یه نظر یا پیشنهاد:
من وقتی به یه مشکل میخورم و تو اینترنت search میکنم، تو بیشتر فرومها کنار هر جوابی یه دکمه ی + و - وجود داره. و جواب نهایی صحیح توسط OP یا کسی که سوال پرسیده علامت میخوره.
من اول اونی که علامت صحیح خورده و تعداد بیشتری + داره رو میخونم و با منفی ها یا جواب های دیگه کاری ندارم.
مشکل اینجاست که ماهیت این فروم مثل چت روم میمونه.
مثلا خود من تو اینجا چند بار شده این اشتباه رو تکرار کردم، یه سوال پرسیدم، جواب اون سوال رو گرفتم به یه مشکل جدید خوردم و ادامه ی همون سوال مشکل جدیدم رو بیان کردم، ولی باید یه تاپیک جدید واسش ایجاد میکردم.
ولی خیلی وقتها دیدم توی فروم های خارجی دیگه جواب نمیدن، یا مدیر میاد میگه این سوال قبلا توی این لینک بحث شده (بهش آدرس میده) اگه باز در این باره سوال داشتی لطفا تاپیک جدید بساز.
من نظر شخصی خودم و میدم، فکر کنم بهتر باشه با کسی که سوال پرسیده کاری نداشته باشن، اگه جایی از سوالش مشکل داشته باشه و کسی جواب نده خودش میفهمه یه چیزی مشکل داره و تجربه کسب میکنه و سوالش و اصلاح شده میپرسه.
اگه هم کسی جواب اشتباه داد مدیر فروم میتونه اصلاحش کنه و بهش توضیح بده که این اشتباهه (متاسفانه چون پست ها + و - نداره کار دیگه ای نمیشه کرد).
ولی اگه کسی بحث رو به بی راهه کشوند، چه سوال کننده چه جواب دهنده، میتونه در مرحله ی اول فقط تذکر باشه، و بعد ban سه روزه، و بعد ban یه هفته ای و بعد ban یک ماهه.
یه برنامه ای که ip های افراد متخلف رو در یک black list توی بانک ذخیره کنه میتونه مفید باشه که فرد متخلف نتونه حساب کاربری جدید بسازه و تا با ip موجود در black list وارد شد اون حساب هم غیرفعال بشه.
فقط پیشنهاد بود