انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ریچارد استالمن: اوبونتو یک ابزار جاسوسی است!!!!  (دفعات بازدید: 8317 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
ریچارد استالمن: اوبونتو یک ابزار جاسوسی است!!!! این ویدیو رو ببینید. نظرات جالبی داره از اینکه اوبونتو هم یک ابزار جاسوسی است یا بطور بالقوه میتواند باشد. من که به عنوان یک کاربر اوبونتو شوکه شدم!. یه جایی از ویدیو میگه همین اصرار کنونیکال برای ساخت تلفن بر مبنای اوبونتو هم میونه شاهد این ادعا باشه.

http://www.youtube.com/watch?v=CP8CNp-vksc

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
یه جایی از ویدیو میگه همین اصرار کنونیکال برای ساخت تلفن بر مبنای اوبونتو هم میونه شاهد این ادعا باشه.
آره بابا پول که اصن مسیله مهمی نیست.هدفشون فقط جاسوسیه :o
اگه کسی ویدیو رو کامل دید میشه بگه که دقیقا چرا و بر چه اساس این حرف رو زده؟

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
من ویدیو رو کامل دیدم.. یکی از مواردی که استالمن اونو دلیلی بر جاسوسی میدونه امکان سرچ در یونیتی هست. وقتی شما کلمه ای رو در قسمت سرچ یونیتی سرچ میکنید.. اون ترم به کنونیکال متنقل میشه و موارد مشابه رو بعدا پیشنهاد میکنه.. البته این نظر من نیست. نظر استالمنه..
« آخرین ویرایش: 08 مهر 1392، 01:46 ب‌ظ توسط Sina471 »

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
من ویدیو رو کامل دیدم.. یکی از مواردی که استالمن اونو دلیلی بر جاسوسی میدونه امکان سرچ در یونیتی هست. وقتی شما کلمه ای رو در قسمت سرچ یونیتی سرچ میکنید.. اون ترم به کنونیکال متنقل میشه و موارد مشابه رو بهدا پیشنهاد میکنه.. التهاین نظر من نیست. نظر استالمنه..
اولی چیه؟! اون دومی فکر کنم البته این باشه!
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
۱- بعدا
۲- البته

با عرض پوزش

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
اینو که زمان پیغمبر اسلام گفته بود استالمن.کنونیکال توضیح داد که اطلاعات سرچ شما مستقیما در اختیار شرکت های دیگه قرار نمیگیره و همچنین که امکان غیر فعال کردنشم هست و اینا دیگه  ???
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
اینو که زمان پیغمبر اسلام گفته بود استالمن.کنونیکال توضیح داد که اطلاعات سرچ شما مستقیما در اختیار شرکت های دیگه قرار نمیگیره و همچنین که امکان غیر فعال کردنشم هست و اینا دیگه  ???
+1

دقیقا. مطلب قدیمیه. البته استالمن که راضی نشد!
استالمن می‌گفت که اطلاعات جستجوی شما در یونیتی دش به سایت آمازون داده میشه (برای نمایش نتایج مرتبط از این سایت) و این کار بدون اجازه کاربر انجام میشه. کنونیکال گفت که امکان غیرفعال کردنش هم هست اما بحث اینجا بود که این باید یه آپشن باشه که کاربر به اختیار خودش فعال کنه، نه اینکه از قبل و بدون اجازه کاربر فعال باشه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
نقل‌قول
اما بحث اینجا بود که این باید یه آپشن باشه که کاربر به اختیار خودش فعال کنه، نه اینکه از قبل و بدون اجازه کاربر فعال باشه...

نظر من هم همینه ;)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
بهرحال حرفاش خیلی قابل تامل بود! ممکنه اوبونتو راهی رو بره که ویندوز رفت.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby

درسته . همیشه وقتی یه چیزی رایگان باشه یعنی یه چیز مشکوکه
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *

به نظرم ربطی به رایگان بودن نداره. هر ابزاری که بین مردم بیشتر نفوذ کنه خود به خود مد نظر سیستم های اطلاعاتی برای جمع آوری اطلاعات قرار میگیره. این وسط طمع صاحبان و توسعه دهندگان اون ابزار میتونه باعث در دسترس قرار دادن بخشهایی از اون ابزار در راه این هدف بشه. اوبونتو هم به نسبت مقبولیت عمومی بشتری داره نسبت به بقیه توزیع های لینوکس.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر

به نظرم ربطی به رایگان بودن نداره. هر ابزاری که بین مردم بیشتر نفوذ کنه خود به خود مد نظر سیستم های اطلاعاتی برای جمع آوری اطلاعات قرار میگیره. این وسط طمع صاحبان و توسعه دهندگان اون ابزار میتونه باعث در دسترس قرار دادن بخشهایی از اون ابزار در راه این هدف بشه. اوبونتو هم به نسبت مقبولیت عمومی بشتری داره نسبت به بقیه توزیع های لینوکس.
این قسمت نفوذ بین مردم رو خوب گفتی ، شما خودتون رو بزارید جای یه سری از دولت ها که میخوان اطلاعات مردم رو داشته باشن بعد یه سیستم عامل آزاد و خیلی خوب میاد مردم رو به خودش جلب میکنه ، خُب اونا به هر روشی شده سعی میکنن که اطلاعات استفاده کننده های اون سیستم عامل رو هم به دست بیارن چه از طریق آمازون چه از روش های دیگه ، اما حالا جدا از این حرفا این نکته خیلی خوبه که یه نفر هست که این چیز ها رو سریع و دقیق تشخیص میده و حواسش هم همیشه هست  ;D  ( عمو استالمن ) ، بعدشم آخرش اینه که دیگه از یونیتی استفاده نمیکنیم :) میریم سمت اوبونتو گنوم و کوبونتو  ;)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
یکی از دلایلی که سورس یونیتی هنوز به طور کامل منتشر نشده شاید همین باشه که هنوز هم توزیع های دیگه اینرو تایید نکردند
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
بنده استالمن رو خیلی دوس دارم حس می کنم شبیه خودمه زود جوش ! و ریز بین !
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
یه مصاحبه دیدم ازش، در مورد همین پروژه پریسم. میگفت فیسبوک یه هیولای جاسوسیه. و به شدت ازش نفرت داشت. اینم گفت که تقریبا اکثر اوقات نقدی خرید میکنه و از کارت اعتباری استفده نمیکنه. موبایل هم نداره!!!!!