انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در مورد پارسیکس...  (دفعات بازدید: 24100 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
در مورد پارسیکس...
« : 01 دی 1387، 12:12 ق‌ظ »
با سلام خدمت اساتید گرامی،
من یه سوالی دارم که برام خیلی مهمه که همه دوستان دلایل واقعیشون رو بگند!
موارد برتری اوبونتو بر پارسیکس (یا بلعکس) به نظر شما چیشه و شما چرا اوبونتو رو انتخاب کردید و سراغ پارسیکس نمیرید (یا بلعکس)؟
آیا کمبود منابع آموزشی هم جزوشه؟  :o
ممنون میشم پاسخ کامل بدید  ;)
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1388، 06:03 ق‌ظ توسط Mehdi »
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین نوید زراعتی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
    • میزبانی وب لینوکس ایران
پاسخ به: پارسیکس یا اوبونتو؟ مسئله چیست؟
« پاسخ #1 : 01 دی 1387، 07:39 ق‌ظ »
من اوبونتو را انتخاب کردم چون
۱ - راهنما و آموزش براش زیاده
۲ - جفتشون هسته دبیان دارن ، تقریبا با یک ساختار ، پس یکی هستن!
۳- اوبونتو چون جهانی هستش در کل آینده بهتری داره
۴- ...
میزبانی وب لینوکس ایران:  http://www.itn.ir

آفلاین کامران

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #2 : 01 دی 1387، 08:19 ق‌ظ »
من پارسیکس روانتخاب کردم چون به دلایل زیر بهترین گزینه  برای من بود
باراولم بودکه بالینوکس اشنا میشدم وازدردسرهای لینوکس میترسیدم مثل نصب کدکها برای خوندن فایلهام ویا فارسی سازی
پارسیکس به صورت پیش فرض هرنوع فایلی رو(غیر  فرمت quic time) میخونه
خیلی راحت با shift +alt فارسی وانگلیسی میشه ,....
شناسایی سخت افزارها دراون راحت تره
یه کتاب پی دی اف 300 وخورده ای درخود سی دی زنده اش داره
دی وی دی اموزشی شوهم که 1ماه دیگه پخش میشه که اینش یکم برای من که میخواستم یاد بگیرم دیرشد
چیزی ازاوبونتو کم نداره ولی یکم  دستکاری شده است
ومیشه گفت نسخه ی گنولینوکس ایرانیه
خیلی شبیه اوبونتوست
ولی بعدازاین که پارسیکس رویاد گرفتم میخوام برم سراغ اوبونتو والانم دارم ویکی های شلوغ پلوغش رومیخونم کاشکی یکم ویکی ها مرتب تربود ولی بازهم خوبه
« آخرین ویرایش: 01 دی 1387، 10:03 ق‌ظ توسط شیدوک »
خدايا! به من رفيقی بده که با من گريه کند...
 دوستی که با من بخندد را خودم پيدا خواهم کرد!!!

