انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ریچارد استالمن: اوبونتو یک ابزار جاسوسی است!!!!  (دفعات بازدید: 8316 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
یه مصاحبه دیدم ازش، در مورد همین پروژه پریسم. میگفت فیسبوک یه هیولای جاسوسیه. و به شدت ازش نفرت داشت. اینم گفت که تقریبا اکثر اوقات نقدی خرید میکنه و از کارت اعتباری استفده نمیکنه. موبایل هم نداره!!!!!
:o :o :o :o
عجب!!!
به این میگن شور به در!( :o)
اولین هکر تاریخ هم گوشی نداره خیلی جالبه.
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1392، 11:15 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
خب این قضیه لنز یونیتی فقط مربوط به یونیتی میشه و میزکارهای دیگه رو شامل نمیشه خداروشکر من هم که از یونیتی استفاده نمیکنم
من هم موافقم که لنز یونیتی کار خوبی نیست و همیشه هم وقتی از یونیتی استفاده میکردم غیرفعالش میکردم
ولی خب واقعیتش اینه که اگه بخوایم تو دنیای الکترونیک امروزه اینقدر حساسیت نشون بدیم مجبوریم به بیشتر وسایل به چشم جاسوس نگاه کنیم
مثلا! آی اس پی شما خیلی از اطلاعات آماری مراجعه به سایت های مشاهده شده توسط شما رو ذخیره داره پس جاسوسه پس اینترنت نگیریم؟
گر چه کاملا حساسیت استالمن حقیقت محضه ولی نمیشه دیگه اینقدر مته به خشخاش گذاشت
راهش هم اینه که جوامع به سمت نرم افزار آزاد و احترام به حریم خصوصی برن که طبیعتا توی هر کشور سازمان های امنیتی به خاطر نگرانیشون تا حدی مانع حریم خصوصی میشن که اون ها هم گاهی حق دارند چون واقعا ممکنه برای امنیت جامعه در یه کشور و یا حتی در جهان لازم باشه
مثلا با شنود بتونن جلوی یه حمله تروریستی رو بگیرن
برای همین به نظر من در اجتماع امروزه نمیشه کاملا بهش مطلق نگاه کرد
و باید به شکل یه قرار داد دو طرفه کاربر و سرویس دهنده قبولش کرد و از امکانات استفاده کرد و یا کلا بیخیالش شد!
مثلا شما یا میپذیری که بانک اطلاعات خریدت رو داشته باشه(که بانک هم چاره ای نداره) و اینترنتی خرید میکنی یا نمیپذیری و در اون مکاه حاضر میشی و نقدی میخری!
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1392، 11:08 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت

استالمن؟ اولین هکر دنیاس؟ هکر در چه معنییش؟
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
یه مصاحبه دیدم ازش، در مورد همین پروژه پریسم. میگفت فیسبوک یه هیولای جاسوسیه. و به شدت ازش نفرت داشت. اینم گفت که تقریبا اکثر اوقات نقدی خرید میکنه و از کارت اعتباری استفده نمیکنه. موبایل هم نداره!!!!!

چجوری زندگی میکنه؟!؟!  :o

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek

:oops: :oops: :oops: :oops:
راست میگی یه اشتباه لپی بود
منظور آخرین هکر واقعی بود که اشتباهی اینطور نوشتم(عجب اشتباهی ](*,) ](*,) ](*,) :o :o :o)
حالا اونو ول کن هکر بودن رو بچسب(منظور تو بورس تکنولوژی بودن)

