انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جومفا اوبونتو - لینوکس برای ایرانیان  (دفعات بازدید: 18606 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
۱۲- نصب یکسری فونتهای فارسی و جالب

به لیست اضافه شد.این ویژگی باعث میشه بصورت پیشفرض یکسری فونتهایی که در بین فارسی زبانان عمومیت دارد نصب باشد و نیازی به تنظیم جدیدی نداشته باشد
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...
جومفا اوبونتو.لینوکس برای ایرانیان
وب سایت جوملا فارسی  http://joomfa.org

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
فکر کنم در لینوکس شاپ یا سی تو دیدم البته همه مغازه ها توی انقلاب دارند . منظور منم  حمایت نکردن این شرکت ها نیست آقای توکلی!! . ولی بعضی از شرکت واقعاً سو استفاده می کنند. وقتی ویندوز را با 500 تومان یا نهایتاً 1000 تومان از هر مغازه ای می شود خرید کرد و آموزش آن را هم 1000 تومان یک کاربر تازه کار وقتی می آید توی فروشگاه من قیمت از من می گیرد یک سی دی ویندوز با اموزش آن میشود 2000تومان و یک پک اوبونتو این شرکت 8000 تومان به نظرتون یوزر کدام یک را انتخاب می کند؟؟
یوزری که بهش میگی لینوکس میگه لینوکس چه ویندوزیه  :D بازم این نظر من بود ;)

اگراون بنده خدای پارمیس روفراری نمیدادید الان یه دی وی دی اموزشی ازنسخه ای بسیارمشابه به اوبونتو(پارسیکس) برروی اینترنت قرارمیگرفت باحجم 1.4گیگ وراحت میتونستید دانلود وبدید به یوزری که بین ارزان وارزانتر انتخابی دیگه داشت ومیرفت دنبال خوب وبد

سلام شیدوک جان
1- چرا این مطلب رو روی پست من دادی؟ مگه من جزو اونایی بودم که فراریش دادن؟
2- من با چندتا از بچه های تکنوتاکس سال گذشته تصمیم گرفتیم یک آموزش برای پارسیکس درست کنیم تا اونجایی که من خبر دارم تا سال گذشته فکر می کنم کسی نمی تونست داخل ایران سی دی آموزشی مالتی مدیا مانند سی دی های آموزشی ویندوزی طراحی کند که من با چند تا از دوستانم شروع کردیم و فهمیدیم چگونه درست کنیم که بعد از آن تصمیم به آموزش پارسیکس گرفتیم شاید هنوز پست های اون موقع داخل انجمن تکنو تاکس باشد.  به دلیل اینکه در تکنوتاکس همه خودشونو سرتر از همه می دونن و فقط بلدن تو زوق هم دیگر بزنن من دیگر وارد تکنوتاکس نشدم و لینوکس را رها کردم تا 2 ماه پیش که با چند تا از بچه ها اوبونتویی آشنا شدم و به سوی لینوکس آمدم.
اگر بعضی از دوستان کمتر به پروپاچه هم دیگر بیافتند خیلی کارها می شود انجام داد.
نمونه آن پستهای من رو میتونید مشاهده کنید در تکنوتاکس یوزر من Varamintux هست. یادمه 1.5 پیش که آموزش لینوکس را از روزنامه شروع کردم یکی از مدیران تکنوتاکس از من  طلب کار شده بود که چرا این کارو کردم. بعد نیست این فکر های غلط از فرهنگ لینوکس ایران حذف شود
خدارو شکر این مرامنامه در اوبونتو انجام می شود
من و تو می توانیم ...

آفلاین کامران

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
نمیشه طوری بشه که دراین جومفا نصبش اسونتربشه تقریبا شبیه پارسیکس نه شبیه اوبونتو
اخه اوبونتو یکم نصبش ترس داره ولی پارسیکس راحت تره
« آخرین ویرایش: 07 دی 1387، 01:25 ب‌ظ توسط شیدوک »
خدايا! به من رفيقی بده که با من گريه کند...
 دوستی که با من بخندد را خودم پيدا خواهم کرد!!!

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
خوب.بحث به بیراه کشیده شد.اگر مدیریت در این بخش وجود داره ، بحثهای خارج از موضوع رو حذف کنند یا انتقال بدند جای دیگری.چراکه این پروژه بایستی با نقطه نظرات و پیشنهادات عزیزان تکمیل بشه.

