انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ریچارد استالمن: اوبونتو یک ابزار جاسوسی است!!!!  (دفعات بازدید: 8314 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
برادر میشه الان دقیقا نرم افزاری که دارای کد مخربه که موجب جاسوسی در اوبونتو میشه رو با توجه به منبع باز بودن اوبونتو معرفی کنی؟
اگه داری معرفی کن تا دیگه از اوبونتو استفاده نکنیم. اگرم نه که ...
[b[/b]
برادر،من از ابونتو استفاده نمیکنم که کد مخربش رو معرفی کنم.درضمن من نگفتم که ابونتو کد مخرب داره.وقتی پدر این سیستم عامل میگه ابونتو تنها یک ابزار جاسوسیه چه دلیلی داره که ما بگیم نیست.بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟
بهتره راجع به مسئله ای که دربارش اطلاعات نداریم جوری نظر ندیم که موجب گمراهی و شک و تردید دیگران بشه،این ادعا که اوبونتو یک جاسوس ابزار داره راجع به قابلیت جستجوی محصولات آمازونش  هست و در لینک زیر میتوانید خبر کامل و جزئیات موضوع را بخوانید :

http://azadrah.net/2012/12/stallman-says-ubuntu-is-spyware

کنونیکال هم توزیح داده که به راحتی میشه قابلیت را غیر فعال کرد و البته نمیدانم در نسخه جدید و یا با آپدیت این مسئله را کلا برداشته یا نه.
در مورد ادعایی که کردید:

نقل‌قول
بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟

شما این آمار را از چه منبعی به دست آوردید؟؟!! تا جایی که بنده مطلعم هسته این سیستم عامل لینوکس هستش که توسط شرکتها،نهادها و سازمانهای بسیاری در دنیا پشتیبانی مالی میشه پس در این مورد که هزینه ای نمیکنند یا هزینه ای که قابل حساب کردن باشه! برای ابزار و میزکار هم که از پروژه هایی استفاده میکنند که چندین سال قبل از پیدایش این توزیع به وجود آمدند کنونیکال به غیر یونیتی و جدیدا هم که MIR چیز دیگه ای را نساخته این شرکت اگه به این حد سرمایه دار بود که لنگ 30 میلیون دلار برای گوشی اوبونتو نمیشد!

باز هم تکرار میکنم اگر اطلاعاتی ندارید،اگر از صحت اطلاعاتتون اطمینان کافی ندارید هرچیزی را به خصوص راجع به مسئله جاسوسی که اگر اشتباه بوده باشه یک تهمت و حق الناس هم محسوب میشه بیان نکنید!

چون بحث گوشی شد یک مطلبی رو بگم، مارک شاتلورث خودش به اندازه کافی سرمایه داشت که بتونه گوشی رو بسازه ولی میخواست اینکار به صورت جمع آوری سرمایه و با پول خود مشتری ها انجام بکیره.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
بنظر شما هزینه کردن ده ها میلیون دلار برای گسترش یک سیستم عامل رایگان چه توجیهی داره؟
پول
پول؟ برای چیزی که رایگانه؟

بعله پول برای چیزی که رایگانه.مثلا گوگل چرا میاد کروم و اندروید رو رایگان و متن باز منتشر میکنه؟ خیر خواهه؟ نه.جواب پول!
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پول صرفا به این معنی نیست که پولی رو در مقابل استفاده از یک نرم افزار ( یعنی فقط برای دارا بودن نرم افزار ) پرداخت کنید ...

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
پول
پول؟ برای چیزی که رایگانه؟
خودش رایگانه ولی شرکت کنونیکال بابت پشتیبانی از کاربرا پول میگیره.(معمولا شرکت ها پول میدن)
الان دقیق یادم نیست(و مطمین هم نیستم)ولی فکر کنم یه جا خوندم نوشته بود شرکت کنونیکال 30 میلیون دلار ارزش(سرمایه) داره

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
تو این تاپیک زیادی به کنونیکال گیر دادین منم مجبورم همه چیرو لو بدم!

