انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویکی جمع‌آوری اِشکالات (Issues) اپن‌آفیس  (دفعات بازدید: 10525 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
آقای فلاطونی من سه تا اشکال پیدا کردم :-X
1- توی ایمپرس وقتی که یه متنو هایلایت میکنم format paint brush غیرفعال میشه و نمیشه ازش استفاده کرد.
2- توی ورد وقتی که به یه عکس caption اضافه میشه (به فارسی) حروف به صورت مستطیل میاد.
3-باز هم توی ورد همزه رو خیلی ناجور میاره! عکس زیر رو ببینید:
http://up.iranblog.com/images/085mrc6hdkuydcxuu6.png
متشکرم
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
۱− این باگ برنامه Impress قبلاً گزارش شده است و در نسخه 3.3 برطرف خواهد شد.
۲− من آزمایش کردم. اشکالی ندیدم!
۳- این مورد را هم آزمایش کردم. اشکالی ندیدم! از چه کلیدهایی برای درج همزه استفاده می‌کنید و از چه قلمی؟

نکته: در گزارش کردن باگ‌ها همواره نسخه در حال استفاده را قید کنید.

آفلاین -

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
@Alinn
1. نه! برای من کار میکنه (اپن آفیس ۳.۲)
۲. بله. نمیشه کپشن فارسی درج کرد.. به شکل مستطیل در میاد
۳. نه! اشکالی ندیدم! کار میکنه!
« آخرین ویرایش: 06 دی 1389، 12:02 ق‌ظ توسط جلال »

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
۱− این باگ برای من هم وجود دارد! از نسخه ۳.۲ استفاده می‌کنم.
دو مورد دیگر را مشکلی ندارم! از Debian استفاده می‌کنم.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
ممنون
من از 3.2.1 استفاده می کنم
شماره 2 رو که آقا جلال هم تایید میکنن من چند بار امتحان کردم همونطوری مستطیل میاد.
در مورد شماره 3  همزه رو من با Shift+N میزنم. توی بعضی فونتها مثل Arial درسته اما تو بعضی دیگه مثل Lohit Hindi  و B Yekan همونطوری که توی عکس می بینین میاد. فونتهای B و Mj رو همشون رو امتحان نکردم اما از همونایی که تست کردم هیچ کدوم نبود که همزه رو درست بیاره.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
سلام همگي ...
قبلا در تالار عربها خيلي از اينها رو بحث كرديم ... وتعدادي از فعالان ما اونجا خودشون بعضي از مسائلو حل مي كنند (مثلاً مؤيد السعدي چندين صد ايراد در سيسم عامل فيدورا [كه بعدا به بقيه مي ره] حل كرده )
تا وقتي خودمون دست به كار نشويم، هيچ معنايي نداره يه نفر ديگه براي سياهي چشممون بياد همه چيزو حل كنه ...

به هر حال، دو مسئلة داريم:
* ايرادهاي حمايت از زبان هاي راست به چپ و زبان ها با حروف متصل (يعني ما در هر دو)، وزبان عبري در اولي (راست به چپ)
* بهبود نقصهاي كلي موجود: مثلا براي چارت خيلي عقب مونده است، اينو از همه جاي دنيا حل خواهند كرد ...
* نيازهاي خاص خودمون: مثلا خيلي از تايپيست ها تا الان از نرم افزار سوداوي افسردگي اور زرنگار استفاده مي كنند، چون تنها نرم افزاري هست كه در FootNote مي تونه چند ستون بنويسه ... قيمتش هم بيش از 100.000 هست، اما مي خرنش ...

اگر نيت نداشته باشيم كه فقط حرف بزنيم، اين موضوع 1330 بار مشاهده شد، اگر هر كدوم 1000 تومان مي داديم مي شد: 1.330.000 تومان، كه كافيه براي حل تقريباً تمامي مشكلات مهم موجود+ برتري بر ساير نرم افزارهاي در دسترس ...
كار جدي اينه كه در زمينه جمع آوري اهداء كمك مالي براي برطرف ساختن ايرادها فعال باشيم (مثلا اداره اينجا، يا FOSS.ir) .. كه مي تونه در قالب پايان نامه دانشجوئي هم باشه (كه بايد دانشگاه به درد بخور، واستاد با سواد داشته باشيم) ...
بگذريم، زخم دلم تازه شد ...