ممنون عزیزان
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
راستی، آقای علوی... پیشنهاد می کنم Parsix2 رو هم یه تستی بکنید! من که دارم می دانلودم! اگر چیز جدیدی دیدم خبرتون می کنم ;)
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خوب.بحث به بیراه کشیده شد.اگر مدیریت در این بخش وجود داره ، بحثهای خارج از موضوع رو حذف کنند یا انتقال بدند جای دیگری.چراکه این پروژه بایستی با نقطه نظرات و پیشنهادات عزیزان تکمیل بشه.
راستش ما تا وقتی که پستی بر خلاف قوانین گروه نباشه نمیتونیم حذفش کنیم!
مگر اینکه خود کسانی که پست زدن درخواست حذفش رو بدن...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
مهدی جان.شما می تونید انتقال بدید بر اساس قوانین.خود عزیزان هم قبول دارند.و خودشون این رو گفتند و سپس من به شما ارجا دادم.به هر حال اگر حذف نشه ، من در جای دیگری تاپیک رو مجدد باز می کنم و ادامه میدم.
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
من این بحث رو کامل نخوندم و براساس صحبتی که قبلا با آقای علوی داشتم عرض میکنم که خیلی مرسومه پروژه‌های مختلف چه تجاری و چه غیرتجاری برای نمایش محصولشون اون رو به صورت سی‌دی لایو لینوکس آماده میکنن. به این ترتیب محصولشون همیشه برای نمایش عمومی آماده است و به صورت کلید در دست (TurnKey) قابل عرضه به کسانی است که نمیخوان نصب کنن و دردسرهای نصب رو داشته باشن، فقط میخوان محیط برنامه رو ببینن و مدتی با امکانات مختلفش کار کنن...
مخصوصا در مورد برنامه‌های تحت وب لینوکسی این کار بهترین روش پرزنت و یا آموزش به مشتری است. این کار رو آقای باغومیان و شرکت تالاروب قبل از اینکه پارسیکس وجود داشته باشه برای محصول TW-CMS شون کرده بودن و به نظرم بر اساس Knoppix هم بود...

نمونه این کارها بسیار زیاده...

پروژه TurnKeyLinux الان این کار رو بر اساس Ubuntu 8.04 برای برنامه‌های مختلفی مثل Joomla یا Drupal یا MediaWiki یا استک Django و Rails و LAMP و MySQL و... انجام داده.

دریافت و توضیحات بیشتر:
http://www.turnkeylinux.org

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
مهدی جان.

این تنها مربوط به جوملا و ... نخواهد شد.جوملا و نصب پیشفرض آن یکی از ویژگیهای بارز این لینوکس خواهد بود.ما در اصل همان کار پارسیکس را انجام خواهیم داد.اما با کمی تفاوت.به عنوان مثال ما از جدیدترین اوبونتو استفاده می کنیم و به محض آمادن اوبونتو جدید ،‌ما این نسخه را نیز بروز می کنیم.و به قولی ما تنها اوبونتو رو کاربر پسند تر کرده تا کاربران در استفاده از آن دچار مشکلات زیادی نشند و در روزهای اول ، فرار نکنند ( سابقه زیاد بوده )
همچنین در ارتباط با گستردگی و پخش این لینوکس چاره ها و افکار جدیدی اندیشیده شده است که بهمن ماه خدمت عزیزان ارایه خواهم داد
« آخرین ویرایش: 09 دی 1387، 03:16 ق‌ظ توسط علوی نیک »
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
طرحتون قابل تحسین است و تنها چیزی که در حال حاظر می‌تونم بگم اینه که براتون آرزوی موفقیت می‌کنم...
 :)

اما بهتر نیست ما طرحی رُ شروع کنیم، استارت بزنیم، یه نسخه از اون رُ منتشر کنیم و بعد شروع به نظر خواهی کنیم ؟
چون از قبل هیچی رُ نمی‌شه پیشبینی کرد الان این خصوصیات رُ شما می‌فرمایید شاید نشه تعدادی از آن‌ها رُ داخل توزیع قرار داد :) به نظر من بهتره اول پروژه استارت بخوره و بعد شروع به بحث گفتگو کنیم ...

البته این فقط نظر شخصی من هست، صاحب نظر اصلی خود شما هستی  ;)

موفق باشید !
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
سلام جناب بوذری.کلیه مواردی که گفته میشود در همان لحظه اضافه و تست می شود و سپس من تاپیک اول رو بروز می کنم.من برای این قبل از اینکه توضیع رو پخش کنم نظر خواهی کردم که کار از همان ابتدا قابل پیش بینی و نظرخواهی باشد.چرا که ما قصد ساخت لینوکس جدید را نداریم و تنها در حال اضافه کردن و یکسری تغییرات کوچک جهت استفاده بهر کاربران ایرانی هستیم.

تشکر از محبت و نظرتون
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
اوه، عجب...
به نظر شما یه کاربر میزکار چه نیازی به نصب بودن Apache و MySQL و PHP و جومفا روی سیستم میزکارش داره؟ میدونید چقدر بسته رو باید حذف کنید تا اینها رو بتونید نصب کنید؟ سر به سرمون نگذارید آقای علوی ;)

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
سلام مهدی جان.

عزیز دلم.شما نمی دونم چرا گیر دادید به جومفا.من اصلا شاید دو نسخه بزارم.و اینکه برای نصب آپاچی و ... نیازی به حذف هیچگونه بسته ای نیست.و همینطور من از lampp استفاده می کنم که نیازی اصلا به نصب و حذف هم نباشه.و براحتی هم بشه حذفش کرد.
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...

آفلاین علوی نیک

• Jr. Member
  • *
۱۴- نصب نرم افزار netbeans 6.5 ( کامل . جهت استفاده اکثر برنامه نویسان جاوا ، سی ، پی اچ پی و ... )
۱۵- نصب نرم افزار gnome-do برای سهولت در استفاده و پیدا کردن نرم افزار ها و ...

به لیست اضافه شد.
کد باز یعنی عشق و زندگی
کد باز یعنی ...