نماینده حاکم بزرگ کنونیکال ...    8)  8-[   
.
.
.
© ۱۳۹۱ شرکت کنونیکال. اوبونتو و کنونیکال نام‌های تجاری متعلق به Canonical Ltd هستند
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
فکر نمیکنم حرف با سند و مدرکی باشه که بگیم اوبونتو چون حمایت میشه یعنی جاسوسه
خیلی سازمان ها هستند که از متن باز حمایت میکنن

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
فکر نمیکنم حرف با سند و مدرکی باشه که بگیم اوبونتو چون حمایت میشه یعنی جاسوسه
خیلی سازمان ها هستند که از متن باز حمایت میکنن
با حرفت موافقم کاملا. اما نباید خیلی هم خوشبین بود..اوبونتو خوبه یعنی زیادی خوبه منظورم اینه که برای کاربرای تازه کار در لینوکس راحته کار باهاش.. به قول خارجیا It is too good !!!!!! البته این هم دلیل متقن برای جاسوس بودنش نیس..اما بازم میگم باید هوشیار بود

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
یه مصاحبه دیدم ازش، در مورد همین پروژه پریسم. میگفت فیسبوک یه هیولای جاسوسیه. و به شدت ازش نفرت داشت. اینم گفت که تقریبا اکثر اوقات نقدی خرید میکنه و از کارت اعتباری استفده نمیکنه. موبایل هم نداره!!!!!
عجب ؟!‌  ??? اینکه فیسبوک ابزار جاسوسیه که شکی نیست ! ولی چه طوری بدون کارت اعتباری و موبایل داره زندگی می گذرونه ! مخصوصا کارت اعتباری که تا اونجا که من می دونم قانونی هست توی کشورهای خارجی که برای جلوگیری از پول شویی معاملات بیشتر از یک مقداری حتما باید الکترونیکی انجام بشه !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین jalili

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
یه چند تا چیز واسه من مبهمه :o ;D
یکی اینکه من الان 200  مگابایت گنوم دانلود کردم و ازش تو اوبونتو استفاده میکنم اون گنوم هم جاسوسیه؟
دوم این که من حدود 4 گیگ رو این سیستم عامل نرم افزار نصب کردم همشم از اینترنت
الان چیکار باید بکنم؟
چه توزیعی باید استفاده کنم؟ از کجا دانلود کنم؟ همه نرم افزار هارو باید از اول نصب کنم؟
الان این کنونیکاله رمز ایمیل منو داره؟باید رمزمو عوض کنم؟
استالمن چه توزیعی رو تایید میکنه بریم ازش استفاده کنیم؟
در کل بگین چه خاکی باید سرم بریزم؟ ](*,) :o 8) ::) :'( ;)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
یکی اینکه من الان 200  مگابایت گنوم دانلود کردم و ازش تو اوبونتو استفاده میکنم اون گنوم هم جاسوسیه؟
الان چیکار باید بکنم؟
چه توزیعی باید استفاده کنم؟ از کجا دانلود کنم؟ همه نرم افزار هارو باید از اول نصب کنم؟

عزیز دل، این حرفا که ما زدیم به این معنی نیست که اوبونتو یک جاسوس ۰۰۷ هست! گفتیم بعضی از امکاناتش میتونه این قابلیت رو به طور بالقوه داشته باشه. پس نگران نباش.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
الان چیکار باید بکنم؟
بیشتر توزیع هایی که استالمن و FSF ردشون کردن به این دلیل بودن که امکان نصب نرم افزار های غیر آزاد رو به کاربراشون میدادن ( مثل گوگل کروم و اُپرا ) اگه بخوام ساده تر بگم استالمن یه جور سیستمی میخواد که به هیچ عنوان هیچ گونه جاسوسی نشه توش انجام داد یعنی ۱۰۰٪ امن که تقریبا غیر ممکنه ، حالا ما واسه داشتن امن ترین سیستم باید یکم تحقیق کنیم و یکم به خودمون سختی بدیم و از نرم افزار های متن بسته و مشکوک تو گنو/لینوکس استفاده نکنیم ولی هر گنو/لینوکسی در هر حالتی چندین برابر امن تر از  وینوز و مک خواهد بود .
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
حالا استالمن مجبوره از نرم افزار ازاد استفاده بکنه ما که مجبور نیستیم. قرار نیست هرچی اون رد کرد بد باشه.یا هرچی تایید کرد خوب باشه.
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1392، 12:54 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
یه مصاحبه دیدم ازش، در مورد همین پروژه پریسم. میگفت فیسبوک یه هیولای جاسوسیه. و به شدت ازش نفرت داشت. اینم گفت که تقریبا اکثر اوقات نقدی خرید میکنه و از کارت اعتباری استفده نمیکنه. موبایل هم نداره!!!!!
بنده خدا چه مشقتی رو به جون خودش خریده!
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
بنده خدا چه مشقتی رو به جون خودش خریده!

یه جا نوشته بود که من از مرورگر استفاده نمی کنم. به جاش یه ایمیل به یه دیمون مخصوص می فرستم و اون دیمون به wget میگه که فلان وب پیچ رُ برام دانلود کن 8-[