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
یکی از اشکالاتی که باهاش برخوردم در word processor هست که وقتی فاصله‌ای با استفاده از دکمه‌ی tab ایجاد شده و شما بخواهید این فاصله را باچیز دیگه‌ای replace کنید این کاراکتر را نمی‌شناسه و میگه search key not found ; در حالی که اگر همین متن را در ms word ببرید با چنین مشکلی مواجه نمی‌شید و به راحتی replace می‌شه. راستی ورژن open office من 3.1 هست.
« آخرین ویرایش: 12 دی 1389، 07:46 ب‌ظ توسط mehrdad1981s »

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
من آزمایش کردم. اشکالی نبود!
به‌این‌صورت آزمایش کردم که ابتدا فضای خالی ایجاد‌شده را انتخاب کردم، بعد با کلیدهای ترکیبی Ctrl+C آن فضا را کپی کردم! کلیدهای Ctrl+F را فشردم تا فضای انتخاب‌شده و کپی‌شده، به‌طور خودکار در جعبه Search for قرار بگیرد و در نهایت متن مورد نظرم را در جعبه Replace with تایپ کردم و دکمه Replace را فشردم.
متن مورد نظرم جایگزین آن فضای خالی شده بود! بدون هیچ اشکالی!

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
افشین جان من هم دقیقا همین کار را کردم و بازهم همین ارور را داد. عکسش را هم آپلود می‌کنم.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
من با اعداد آزمایش نکرده بودم! دقیقاً در شرایط آزمایش‌گاهی شما، آزمایش کردم! حق با شماست! لااقل در ارتباط با پیدا کردن فضای خالی بین اعداد اشکال هست!

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
عجیب‌تر این‌که اگر بر روی دکمه Replace کلیک کنید با پیغام خطا مواجه نشده و رشته مورد نظرتان هم به‌درستی جایگزین می‌شود! یعنی زمانی به این مشکل برخوردم که روی دکمه Replace All کلیک کردم!

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
اتفاقا من برای بسیاری از فایل‌ها مثلا تصحیح و ویرایش لیست ترانسپوندرهای kaffeine از روی لیست ترانسپوندرهای   progdvb (که اتفاقا مثل شرایط آزمایشی من پر از اعداد شامل لیست فرکانسهاست) به این کار نیاز دارم. وقتی لیست فایل ترانسپوندرهای progdvb را به‌صورتی که برای kaffeine قابل استفاده باشه توی spreadsheet ویرایش می‌کنم بعدا مجبورم ببرمش توی word و فاصله‌ها را بردام و بعد توی یک فایل متنی ذخیرش کنم.این فاصله‌ها در زمان paste special به‌صورت unformatted  به صورتیه  که انگار با tab ایجاد شده و باید اینجا با replace این فاصله‌ها را برداشت. برای من که این قابلیت خیلی کاربردیه و مجبورم سوییچ کنم برم روی ویندوز و از ms word استفاده کنم

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
آفیس آنلاین گوگل را هم آزمایش کرده‌اید؟ شاید از این مهاجرت بی‌نیازتان کند!

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
عجیب‌تر این‌که اگر بر روی دکمه Replace کلیک کنید با پیغام خطا مواجه نشده و رشته مورد نظرتان هم به‌درستی جایگزین می‌شود! یعنی زمانی به این مشکل برخوردم که روی دکمه Replace All کلیک کردم!
آره اولیش را انجام می‌ده ولی اگر بازهم بزنید این کار را انجام نمی‌ده و کاراکتر مشابه پیدا نمی‌کنه. مثلا من برای آزمایش یک فایل از توی spreadsheet ایجاد کردم و  به‌صورت unformatted آوردمش توی word processor. اولی را replace می‌کنه ولی بقیه را پیدا نمی‌کنه.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
دقیقاً همین‌طور است که فرمودید...!