0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با سلامدربارهی پخش صوت و تصویر آیا در VB مشکلی نیست چون من نمیتونم در اون هیچ فایل تصویری اجرا کنم .پیشنهاد منم اینه که مدیاپلیر پیشفرض رو حذف کنیم و بجاش Kmplayer رو قرار بدیم.یا علی
نقلقول از: یه انقلابی در 06 اسفند 1387، 10:38 قظبا سلامدربارهی پخش صوت و تصویر آیا در VB مشکلی نیست چون من نمیتونم در اون هیچ فایل تصویری اجرا کنم .پیشنهاد منم اینه که مدیاپلیر پیشفرض رو حذف کنیم و بجاش Kmplayer رو قرار بدیم.یا علیسلام با پوزش فراوان به دلیل اینکه این تاپیک در تالار خبرها هستش و بحث تاپیک رو از مسیرش خارج کردم ، اگر اجازه بفرمائید مابقی این بحث رو توی تاپیکی که برای این کار باز میکنیم ادامه بدیم و این تاپیک به مسیر خودش برگرده .موفق باشید
نقلقول از: HardyLaity در 06 اسفند 1387، 05:43 بظنقلقول از: یه انقلابی در 06 اسفند 1387، 10:38 قظبا سلامدربارهی پخش صوت و تصویر آیا در VB مشکلی نیست چون من نمیتونم در اون هیچ فایل تصویری اجرا کنم .پیشنهاد منم اینه که مدیاپلیر پیشفرض رو حذف کنیم و بجاش Kmplayer رو قرار بدیم.یا علیسلام با پوزش فراوان به دلیل اینکه این تاپیک در تالار خبرها هستش و بحث تاپیک رو از مسیرش خارج کردم ، اگر اجازه بفرمائید مابقی این بحث رو توی تاپیکی که برای این کار باز میکنیم ادامه بدیم و این تاپیک به مسیر خودش برگرده .موفق باشید دوستان حداقل لینک جدید رو در اینجا قرار می دادیدمن الان از طریق گوگل به اینجا اومدم ولی آدرس ادامه بحث رو ندارم