشه نقش همون كاربر administrator رو در ويندوز داره ؟ من كه وارد سيستم عامل ميشم ايا با اين كاربري است يا كاربري ديگه ؟
پوشه home ديگه چيه ؟
در مقالاتي كه مي خوندم روش نرم افزارها كمي گيج گننده است يعني نرم افزار ها رو بايد از طريق خط فرمان نصب كرد ؟ ايا حالت ويزارد ندارن ؟ البته چند جا ديدم كه به صورت ويزارد بودن پس چه مزيتي در نصب به صورت خط فرمان است ؟
با تشكر

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
سلام.
مسلما برای نصب برنامه ها یا به اینترنت نیاز داری یا dvd مخازن و یا dvd هما.
بله اما شما بصورت root وارد نمیشی و باید از sudo در خط فرمان استفاده کنی و یا سیستم از شما password میخواد.
home همون mu documents شماست واسه همین اطلاعات desktop شما در اون پوشه است  پس مراقبش باشین.
برای نصب نرم افزار ها میتونی از synaptic package manager و یا برنامه های مشابه استفاده کنی.
فرقی هم ندارن فقط سلیقه ایه.
موفق باشین ;)

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
سلام
من متوجه تفاوت اوبونتو:کوبونتو:و زوبونتو نمی شم
می شه یه توضیح بدید : هرچی توی این فروم ها گشتم کمتر متوجه شدم، برای مثال:
1- ظاهر کوبونتو بهتر هست درسته؟
2-چرا اوبونتو پر طرفدار تره؟
3- می تونم هر دوی اینها رو با یک سیستم عامل داشته باشم یا دو سیستم عامل جدا هستند؟
4- راه ساده ای برای این که authentcate را از روی درایو هام بردارم وجود داره؟
۵- و در نهایت می شه اوبونتو رو با ویندوز ویستا شبکه کرد؟
۶- خیلی از برنامه ها به صورت پیش فرض نصب هستند ولی توی applications پیدا نمی شن چه جوری می شه پیداشون کرد؟
۷- با نصب برنامه ها مثل ویندوز مشکل سنگین شدن پیدا می شه یا نه؟
ممنون
ببخشید خیلی سوال ها زیاد شد
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
سلام.
۱-بله ظاهر کوبونتو زیباتره و کارهای گرافیکیه بیشتری روش انجام شده.
۲-بحث مفصلیه( درصد زیادش به نظر من سلیقه ایه)
۳-بله می تونین
۴-تیک remember رو بزنین.
۵-بله با هر سیستم عاملی میشه شبکه کرد.
۶-system-preferences-main menu برنامه ها همه اینجان
۷-خیر. :)