انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین برنامه C++  (دفعات بازدید: 6790 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : اولین برنامه C++
« پاسخ #15 : 12 تیر 1391، 12:01 ق‌ظ »
aliva‌  تبریک ولی یکسری از توضیحاتت اشتباه بود

چند نکته رو اشاره می‌کنم
از :: برای تعیین scoop استفاده میشه مثلا اگه می‌خواید از یک تابع با نام c داخل کلاس i استفاده کنید باید بنویسید i::c
همانطور که doomhammer65ir اشاره کرد از فضاهای نام برای جلوگیری از تداخل نامها استفاده می‌شه
هر زمان که تابع main رو تعریف می‌کنی بهتره دو پارامتر کلیدی که دریافت ورودی رو بر عهده دارن رو هم تعریف کنی در نوشتن برنامه‌های بزرگ برای گنو بسیار به اینها نیاز پیدا خواهی کرد argc - argv
در سی پلاس نام هدرفایلها .h نداره و کتابخانه‌هایی که از سی به ارث برده شدن c اول اسمشون دارن
و ...
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #16 : 12 تیر 1391، 12:41 ق‌ظ »
مصطفی جان، گفتم که این برنامه برا الای کار aliva هست و الان چندتا برنامه و اسکریپت کاربردی از aliva هست روی وب که معروفترینش همون فیکس subtitle هاست.
راستش من که چیزی از حرفاتون نفهمیدم.یه جور سربسته گفتین!!منم بیسوات
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #17 : 12 تیر 1391، 01:37 ق‌ظ »
پس مدت ها رنج و زحمت در لحظات نومیدی فهمیدم پایان شب سیه سفید است !
یعنی اولین برنامه C++خود را با ابونتو نوشتم که کار میدهد.
این حادثه را به تمامی جهانینان مخصوصا خودم تبریک میگم
ide = code::block
اینم برنامه من ( برنامم اپن سرسه ! )
#include <iostream>
using namespace std ;
int main()
{

cout << "Linux Is Excellent !" ;
     return 0 ;
}

کاری نداشتم فقط داشتم از خوشحالی می ترکیدم خواستم بگم !

+1 به تلاشتون
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #18 : 12 تیر 1391، 01:41 ق‌ظ »
در سی پلاس نام هدرفایلها .h نداره
البته درستش اینه که بگیم در ++C فایل‌های Header می‌تونند پسوندی نداشته باشند (مثل کتابخانه اصلی ++C و بعضی کتابخانه‌های خاص مثل QT)، ولی عموما دارای پسوند h. یا hpp. خواهند بود.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
« پاسخ #19 : 12 تیر 1391، 06:13 ق‌ظ »
این تاپیک ماله ۴ ساله پیشه! شخم نزنین تاپیکا رو!

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #20 : 12 تیر 1391، 05:20 ب‌ظ »

+1

به نکته ی خوبی اشاره کردی!  ;D
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #21 : 12 تیر 1391، 06:08 ب‌ظ »

+1

به نکته ی خوبی اشاره کردی!  ;D
منظورتون چیه؟ یکی از اصول اولیه فروم اینه که تا میشه سوال تکراری نباشه و از تاپیکهای قبلی تا بشه استفاده کرد و اینطوری غنی تر هم میشن.جالب بود برام بازخوردی که دادین :-X
البته دوستانی که تبریک و تسلیت گفتن باید دقت میکردن و حداقل پست من رو که همون اول بعد ۴سال گفتم aliva الان برا خودش برنامه نویسی شده ولی این سوال برا من تازه کار به وجود اومده رو مطالعه میکردن.
در هرصورت از لطف دوستانی که جواب دادن ممنون.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 18 تیر 1391، 06:18 ب‌ظ »
مصطفی جان، گفتم که این برنامه برا الای کار aliva هست و الان چندتا برنامه و اسکریپت کاربردی از aliva هست روی وب که معروفترینش همون فیکس subtitle هاست.
راستش من که چیزی از حرفاتون نفهمیدم.یه جور سربسته گفتین!!منم بیسوات

نمی‌دونستم پس چقدر پیشرفت کرده
ببخشید من همیشه تو بیان مشکل داشتم

البته درستش اینه که بگیم در ++C فایل‌های Header می‌تونند پسوندی نداشته باشند (مثل کتابخانه اصلی ++C و بعضی کتابخانه‌های خاص مثل QT)، ولی عموما دارای پسوند h. یا hpp. خواهند بود.

