انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویندوز ۷!  (دفعات بازدید: 17028 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
ویندوز ۷!
« : 04 دی 1387، 02:14 ب‌ظ »
دیروز اومدم ویندوز بتا رو نصب کردم دیدم:
۱-سریع تر شده
۲-خوشگلتر شده
اما به چه قیمتی!!
۱- ۹ گیگ فضا میگیره!
۲- پنل پایینش کپی پنل KDE ه!

کلا اینقدر اعصاب خورد کن بود که ۳ ساعت بعد از نصبش پاکش کردم و مکینتاش ریختم جاش! 8)

البته این که حتی با کپی رقیبامون قوی تر بشن به نفعمونه چون ما رو هم مجبور میکنه بجنبیم و قوی تر شیم!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
پاسخ به: ویندوز ۷!
« پاسخ #1 : 04 دی 1387، 02:51 ب‌ظ »
ارزش نصب داره مگه؟  ???

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 04 دی 1387، 02:52 ب‌ظ »
مایکروسافتم عشق KDE شده  :D :D

همین یه قلم جنسو کم داشتیم که اونا بخوان ویندوز رو به KDE نزدیک کنن همینجوریش که همش گند میزنن :D :D :D

ناربه من دید بابا ویستا که خودش فاجعه بود اومدن ویستا رو انگولکش کردن یه خورده به کا دی ای شبیه بشه همونم زدن داغون کردن سوتی دادن ناجور :D
« آخرین ویرایش: 04 دی 1387، 02:56 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 04 دی 1387، 06:56 ب‌ظ »
بررسی باید تخصصی باشه. اینجوری حرف زدن درست نیست. تا اونجا که من می‌دونم روی پنل پایین ویندوز ۷ خیلی کار شده و اسمش هم Super Panel هست. بهترین نرم‌افزار‌ نویس‌های دنیا در شرکت مایکرو‌سافت کار میکنند و محصولاتی هم که بیرون میدن از بهترین‌های دنیای نرم‌افزار هست. مشکل ما با سیاست‌های اونه.
Godisnowhere

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #4 : 04 دی 1387، 09:53 ب‌ظ »
کلا اینقدر اعصاب خورد کن بود که ۳ ساعت بعد از نصبش پاکش کردم و مکینتاش ریختم جاش! 8)
آقا این مکینتاش رو از کجا پیدا کردی ؟ من لینک تورنتشو پیدا کردم ولی seed  نمیداد .

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 04 دی 1387، 10:31 ب‌ظ »
بررسی باید تخصصی باشه. اینجوری حرف زدن درست نیست. تا اونجا که من می‌دونم روی پنل پایین ویندوز ۷ خیلی کار شده و اسمش هم Super Panel هست. بهترین نرم‌افزار‌ نویس‌های دنیا در شرکت مایکرو‌سافت کار میکنند و محصولاتی هم که بیرون میدن از بهترین‌های دنیای نرم‌افزار هست. مشکل ما با سیاست‌های اونه.

فاراب سوپر پنل چیه بابا من دیدم دیگه دو روز کلید کرده بودم به ویندوز سون میگم ناجوره باور کن من دیدم خب شما شنیدی برو ببین میگیری جریان چیه به قول بالمر قرار بود ویستای بهینه سازی شده بشه فقط شکلکش عوض شده و اینکه سنگینتر شده مثلا قرار بود سبکترش کنن کشتن خودشونو من از قضا تو نظرم کاری به کلوز سورس بودنش نداشتم که تو بگو ایکس پی دو ساعت واست به به میگم ولی میگم سوتیه باور کن برو خودت ببین من رو میزمه برو تهیه کن میبینی
اون همه برنامه نویس که خب همون ویستا رم اومدن نوشتن  داد دنیا رو در اوردن همه شاکی شدن
یه سیستم عامله بشدت ناپایدار و ناجور از اب در اومد حالا اومدن سریع جمعش کنن جریانو به نام ویندوز جدید با چهره جدید بفروشن امکانات جدید کمتر از اونیه که فکر کنی خیلی کمه یه کاری میکردن خوده کا دی ای رو میزاشن اقلا ثواب میکردن ولی این گندی که اینا زدن باث ببینی ویستا با چهره جدیده قرار بود هسته متحول بشه بدتر شده سازگاری مطلق با نرم افزارای ویستا باشه یا سخت افزاراش اینطور نیست همون نیمچه سازگاری هم کمتر شده چی بگم اخه....

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #6 : 04 دی 1387، 11:08 ب‌ظ »
به نظر من:
مکینتاش که دیگه آخرشه ...
اما اوبونتو یه چیز دیگس ..
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #7 : 05 دی 1387، 01:29 ق‌ظ »
سلام
کاش یه عکس از دسکتاپش میزاشتی.
ممنون

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #8 : 05 دی 1387، 05:58 ق‌ظ »

