خوب دوستان بالاخره تونستم این مشکلو رفع کنم
خوب یک توضیحاتی میدم که داستان چی بود و چطوری رفع شد، انشاالله که اگه دوستی مشکل اینجوری براش پیش اومد این توضیحات بدردش بخوره و همین مطلب جامع و شامل باشه
شرح واقعه: رو سیستم ویندوز7 و ubuntu12.04LTS نصب بود من ubuntu رو آپدیت کردم که شامل آپدیت های کرنل هم میشد و بعدش به دلیل مشکلات گرافیکی از قسمت additional Drivers ، درایور کارت گرافیک nvidia رو هم نصب کردم البته درایور نصب بود و من فکر کردم که با نصب درایور جدید درایورهای قبلی از کار میوفتن، خلاصه سیستمو خاموش کردم و فردا که اومدم روشنش کردم ubuntu کامل بوت نشد و یک صفحه اومد که وضعیت بوتو مینویسه و همه چی درست بود به غیر از مورد starting load fallback graphic devices و سیستم بعد از Starting TiMidity++ ALSA midi emulation که مربوط به Audio میشه هنگ کرده بود یعنی درست در مرحله ای که باید xserver اجرا بشه و بنابراین وارد محیط گرافیکی نشد.
برای ورود به tty دکمه های CTRL+ALT+F1 تا F6 رو هم امتحان کردم و جوابی نگرفتم! از طرف دیگه منوی grub رو هم customize کرده بودم و گزینه های ریکاوری رو هم از منو حذف کرده بودم!
راه حل:خوب من میدونستم که grub مشکلی نداره و نیازی به ترمیمش نیست، با سرچ هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که باید تمامی پکیچ های نصب شده nvidia رو remove کنم و بعد از reboot دوباره پکیج nvidia-current رو نصب کنم و اگر هنوز مشکلی بود باید xserver و فایل etc/X11/xorg.conf دوباره configure کنم! خوب برای همه این کارا نیاز به ترمینال داشتم ولی دسترسی به ریکاوری مود که موجود نبود و ubuntu هم که هنگ میکرد و tty در دسترس نبود پس بنابراین :
روش اول:از توی منوی grub، میریم روی گزینه مورد نظر و کلید e رو برای ادیت میزنیم یک همچین صفحه ای میاد:
Ubuntu "Linux Ubuntu 12.04LTS 32-bit, 3.0.0-12-generic (/dev/sda5) (on /dev/sda5)" --class gnu-linux --class gnu --class os
insmod part_msdos
insmod ext2
set root='(hd0,msdos8)'
search --no-floppy --fs-uuid --set=root 8d535868-a72d-4b53-93da-9e83e1d8b7f3
linux /boot/vmlinuz-3.0.0-12-generic root=UUID=8d535868-a72d-4b53-93da-9e83e1d8b7f3 ro quiet splash vt.handoff=7
initrd /boot/initrd.img-3.0.0-12-generic
اگر به جای
quiet splash ، کلمه
nomodeset رو جایگزین کنید مراحل بوت رو در هنگام بوت نشون میده و اگر مشکلی باشه میتونین پیغام خطا رو بخونین.
اگر بعد از quiet splash یا nomodeset ، کلمه
text رو اضافه کنید ubuntu در حالت textmode بوت میشه و tty رو صفحه میاد.
بعد از ادیت تنظیمات، CTRL+x رو برای بوت کردن فشار بدین.
روش دوم: باید CD یا فلشی که باهاش distro رو نصب کردینو live اجرا کنید و بعد از طریق tty یا ترمینال گنوم درایو ریشه رو mount کنید و و بعد با استفاده از دستور chroot مسیر درایو رو به ریشه تغییر بدین، به عنوان مثال اول دستوره:
ubuntu@ubuntu~$ sudo fdisk -l
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 2048 127154474 63576213+ 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2 127154480 551109824 211977672+ 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda3 587098112 625141759 19021824 83 Linux
/dev/sda4 583192574 587098111 1952769 f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5 583192576 587098111 1952768 82 Linux swap / Solaris
رو میزنیم تا ببینیم ترتیب پارتیشن بندی چطوریه. خوب حالا sda3 رو mount میکنیم و بعد با chroot مسیرو تغییر میدیم:
ubuntu@ubuntu~$ sudo su
ubuntu@ubuntu~# mount /dev/sda3 /mnt
ubuntu@ubuntu~# chroot /mnt /bin/bash
ubuntu@ubuntu/# sudo su brokenboot_username
brokenboot_username@ubuntu/#
به جای brokenboot_username یوزر ریشه ای که در سیستم دچار مشکل دارین رو وارد کنین، بعد هر بلایی خواستین سر فایل های اون سیستم بیارین، هر موقع کارتون تموم شد باید از یوز ریشه خارج بشین و بعد برای این که مشکلی در reboot پیش نیاد درایو رو (umount(unmount کنید:
brokenboot_username@ubuntu /# exit
ubuntu@ubuntu/# umount /mnt
توضیحات بیشتر اینجا :
http://superuser.com/questions/111152/whats-the-proper-way-to-prepare-chroot-to-recover-a-broken-linux-installation
خسته شدم
خوب حالا فرض کنیم وارد tty شدیم و بعد از remove درایور های nvidia میخوایم به wifi وصل بشیم
البته ubuntu بعد از remove درایور با یک گرافیک نسبتا قابل قبول بوت شد ولی حالا وصل شدن به wifi رو میگم شاید به کار یکی اومد.
sudo apt-get purge remove nvidia*
sudo apt-get auto-remove
sudo ifconfig wlan0 up
sudo iwlist wlan0 scan
Cell 01 - Address: 00:11:22:33:44:55
ESSID:"ALIREZA"
Mode:Master
Channel:11
Frequency:2.462 GHz (Channel 11)
Quality=100/100 Signal level:-47dBm Noise level=-100dBm
Encryption key:off
...
خوب اول wifi رو روشن کردیم بعد سرچ کردیم، اون ESSID مهمه، حالا به ALIREZA وصل میشیمو درایور nvidia رو میگیریم:
sudo iwconfig wlan0 essid ALIREZA key پسوردعلیرضا
sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates
sudo apt-get update
sudo apt-get install nvidia-current
من چون چند بار با xorg مشکل پیدا کردم و مجبور شدم مراحل بالا رو یک بار تکرار کنم توصیه میکنم زیاد باهاش سر و کله نزنین و اگه مشکلی بود از tty،
xorg رو دوباره بریزین:
sudo apt-get install xorg openbox
در آخر این که اگه از اجرای گرافیک راضی بودین یک کپی از
etc/X11/xorg.conf/ بگیرین و نگه دارین برای روز مبادا
آخیش تموم شد
خدا رو شکر
از دوستان گرامی
MHA152 و
ساسان تشکر میکنم
سعی کردم همه ی مطلب و راه حل رو تو این پست بگنجانم تا اگه کسی مشکل مشابهی داشت سریع کارش راه بیفته، اگه به نظرتون متن مشکلی داره پیام بدین
موفق باشید