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر

در یک معنی فراموش شده  :) تو یه دوره ای ( حتی همین الان ) کلمه ی هکر به کسی گفته میشد که بره یه سیستم کامپیوتری رو هک کنه حالا به هر دلیلی ( کلاه سفید یا کلاه سیاه یا . .. ) ولی تا اونجا که من دستگیرم شده استالمن معنی اصلی هکر رو که سال ها فراموش شده بود رو دوباره احیا میکه ، تعریف استالمن از هکر تقریبا اینه : کسی که به اطرافش نگاه میکنه و هوشمندانه ترین روش رو برای انجام کاراش انتخاب میکنه ( یه جورایی یه روش جدید و هوشمندانه که به فکر بقیه نرسیده ابداع میکنه ) حالا در هر موضوعی که میخواد باشه ، کامپیوتر یا چیزای دیگه !! اگه دقت کرده باشن استالمن در آخر تمام صحبت هاش میگه : هَپی هَکینگ !
 ;D
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
خب این قضیه لنز یونیتی فقط مربوط به یونیتی میشه و میزکارهای دیگه رو شامل نمیشه خداروشکر من هم که از یونیتی استفاده نمیکنم
من هم موافقم که لنز یونیتی کار خوبی نیست و همیشه هم وقتی از یونیتی استفاده میکردم غیرفعالش میکردم
ولی خب واقعیتش اینه که اگه بخوایم تو دنیای الکترونیک امروزه اینقدر حساسیت نشون بدیم مجبوریم به بیشتر وسایل به چشم جاسوس نگاه کنیم
مثلا! آی اس پی شما خیلی از اطلاعات آماری مراجعه به سایت های مشاهده شده توسط شما رو ذخیره داره پس جاسوسه پس اینترنت نگیریم؟
گر چه کاملا حساسیت استالمن حقیقت محضه ولی نمیشه دیگه اینقدر مته به خشخاش گذاشت
راهش هم اینه که جوامع به سمت نرم افزار آزاد و احترام به حریم خصوصی برن که طبیعتا توی هر کشور سازمان های امنیتی به خاطر نگرانیشون تا حدی مانع حریم خصوصی میشن که اون ها هم گاهی حق دارند چون واقعا ممکنه برای امنیت جامعه در یه کشور و یا حتی در جهان لازم باشه
برای همین به نظر من در اجتماع امروزه نمیشه کاملا بهش مطلق نگاه کرد
و باید به شکل یه قرار داد دو طرفه کاربر و سرویس دهنده قبولش کرد و از امکانات استفاده کرد و یا کلا بیخیالش شد!
مثلا شما یا میپذیری که بانک اطلاعات خریدت رو داشته باشه(که بانک هم چاره ای نداره) و اینترنتی خرید میکنی یا نمیپذیری و در اون مکاه حاضر میشی و نقدی میخری!
مسله این نیست که باید مته به خشخاش گذاشت یا نه! مسله اینه همه ما یا حداقل اکثر ما قبول کردیم که سیستم درست همینه. بانک باید اطلاعات ما رو نگه داره. یا اینکه باید تلفن همراه داشت. یا اینکه چون همه تو فیسبوک عضوهستن ما هم باید باشیم. و.....(تمام این موارد شامل حال شخص خودم هم هست.) در مورد امنیت هم باید بگم این هم یک برداشت غلطه که سیستم های امنیتی حق دارن شنود کنن! این رو هم ما پذیرفتیم. البته تو ایران که عادیه!! اما همه جای دنیا شنود از اشخاص حقیقی نیاز به حکم دادگاه داره. در مواردی شنود و کلا تعقیب مراقبت از اماکن عمومی و اشخاص حقوقی بدون اجازه مرجع قضایی مجازه. واسه همین بود که پروژه پریسم خیلی صدا کرد اونورا. البته نطر شما درسته که نباید همینجوری جامعه رو ول کردو خطر مثلا تروریسم رو نادیده گرفت. اما توی همون غرب هم شنود آخرین مرحله از کشف هست و مباحثی مثل امنیت موزاییکی و امنیت اکتیو و پسیو رو مطرح میکنن که اینجا جای بحثش نیس. مخلص کلام این که ما قبول کردیم سیستم رو و حرف امثال استالمن اینه که میشه خلاف جریان شنا کرد. همین کاری که ما ها به عنوان کاربران گنو/لینوکس انجام میدیم یعنی خلاف جریان شنا کردن. پس ثابت کردیم میشه کاربر مایکروسافت نبود حتی با دونستن این حقیقت که بیش از 90 درصد کاربران دنیا مشتری مایکروسافت و مک هستن! من فک میکنم باید حساس تر باشیم نسبت به این مسله. شاید بدبینانه به نظر بیاد اما واقعیته که حتی ISP شما هم اگه بخاد میتونه خصوصی ترین مسایل شما رو از طریق ارتباط داده های شما ببینه! اگر ارتباط ها نا امن باشه. بهنظرم به جای ساده انگاری بهتره دنبال راه حل بود.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
طبیعتا توی هر کشور سازمان های امنیتی به خاطر نگرانیشون تا حدی مانع حریم خصوصی میشن که اون ها هم گاهی حق دارند چون واقعا ممکنه برای امنیت جامعه در یه کشور و یا حتی در جهان لازم باشه
مسیله اینه که بعضی دولت ها امکان داره استفاده هایی از اون اطلاعات بکنن که از حملات تروریستی هم بدتر باشه.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
پیشتر گفته بودم حالا هم میگم.ابونتو بیخودی معروف نشد،انتشار میلیونها سی دی رایگان برای جذب کاربران لینوکس به ابونتو و در نهایت کنترل کردن و جاسوسی در فایل های اونها بود

