فکر کنم در لینوکس شاپ یا سی تو دیدم البته همه مغازه ها توی انقلاب دارند . منظور منم حمایت نکردن این شرکت ها نیست آقای توکلی!! . ولی بعضی از شرکت واقعاً سو استفاده می کنند. وقتی ویندوز را با 500 تومان یا نهایتاً 1000 تومان از هر مغازه ای می شود خرید کرد و آموزش آن را هم 1000 تومان یک کاربر تازه کار وقتی می آید توی فروشگاه من قیمت از من می گیرد یک سی دی ویندوز با اموزش آن میشود 2000تومان و یک پک اوبونتو این شرکت 8000 تومان به نظرتون یوزر کدام یک را انتخاب می کند؟؟
یوزری که بهش میگی لینوکس میگه لینوکس چه ویندوزیه بازم این نظر من بود
اگراون بنده خدای پارمیس روفراری نمیدادید الان یه دی وی دی اموزشی ازنسخه ای بسیارمشابه به اوبونتو(پارسیکس) برروی اینترنت قرارمیگرفت باحجم 1.4گیگ وراحت میتونستید دانلود وبدید به یوزری که بین ارزان وارزانتر انتخابی دیگه داشت ومیرفت دنبال خوب وبد
سلام شیدوک جان
1- چرا این مطلب رو روی پست من دادی؟ مگه من جزو اونایی بودم که فراریش دادن؟
2- من با چندتا از بچه های تکنوتاکس سال گذشته تصمیم گرفتیم یک آموزش برای پارسیکس درست کنیم تا اونجایی که من خبر دارم تا سال گذشته فکر می کنم کسی نمی تونست داخل ایران سی دی آموزشی مالتی مدیا مانند سی دی های آموزشی ویندوزی طراحی کند که من با چند تا از دوستانم شروع کردیم و فهمیدیم چگونه درست کنیم که بعد از آن تصمیم به آموزش پارسیکس گرفتیم شاید هنوز پست های اون موقع داخل انجمن تکنو تاکس باشد. به دلیل اینکه در تکنوتاکس همه خودشونو سرتر از همه می دونن و فقط بلدن تو زوق هم دیگر بزنن من دیگر وارد تکنوتاکس نشدم و لینوکس را رها کردم تا 2 ماه پیش که با چند تا از بچه ها اوبونتویی آشنا شدم و به سوی لینوکس آمدم.
اگر بعضی از دوستان کمتر به پروپاچه هم دیگر بیافتند خیلی کارها می شود انجام داد.
نمونه آن پستهای من رو میتونید مشاهده کنید در تکنوتاکس یوزر من Varamintux هست. یادمه 1.5 پیش که آموزش لینوکس را از روزنامه شروع کردم یکی از مدیران تکنوتاکس از من طلب کار شده بود که چرا این کارو کردم. بعد نیست این فکر های غلط از فرهنگ لینوکس ایران حذف شود
خدارو شکر این مرامنامه در اوبونتو انجام می شود