از قضا به هیچ وجه کمبود راهنما نداره چون یه نوع دبیانه و اونقدر راهنما و سایت واسه دبیان هست که اصلا خلایی برای راهنمایی در موردش وجود نداره خوده همین انجمن به خاطر شباهت ذاتی اوبونتو و پارسیکس راهنماشه و همین ویکی خودمون مثلا در 99 درصد موارد شما sudo رو وردار و به جاش با su برو جلو میشه همین دستورات اوبونتو اینا فوق العاده به هم شبیه هستند و همچنین مخازن بصورت DVD براش میاد که خیلی خوبه و اما تفاوتهای مشهودی هم دارن مثلا یکی از اونا اینه که سرعت توی پارسیکس بسیار از اوبونتو بالاتره و یا اینکه کدکها توش هست و یا یه سری نرم افزارای اضافی که پیشفرض روشه مثل ویچورال باکس و ..و یا فلاش پلیر و در کل پارسیکس 1.5 r2 تا اونجایی که من دیدم اگه اونو بطور پیشفرض بدون دستکاری نصب کنید و همچنین در کنارش اوبونتو 8.10 رو نصب کنید و هر دو کاملا پیشفرض باشه تو ازمایشتون میبینید که پارسیکس بسیار پایدارتره و مشگلات کمتری داره و سرعت بالایی داره این استحکام بیشترش هم به خاطر اینه که از اوبونتو بیشتر به دبیان نزدیکه و دبیان فوق العاده محکمه
ابونتو الان بسیار از دبیان فاصله گرفته و مستقل شده ولی اون غیر از مخازن خودش با مخازن اصلی دبیان هم سر و کار داره یعنی منبع نرم افزاری بزرگی الان دست پارسیکسه
و نقاط ضعفی هم طبیعتا داره که باید بتدریج حل بشه برخی از اونا اساسا به خوده دبیان مربوطه مثلا به روز تر شدن پکیجها و یه سری هم به خوده پارسیکس مربوطه مثلا نبودن نسخه kde که خیلی ناجوره و در اینده باید اضافه بشه نصابش باید تغییر کنه و بشه تنظیمات بیشتری تو روند نصب داشته باشه اوبونتو هم در این مورد ضعیفه و نصاب جالبی نداره باید خاصیت الترنیت در عین نصب گرافیکی باشه مثه سوزه و فدورا بشه تو نصب پکیجها رو انتخاب کرد اونم بطور گرافیکی
در این مورد هم پارسیکس هم اوبونتو ضعف دارن ولی یه نکته جالبی هست اونم سرعت بالای نصب تو پارسیکسه که بسیار سریع نصب میشه و ..........
درسته... باهات موافقم. دلایل و نکات جالبی رو گفتید.
در ضمن، درسته که به صورت پیشفرض KDE نصب نیست در پارسیکس ولی به راحتی می تونید میزکار زیبای KDE رو دانلود و به راحتی (بدون داشتن مشکلات زیاد (اونطور که توی اوبونتو (نه کوبونتو) می بینیم)) ازش استفاده کنید. البته به امید روزی که ParsiKs هم منتشر بشه :دی .
فقط اوبونتو رو به خاطر پشتیبانی بی نظیرش انتخاب کردم. اگه پارسیکس هم مثل Linux Mint از اوبونتو ساخته شده بود، پارسیکس رو انتخاب می کردم.
والا من درست متوجه نشدم! شما اول می گید تنها به دلیل پشتیبانی بی نظیرش ولی بعد می گید اگر پارسیکس هم از اوبونتو ساخته شده بود (که فکر نکنم باز هم پشتیبانی داشته باشه (مینت)) از اون استفاده می کردید؟
به هر حال، خوبه... شما دلیل درستی گفتید.
من فرق زیادی بین اوبونتو و پارسیکس نمیبینم!
یه کم با مخازن پارسیکس مشکل دارم وگرنه ...
آره.. بعضی وقت ها ضد حاله...
اوبونتو فراگیر و بینالمللی تر هستش!
پس آیندش بهتره.
چرا ما نخوایم آینده ی یه توزیع ایرانی رو عوض کنیم. (بهتر کنیم) اوبونتو هم در اولین نسخه های منتشر شده اش به اندازه ی الان کاربر نداشت! داشت؟
با تشکر از نظرات دوستان.
منتظر نظرات دیگر اساتید هم هستیم.