خیر، وقتی کسی تصحیحتون میکنه حداقل استاندارد رو نخونده روی نظرتون اصرار نکنید. این آخرین پیشنویس از ISO/IEC 14882 هست که با نسخه اصلی زیاد فرقی نداره (نسخه اصلی به صورت رایگان در اینترنت نیست): لینک
حتی توی مثالهای اون هم نگاه کنید همه Headerها با پسوند h. هستند (چون درستش اینه) بجز همونطور که گفتم کتابخانه اصلی و بعضی کتابخانههای خاص مثل QT.
از لحاظ تجربی هم اگر تنها یک بار با یک گروه برنامه ++C نوشته باشید میبینید همه Headerها پسوند h. دارند، چون بیمعنی هستش توی یک پروژه یک سری فایل بدون پسوند باشه (بجز چیزهایی مثل README یا LICENSE یا از این قبیل فایلها).
ببخشید که من دیر به دیر جواب میدم
مثل اینکه این هم داره میشه مثل بحث std بهتره در مورد تعصب و تصحیح کردن و ... حرفی زده نشه
اگه منظورتون از اون استاندارد استاندارد C++11 هستش (به دلیل حجم بالا دانلودش نکردم) و توی اون ذکر شده که باید حتما فایلهای سرآیند .h داشته باشند (چرا فایلهای سرآیند خود C++ .h ندارن ؟ ) هیچ حرفی نست پس من دارم اشتباه میکنم
من مدتی هست که دارم از QT استفاده میکنم و چیزی که خیلی کم میبینم .h هستش
کلا وقتی که دارید به یک کتابخانه اشاره میکنید .h بیمعنی و بسیار مسخرس ولی در برنامهای کوچیک که همیشه برنامه در حداقل ۲ فایل (یک هدرفایل و فایل اصلی) نوشته میشه نوشتن .h الزامیه و همه بر این مسئله تاکید دارن ولی در زمینه هدرفایلهایی که به کتابخانهها اشاره میکنن همانطور که گفتم ... نظیرش خود C++ استاندارد و QT
اگه جواب پست بعدی رو هم دیر دادم شما ببخشید که من دیر به دیر وارد فاروم میشم