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #3 : 01 دی 1387، 12:06 ب‌ظ »
با سلام
من خیلی دوست دارم پارسیکس کار کنم ولی بدلیل کمبود راهنما و رفع اشکال دارم اوبونتو کار میکنم
ولی فکر میکنم در آینده پارسیکس جای اوبونتو رو میگیره
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #4 : 01 دی 1387، 01:34 ب‌ظ »
برای دوستانی که فرمودن راهنما و آمورش برای پارسیکس کمه باید عرض کنم که علاوعه بر راهنمای فارسی خود پارسیکس که بوسیله مرورگرش (آفلاین) قابل رویت هست. یک کتاب 300 و خرده ای صفحه ای جناب آقای باغومیان (توسعه دهنده پارسیکس) به طور کامل و خیلی جامع و تصویری و جالب به فارسی نوشتن که می تونید از این لینک مشاهده کنید.
پس از نظر راهنما فکر نکنم مشکلی باشه!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #5 : 01 دی 1387، 02:05 ب‌ظ »
از قضا به هیچ وجه کمبود راهنما نداره چون یه نوع دبیانه و اونقدر راهنما و سایت واسه دبیان هست که اصلا خلایی برای راهنمایی در موردش وجود نداره خوده همین انجمن به خاطر شباهت ذاتی اوبونتو و پارسیکس راهنماشه و همین ویکی خودمون مثلا در 99 درصد موارد شما sudo رو وردار و به جاش با su برو جلو میشه همین دستورات اوبونتو اینا فوق العاده به هم شبیه هستند و همچنین مخازن بصورت DVD براش میاد که خیلی خوبه و اما تفاوتهای مشهودی هم دارن مثلا یکی از اونا اینه که سرعت توی پارسیکس بسیار از اوبونتو بالاتره و یا اینکه کدکها توش هست و یا یه سری نرم افزارای اضافی که پیشفرض روشه مثل ویچورال باکس و ..و یا فلاش پلیر و در کل پارسیکس 1.5 r2 تا اونجایی که من دیدم اگه اونو بطور پیشفرض بدون دستکاری نصب کنید و همچنین در کنارش اوبونتو 8.10 رو نصب کنید و هر دو کاملا پیشفرض باشه تو ازمایشتون میبینید که پارسیکس بسیار پایدارتره و مشگلات کمتری داره و سرعت بالایی داره این استحکام بیشترش هم به خاطر اینه که از اوبونتو بیشتر به دبیان نزدیکه و دبیان فوق العاده محکمه
ابونتو الان بسیار از دبیان فاصله گرفته و مستقل شده ولی اون غیر از مخازن خودش با مخازن اصلی دبیان هم سر و کار داره یعنی منبع نرم افزاری بزرگی الان دست پارسیکسه
و نقاط ضعفی هم طبیعتا داره که باید بتدریج حل بشه برخی از اونا اساسا به خوده دبیان مربوطه مثلا به روز تر شدن پکیجها و یه سری هم به خوده پارسیکس مربوطه  مثلا نبودن نسخه kde که خیلی ناجوره و در اینده باید اضافه بشه نصابش باید تغییر کنه و بشه تنظیمات بیشتری تو روند نصب داشته باشه اوبونتو هم در این مورد ضعیفه و نصاب جالبی نداره باید خاصیت الترنیت در عین نصب گرافیکی باشه مثه سوزه و فدورا بشه تو نصب پکیجها رو انتخاب کرد اونم بطور گرافیکی
در این مورد هم پارسیکس هم اوبونتو ضعف دارن ولی یه نکته جالبی هست اونم سرعت بالای نصب تو پارسیکسه که بسیار سریع نصب میشه و ..........

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #6 : 01 دی 1387، 02:42 ب‌ظ »
فقط اوبونتو رو به خاطر پشتیبانی بی نظیرش انتخاب کردم. اگه پارسیکس هم مثل Linux Mint از اوبونتو ساخته شده بود، پارسیکس رو انتخاب می کردم.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #7 : 01 دی 1387، 03:20 ب‌ظ »
فقط اوبونتو رو به خاطر پشتیبانی بی نظیرش انتخاب کردم. اگه پارسیکس هم مثل Linux Mint از اوبونتو ساخته شده بود، پارسیکس رو انتخاب می کردم.

بهر حال انشالله اونم روز به روز پیشرفت کنه من kde کارم  :o ولی براش ارزوی موفقیت میکنم  ;)

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #8 : 01 دی 1387، 03:53 ب‌ظ »
من فرق زیادی بین اوبونتو و پارسیکس نمی‌بینم!
یه کم با مخازن پارسیکس مشکل دارم وگرنه ...

