بررسی باید تخصصی باشه. اینجوری حرف زدن درست نیست. تا اونجا که من میدونم روی پنل پایین ویندوز ۷ خیلی کار شده و اسمش هم Super Panel هست. بهترین نرمافزار نویسهای دنیا در شرکت مایکروسافت کار میکنند و محصولاتی هم که بیرون میدن از بهترینهای دنیای نرمافزار هست. مشکل ما با سیاستهای اونه.
فاراب سوپر پنل چیه بابا من دیدم دیگه دو روز کلید کرده بودم به ویندوز سون میگم ناجوره باور کن من دیدم خب شما شنیدی برو ببین میگیری جریان چیه به قول بالمر قرار بود ویستای بهینه سازی شده بشه فقط شکلکش عوض شده و اینکه سنگینتر شده مثلا قرار بود سبکترش کنن کشتن خودشونو من از قضا تو نظرم کاری به کلوز سورس بودنش نداشتم که تو بگو ایکس پی دو ساعت واست به به میگم ولی میگم سوتیه باور کن برو خودت ببین من رو میزمه برو تهیه کن میبینی
اون همه برنامه نویس که خب همون ویستا رم اومدن نوشتن داد دنیا رو در اوردن همه شاکی شدن
یه سیستم عامله بشدت ناپایدار و ناجور از اب در اومد حالا اومدن سریع جمعش کنن جریانو به نام ویندوز جدید با چهره جدید بفروشن امکانات جدید کمتر از اونیه که فکر کنی خیلی کمه یه کاری میکردن خوده کا دی ای رو میزاشن اقلا ثواب میکردن ولی این گندی که اینا زدن باث ببینی ویستا با چهره جدیده قرار بود هسته متحول بشه بدتر شده سازگاری مطلق با نرم افزارای ویستا باشه یا سخت افزاراش اینطور نیست همون نیمچه سازگاری هم کمتر شده چی بگم اخه....
البته می دونم می دونی که قرار نیست تو نسخه ی بتا همه چیز درست باشه هرچی باشه کلوز سورس وافراد کمتری کدشو می بینند ومشکلشو حل می کنند یک چیز دیگه به نظرمن هم در اوبونتو :بز بیباک از هاردی بد تر شده البته من نمی خوام ویندوز رو تایید کنم چون هر وقت می بنمش ازش نا امید می شم ولی باید منصفانه قضاوت کرد
سلام نگرا جان مگه من گفتم اوبونتو بهتر شده نه سری 8.10 بدتر شده ولی این چه ربطی داشت به بحث ما طبق تستهای رسمی اوبونتو 8.10 . فدورا 10 از نسخه های قبلی خودشون بد تر شدن ولی بنظرت این ربطی به سون داشت؟؟
در ضمن سهیل جان او تصاویری که گذاشتی هر چی هست جز سون دوست دارید تصاویر رسمی سون رو ببنید برید تو این لینک
http://news.softpedia.com/news/Windows-7-Build-6956-Gallery-160-Screenshots-100001.shtmlاین تصاویر اخرین نسخه منتشر شده هست که منم همینو دارم اگه دقت کنید کلیت کار خیلی شبیه ویستاست اما بله پنل پایینی رو شبیه کا دی ای سری 4.1 کردن متاسفانه بسیاری از سایتها تخیلات خودشونو و تصاویر ساخت افراد رو اشتباهی به جای سون منتشر میکنن این که دادم خوده سون چه کسی خوشش بیاد چه بدش بیاد در ضمن دیگه هم تصاویر خیالی نذارین تو رو خدا
چیزه اصلی که قراره سون با خودش بیاره پشتیبانی از تکنولوژی مولتی تاچ هست همزمان رو یه مونیتور لمسی چند نفر بتونن کار کنن چیزی که همین الان رو یک سری محصولات اپل داره ارائه میشه کلا قراره دو سه تا از فناوریهای اپل با کمی از چهره کا دی ای بیاد رو ویستا بشه سون البته نه همه افکتهای کا دی ای دو سه تاش
یادتون باشه این یه ویندوز اساسا جدید نیست بلکه ویستای بهینه سازی شده میشه اینو فراموش نکنید