درستش اینه که بگیم در ++C فایل‌های Header می‌تونند پسوند داشته باشند چون استاندارد C++ اینه که پسوندی نباشه البته یکسری از برنامه نویسها از hpp استفاده می‌کنن
کتابخانه‌های QT  بجز یکی دو تا (تا اونجا که من دیدم مثل Qt/Qwidget.h) بقیه پسوند ندارن
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #23 : 23 تیر 1391، 11:12 ب‌ظ »
اینم اولین برنامه من بود 2 سال پیش توی اوبونتو 9.10 تو ویرچوال باکس نوشته بودم !

#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int i,j;
cout<<"Enter your Distance in CMs:";
cin>>i;
j=i/100;
cout<<"your distance in meters:";
cout<<j;
return 0;
}

اینم اولین مثال ما بود دیگه  ;D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #24 : 24 تیر 1391، 03:17 ق‌ظ »
درستش اینه که بگیم در ++C فایل‌های Header می‌تونند پسوند داشته باشند چون استاندارد C++ اینه که پسوندی نباشه
خیر، وقتی کسی تصحیحتون میکنه حداقل استاندارد رو نخونده روی نظرتون اصرار نکنید. این آخرین پیش‌نویس از ISO/IEC 14882 هست که با نسخه اصلی زیاد فرقی نداره (نسخه اصلی به صورت رایگان در اینترنت نیست): لینک
حتی توی مثال‌های اون هم نگاه کنید همه Headerها با پسوند h. هستند (چون درستش اینه) بجز همونطور که گفتم کتابخانه اصلی و بعضی کتابخانه‌های خاص مثل QT.

از لحاظ تجربی هم اگر تنها یک بار با یک گروه برنامه ++C نوشته باشید می‌بینید همه Headerها پسوند h. دارند، چون بی‌معنی هستش توی یک پروژه یک سری فایل بدون پسوند باشه (بجز چیزهایی مثل README یا LICENSE یا از این قبیل فایل‌ها).

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 06 امرداد 1391، 10:52 ب‌ظ »
خیر، وقتی کسی تصحیحتون میکنه حداقل استاندارد رو نخونده روی نظرتون اصرار نکنید. این آخرین پیش‌نویس از ISO/IEC 14882 هست که با نسخه اصلی زیاد فرقی نداره (نسخه اصلی به صورت رایگان در اینترنت نیست): لینک
حتی توی مثال‌های اون هم نگاه کنید همه Headerها با پسوند h. هستند (چون درستش اینه) بجز همونطور که گفتم کتابخانه اصلی و بعضی کتابخانه‌های خاص مثل QT.

از لحاظ تجربی هم اگر تنها یک بار با یک گروه برنامه ++C نوشته باشید می‌بینید همه Headerها پسوند h. دارند، چون بی‌معنی هستش توی یک پروژه یک سری فایل بدون پسوند باشه (بجز چیزهایی مثل README یا LICENSE یا از این قبیل فایل‌ها).

ببخشید که من دیر به دیر جواب میدم
مثل اینکه این هم داره میشه مثل بحث std بهتره در مورد تعصب و تصحیح کردن و ... حرفی زده نشه
اگه منظورتون از اون استاندارد استاندارد C++11 هستش (به دلیل حجم بالا دانلودش نکردم) و توی اون ذکر شده که باید حتما فایلهای سرآیند .h داشته باشند (چرا فایلهای سرآیند خود C++ .h ندارن ؟ ) هیچ حرفی نست پس من دارم اشتباه می‌کنم
من مدتی هست که دارم از QT استفاده می‌کنم و چیزی که خیلی کم می‌بینم .h هستش
کلا وقتی که دارید به یک کتابخانه اشاره می‌کنید .h بی‌معنی و بسیار مسخرس ولی در برنام‌های کوچیک که همیشه برنامه در حداقل ۲ فایل (یک هدرفایل و فایل اصلی) نوشته میشه نوشتن .h الزامیه و همه بر این مسئله تاکید دارن ولی در زمینه هدرفایلهایی که به کتابخانه‌ها اشاره می‌کنن همانطور که گفتم ... نظیرش خود C++ استاندارد و QT

اگه جواب پست بعدی رو هم دیر دادم شما ببخشید که من دیر به دیر وارد فاروم میشم