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #9 : 01 دی 1387، 05:10 ب‌ظ »
اوبونتو فراگیر و بین‌المللی تر هستش!
پس آیندش بهتره.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #10 : 01 دی 1387، 10:29 ب‌ظ »
از قضا به هیچ وجه کمبود راهنما نداره چون یه نوع دبیانه و اونقدر راهنما و سایت واسه دبیان هست که اصلا خلایی برای راهنمایی در موردش وجود نداره خوده همین انجمن به خاطر شباهت ذاتی اوبونتو و پارسیکس راهنماشه و همین ویکی خودمون مثلا در 99 درصد موارد شما sudo رو وردار و به جاش با su برو جلو میشه همین دستورات اوبونتو اینا فوق العاده به هم شبیه هستند و همچنین مخازن بصورت DVD براش میاد که خیلی خوبه و اما تفاوتهای مشهودی هم دارن مثلا یکی از اونا اینه که سرعت توی پارسیکس بسیار از اوبونتو بالاتره و یا اینکه کدکها توش هست و یا یه سری نرم افزارای اضافی که پیشفرض روشه مثل ویچورال باکس و ..و یا فلاش پلیر و در کل پارسیکس 1.5 r2 تا اونجایی که من دیدم اگه اونو بطور پیشفرض بدون دستکاری نصب کنید و همچنین در کنارش اوبونتو 8.10 رو نصب کنید و هر دو کاملا پیشفرض باشه تو ازمایشتون میبینید که پارسیکس بسیار پایدارتره و مشگلات کمتری داره و سرعت بالایی داره این استحکام بیشترش هم به خاطر اینه که از اوبونتو بیشتر به دبیان نزدیکه و دبیان فوق العاده محکمه
ابونتو الان بسیار از دبیان فاصله گرفته و مستقل شده ولی اون غیر از مخازن خودش با مخازن اصلی دبیان هم سر و کار داره یعنی منبع نرم افزاری بزرگی الان دست پارسیکسه
و نقاط ضعفی هم طبیعتا داره که باید بتدریج حل بشه برخی از اونا اساسا به خوده دبیان مربوطه مثلا به روز تر شدن پکیجها و یه سری هم به خوده پارسیکس مربوطه  مثلا نبودن نسخه kde که خیلی ناجوره و در اینده باید اضافه بشه نصابش باید تغییر کنه و بشه تنظیمات بیشتری تو روند نصب داشته باشه اوبونتو هم در این مورد ضعیفه و نصاب جالبی نداره باید خاصیت الترنیت در عین نصب گرافیکی باشه مثه سوزه و فدورا بشه تو نصب پکیجها رو انتخاب کرد اونم بطور گرافیکی
در این مورد هم پارسیکس هم اوبونتو ضعف دارن ولی یه نکته جالبی هست اونم سرعت بالای نصب تو پارسیکسه که بسیار سریع نصب میشه و ..........
درسته... باهات موافقم. دلایل و نکات جالبی رو گفتید.
در ضمن، درسته که به صورت پیشفرض KDE نصب نیست در پارسیکس ولی به راحتی می تونید میزکار زیبای KDE رو دانلود و به راحتی (بدون داشتن مشکلات زیاد (اونطور که توی اوبونتو (نه کوبونتو) می بینیم)) ازش استفاده کنید. البته به امید روزی که ParsiKs هم منتشر بشه :دی .
والا من درست متوجه نشدم! شما اول می گید تنها به دلیل پشتیبانی بی نظیرش ولی بعد می گید اگر پارسیکس هم از اوبونتو ساخته شده بود (که فکر نکنم باز هم پشتیبانی داشته باشه (مینت)) از اون استفاده می کردید؟
به هر حال، خوبه... شما دلیل درستی گفتید.
من فرق زیادی بین اوبونتو و پارسیکس نمی‌بینم!
یه کم با مخازن پارسیکس مشکل دارم وگرنه ...
آره.. بعضی وقت ها ضد حاله...
اوبونتو فراگیر و بین‌المللی تر هستش!
پس آیندش بهتره.
چرا ما نخوایم آینده ی یه توزیع ایرانی رو عوض کنیم. (بهتر کنیم) اوبونتو هم در اولین نسخه های منتشر شده اش به اندازه ی الان کاربر نداشت! داشت؟

