برادر میشه الان دقیقا نرم افزاری که دارای کد مخربه که موجب جاسوسی در اوبونتو میشه رو با توجه به منبع باز بودن اوبونتو معرفی کنی؟
اگه داری معرفی کن تا دیگه از اوبونتو استفاده نکنیم. اگرم نه که ...
[b[/b]
برادر،من از ابونتو استفاده نمیکنم که کد مخربش رو معرفی کنم.درضمن من نگفتم که ابونتو کد مخرب داره.وقتی پدر این سیستم عامل میگه ابونتو تنها یک ابزار جاسوسیه چه دلیلی داره که ما بگیم نیست.بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟
بهتره راجع به مسئله ای که دربارش اطلاعات نداریم جوری نظر ندیم که موجب گمراهی و شک و تردید دیگران بشه،این ادعا که اوبونتو یک جاسوس ابزار داره راجع به قابلیت جستجوی محصولات آمازونش هست و در لینک زیر میتوانید خبر کامل و جزئیات موضوع را بخوانید :
http://azadrah.net/2012/12/stallman-says-ubuntu-is-spywareکنونیکال هم توزیح داده که به راحتی میشه قابلیت را غیر فعال کرد و البته نمیدانم در نسخه جدید و یا با آپدیت این مسئله را کلا برداشته یا نه.
در مورد ادعایی که کردید:
بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟
شما این آمار را از چه منبعی به دست آوردید؟؟!! تا جایی که بنده مطلعم هسته این سیستم عامل لینوکس هستش که توسط شرکتها،نهادها و سازمانهای بسیاری در دنیا پشتیبانی مالی میشه پس در این مورد که هزینه ای نمیکنند یا هزینه ای که قابل حساب کردن باشه! برای ابزار و میزکار هم که از پروژه هایی استفاده میکنند که چندین سال قبل از پیدایش این توزیع به وجود آمدند کنونیکال به غیر یونیتی و جدیدا هم که MIR چیز دیگه ای را نساخته این شرکت اگه به این حد سرمایه دار بود که لنگ 30 میلیون دلار برای گوشی اوبونتو نمیشد!
باز هم تکرار میکنم اگر اطلاعاتی ندارید،اگر از صحت اطلاعاتتون اطمینان کافی ندارید هرچیزی را به خصوص راجع به مسئله جاسوسی که اگر اشتباه بوده باشه یک تهمت و حق الناس هم محسوب میشه بیان نکنید!