فاراب سوپر پنل چیه بابا من دیدم دیگه دو روز کلید کرده بودم به ویندوز سون میگم ناجوره باور کن من دیدم خب شما شنیدی برو ببین میگیری جریان چیه به قول بالمر قرار بود ویستای بهینه سازی شده بشه فقط شکلکش عوض شده و اینکه سنگینتر شده مثلا قرار بود سبکترش کنن کشتن خودشونو من از قضا تو نظرم کاری به کلوز سورس بودنش نداشتم که تو بگو ایکس پی دو ساعت واست به به میگم ولی میگم سوتیه باور کن برو خودت ببین من رو میزمه برو تهیه کن میبینی
اون همه برنامه نویس که خب همون ویستا رم اومدن نوشتن  داد دنیا رو در اوردن همه شاکی شدن
یه سیستم عامله بشدت ناپایدار و ناجور از اب در اومد حالا اومدن سریع جمعش کنن جریانو به نام ویندوز جدید با چهره جدید بفروشن امکانات جدید کمتر از اونیه که فکر کنی خیلی کمه یه کاری میکردن خوده کا دی ای رو میزاشن اقلا ثواب میکردن ولی این گندی که اینا زدن باث ببینی ویستا با چهره جدیده قرار بود هسته متحول بشه بدتر شده سازگاری مطلق با نرم افزارای ویستا باشه یا سخت افزاراش اینطور نیست همون نیمچه سازگاری هم کمتر شده چی بگم اخه....
البته می دونم می دونی که قرار نیست تو نسخه ی بتا همه چیز درست باشه هرچی باشه کلوز سورس وافراد کمتری کدشو می بینند ومشکلشو حل می کنند یک چیز دیگه به نظرمن هم در اوبونتو :بز بیباک از هاردی بد تر شده البته من نمی خوام ویندوز رو تایید کنم چون هر وقت می بنمش ازش نا امید می شم ولی باید منصفانه قضاوت کرد
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 05 دی 1387، 10:23 ق‌ظ »

البته می دونم می دونی که قرار نیست تو نسخه ی بتا همه چیز درست باشه هرچی باشه کلوز سورس وافراد کمتری کدشو می بینند ومشکلشو حل می کنند یک چیز دیگه به نظرمن هم در اوبونتو :بز بیباک از هاردی بد تر شده البته من نمی خوام ویندوز رو تایید کنم چون هر وقت می بنمش ازش نا امید می شم ولی باید منصفانه قضاوت کرد

سلام نگرا جان مگه من گفتم اوبونتو بهتر شده نه سری 8.10 بدتر شده ولی این چه ربطی داشت به بحث ما طبق تستهای رسمی اوبونتو 8.10 . فدورا 10 از نسخه های قبلی خودشون بد تر شدن ولی بنظرت این ربطی به سون داشت؟؟ :o 
در ضمن سهیل جان او تصاویری که گذاشتی هر چی هست جز سون دوست دارید تصاویر رسمی سون رو ببنید برید تو این لینک

http://news.softpedia.com/news/Windows-7-Build-6956-Gallery-160-Screenshots-100001.shtml

این تصاویر اخرین نسخه منتشر شده هست که منم همینو دارم اگه دقت کنید کلیت کار خیلی شبیه ویستاست اما بله پنل پایینی رو شبیه کا دی ای سری 4.1 کردن متاسفانه بسیاری از سایتها تخیلات خودشونو و تصاویر ساخت افراد رو اشتباهی به جای سون منتشر میکنن این که دادم خوده سون چه کسی خوشش بیاد چه بدش بیاد در ضمن دیگه هم تصاویر خیالی نذارین تو رو خدا

چیزه اصلی که قراره سون با خودش بیاره پشتیبانی از تکنولوژی مولتی تاچ هست همزمان رو یه مونیتور لمسی چند نفر بتونن کار کنن چیزی که همین الان رو یک سری محصولات اپل داره ارائه میشه کلا قراره دو سه تا از فناوریهای اپل با کمی از چهره کا دی ای بیاد رو ویستا بشه سون البته نه همه افکتهای کا دی ای دو سه تاش :D یادتون باشه این یه ویندوز اساسا جدید نیست بلکه ویستای بهینه سازی شده میشه  اینو فراموش نکنید

« آخرین ویرایش: 05 دی 1387، 10:54 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین سارا غلامی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #11 : 05 دی 1387، 10:40 ق‌ظ »
می خواستم بدونم که این یعنی چی؟

1- 7 بلا آسمانی
2- 7 ویروس خن
3-  7 گناه کبیر
4-  7 شیطان بزرگ
5-  7 .....

« آخرین ویرایش: 05 دی 1387، 12:10 ب‌ظ توسط مش غلام حسين »

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #12 : 05 دی 1387، 05:37 ب‌ظ »
آقا این مکینتاش رو از کجا پیدا کردی ؟ من لینک تورنتشو پیدا کردم ولی seed  نمیداد .

سلام منم هنوز نتونستم لئوپارد رو گیر بیارم. تایگر رو نصب کردم اونم از یه نرم افزار فروشی تو تبریز خریدم. سیستمش عالیه هرچند لینوکس رو بیشتر دوست دارم
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #13 : 05 دی 1387، 07:06 ب‌ظ »
سلام

دوستان یه کمی آروم تر. همون طور که negarsoft گفت این بتاست تا آلفا صبر کنید هر چند از مدیریت بالمر زیاد نمیشه انتظار داشت بقول یکی از دوستان اون بهتر همیشه کنار یه آدم موفق مثل گتیس بایسته و ژست بگیره تا اینکه یه مدیر باشه. واقعا با نبود بیل در کادر مدیریت، مایکروسافت داره ضعیف عمل میکنه
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #14 : 06 دی 1387، 01:29 ق‌ظ »
سلام مجدد
راستش عکسی که من از این ویندوز می بینم حکایت از یک برخورد داره (نمیدونم چرا از وقتی مدیریت این کمپانی تغییر کرده ویندوز روز به روز شبیه تر به لینوکس میشه)
من فکر میکنم چند مدت دیگه آرم ویندوز میشه یه پنگوئن که روش شکل اون پنجرهه هست :D
به هرحال فکر میکنم این تغییرات از نظر اخلاقی یه جور دزدی هست , نیست؟