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • מוטורולה
لطفا یکی روش غیر فعال کردنش رو بگه
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پیشتر گفته بودم حالا هم میگم.ابونتو بیخودی معروف نشد،انتشار میلیونها سی دی رایگان برای جذب کاربران لینوکس به ابونتو و در نهایت کنترل کردن و جاسوسی در فایل های اونها بود
برادر میشه الان دقیقا نرم افزاری که دارای کد مخربه که موجب جاسوسی در اوبونتو میشه رو با توجه به منبع باز بودن اوبونتو معرفی کنی؟
اگه داری معرفی کن تا دیگه از اوبونتو استفاده نکنیم. اگرم نه که ...

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
برادر میشه الان دقیقا نرم افزاری که دارای کد مخربه که موجب جاسوسی در اوبونتو میشه رو با توجه به منبع باز بودن اوبونتو معرفی کنی؟
[b[/b]
برادر،من از ابونتو استفاده نمیکنم که کد مخربش رو معرفی کنم.درضمن من نگفتم که ابونتو کد مخرب داره.وقتی پدر این سیستم عامل میگه ابونتو تنها یک ابزار جاسوسیه چه دلیلی داره که ما بگیم نیست.بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟
پول

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
[b[/b]
برادر،من از ابونتو استفاده نمیکنم که کد مخربش رو معرفی کنم.درضمن من نگفتم که ابونتو کد مخرب داره.وقتی پدر این سیستم عامل میگه ابونتو تنها یک ابزار جاسوسیه چه دلیلی داره که ما بگیم نیست.بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟
بهتره راجع به مسئله ای که دربارش اطلاعات نداریم جوری نظر ندیم که موجب گمراهی و شک و تردید دیگران بشه،این ادعا که اوبونتو یک جاسوس ابزار داره راجع به قابلیت جستجوی محصولات آمازونش  هست و در لینک زیر میتوانید خبر کامل و جزئیات موضوع را بخوانید :

http://azadrah.net/2012/12/stallman-says-ubuntu-is-spyware

کنونیکال هم توزیح داده که به راحتی میشه قابلیت را غیر فعال کرد و البته نمیدانم در نسخه جدید و یا با آپدیت این مسئله را کلا برداشته یا نه.
در مورد ادعایی که کردید:

نقل‌قول
بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟

شما این آمار را از چه منبعی به دست آوردید؟؟!! تا جایی که بنده مطلعم هسته این سیستم عامل لینوکس هستش که توسط شرکتها،نهادها و سازمانهای بسیاری در دنیا پشتیبانی مالی میشه پس در این مورد که هزینه ای نمیکنند یا هزینه ای که قابل حساب کردن باشه! برای ابزار و میزکار هم که از پروژه هایی استفاده میکنند که چندین سال قبل از پیدایش این توزیع به وجود آمدند کنونیکال به غیر یونیتی و جدیدا هم که MIR چیز دیگه ای را نساخته این شرکت اگه به این حد سرمایه دار بود که لنگ 30 میلیون دلار برای گوشی اوبونتو نمیشد!

باز هم تکرار میکنم اگر اطلاعاتی ندارید،اگر از صحت اطلاعاتتون اطمینان کافی ندارید هرچیزی را به خصوص راجع به مسئله جاسوسی که اگر اشتباه بوده باشه یک تهمت و حق الناس هم محسوب میشه بیان نکنید!
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
پول
پول؟ برای چیزی که رایگانه؟