دوست عزیز من که همون اول راهشو گفتم اگه بخوای خود ابونتو نصب کنی باید یه ایزو ابونتو داشته باشی بعد مانتش کنی و با روش lfs بری تو ترمینالش بعد کرنل ۳.۹ رو ببری توش بعد میری تو روت گوشیت و دسترسی ۷۷۷ به کل میدی بعد میری همه پاک میکنی به جز boot بعد ابونتو رو میریزی توش بعد دیوایست روشن میکنی البته اینکارو که گفتم باید تو حالت مرگ یا دید گوشی انجام بدی بعد که ران شد ریکاوری مود رو میزنی
بعد تو ترمینال میزنی ۳.۹ رو کامپایل کنه بعد کرنل اندروید رو پاک میکنی بعد با ۳.۹ بوت میکنی بعد میری تو سورس اندروید تو گیت هاب قسمت دیوایس بعد دیوایست رو پیدامیکنی و درایور های اپن سورسش رو میریزی تو همین ابونتو که ران کردی بعدهم از سورس اندروید کالینگ و اس ام اس رو برمیداری و میاری روی ابونتو و کامپایل میکنی و تمام فقط بعد این که کامپایل کردی باید تو ترمینال بزنی and-sms-call بعد هربار که روشن میکنی باید اینو زده باشی تا تماس ها و اس ام اس های ورودی برات بیاد
اگه میخوای ابونتو تاچ نصب کنی که خیلی خوشگم هست بگو تا اونم توضیح بدم اونم دوحالت داره میاد روی اندرویدت مثل یه تم حالت دیگه مثل همین نصب ابونتو هست فقط یه سری از دیوایس هارو ساپورت میکنه مگه این که از درایور اندروید استفاده کنی