با تشکر از نظرات دوستان.
منتظر نظرات دیگر اساتید هم هستیم.
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #11 : 02 دی 1387، 01:22 ب‌ظ »
من اوبونتو کار میکنم و حقیقتا باهاش راحتم. یادم نمیره زمانی که اولین بار سراغ لینوکس رفتم فدورا رو نصب کردم اما چون بلد نبودم به سرعت بیخیالش شدم. من معتقدم بهتره ما اوبونتو کار ها هم کنار اوبونتومون پارسیکس رو نصب کنیم و حمایتش کنیم تا پیشرفت کنه. ازش استفاده کنیم. مشکلاتشو گزارش بدیم و در مورد این سیستم عامل منفعل نباشیم. حقیقتا اگه مطمئن بشم پارسیکس میتونه برای من 70 درصد کارایی اوبونتو رو داشته باشه ازش استفاده می کنم تا تو پیشرفتش کمک کنم.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #12 : 02 دی 1387، 03:46 ب‌ظ »
من اوبونتو کار میکنم و حقیقتا باهاش راحتم. یادم نمیره زمانی که اولین بار سراغ لینوکس رفتم فدورا رو نصب کردم اما چون بلد نبودم به سرعت بیخیالش شدم. من معتقدم بهتره ما اوبونتو کار ها هم کنار اوبونتومون پارسیکس رو نصب کنیم و حمایتش کنیم تا پیشرفت کنه. ازش استفاده کنیم. مشکلاتشو گزارش بدیم و در مورد این سیستم عامل منفعل نباشیم. حقیقتا اگه مطمئن بشم پارسیکس میتونه برای من 70 درصد کارایی اوبونتو رو داشته باشه ازش استفاده می کنم تا تو پیشرفتش کمک کنم.
خوب مگه شما با اوبونتو چیکار می کنید که این تو نشه کرد؟
البته نظر شخصی بنده (و افراد زیاد دیگه) اینه که برای کارهای تخصصی مثل برنامه نویسی (در حد پیشرفته ها!) توزیعاتی مثل فدورا و سوزه حرف اول رو میزنن!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #13 : 02 دی 1387، 04:34 ب‌ظ »
خوب من وقتی فدورا رو شروع کردم تنها بودم. دوروبرم کسی رو نمیشناختم که بلد باشه. یادمه حتی 1 نرم افزار نتونستم روش نصب کنم و به هیچ وجه نتونستم مودم رو بشناسونم. فدورا 4 بود!
این شرایط برام تا حدی تو اوبونتو کمتر بود. کسی بود که استارت رو بزنه و من ادامه بدم. اما استارت تنها کافی نیست. من اگه این فروم نبود مطمئنا اوبونتو هم مثل فدورا برام یه تجربه ی ناموفق میشد. اما این فروم و منابع زیاد اینترنتی و کمک بعضی دوستام باعث شد من حتی کار تو ویندوز رو کمابیش فراموش کنم جوری که الان رو سیستمم ویندوز رو برای همیشه پاک کردم و کل هاردم لینوکسه. اما پارسیکس چنین انجمنی نداره و این براش ضعفه.
در ضمن من کسی رو ندیدم که کمابیش با مخازنش مشکل نداشته باشه. اگه این مشکلات اولیه تا حدی رفع بشه من علیرغم جهانی تر بودن اوبونتو از پارسیکس استفاده خواهم کرد.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #14 : 02 دی 1387، 07:23 ب‌ظ »
نقل‌قول
والا من درست متوجه نشدم! شما اول می گید تنها به دلیل پشتیبانی بی نظیرش ولی بعد می گید اگر پارسیکس هم از اوبونتو ساخته شده بود (که فکر نکنم باز هم پشتیبانی داشته باشه (مینت)) از اون استفاده می کردید؟
به هر حال، خوبه... شما دلیل درستی گفتید.

Linux Mint چون از روی اوبونتو ساخته شده، می تونه از مخازن اوبونتو استفاده کنه و تمام مزایای اوبونتو رو داشته باشه. لطفا اینو بخونید:
http://wiki.ubuntu-ir.org/FullCircleMagazine/Issue11/FlavorOfTheMonth
 :)