0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من روی s4 تست کردم عالی بود ولی یه چیزی این نرم افزار که گفتین خودش ابونتو رو اجرا نمیکنه که این بهت کدهایی که نیازه و ایزو مورد نیاز رو میده تا توی terminal وارد کنی و با vnc بهش وصل بشی در اصل این نرم افزار فقط یه راهنمای جامع هست
نقلقول از: Mr.XmH در 11 آبان 1392، 04:59 بظمن روی s4 تست کردم عالی بود ولی یه چیزی این نرم افزار که گفتین خودش ابونتو رو اجرا نمیکنه که این بهت کدهایی که نیازه و ایزو مورد نیاز رو میده تا توی terminal وارد کنی و با vnc بهش وصل بشی در اصل این نرم افزار فقط یه راهنمای جامع هستجدا یعنی من بازم به کامپیتور نیاز دارم (یک چیزی شبیه ssh)
نقلقول از: mojtabarezaei76 در 11 آبان 1392، 05:23 بظنقلقول از: Mr.XmH در 11 آبان 1392، 04:59 بظمن روی s4 تست کردم عالی بود ولی یه چیزی این نرم افزار که گفتین خودش ابونتو رو اجرا نمیکنه که این بهت کدهایی که نیازه و ایزو مورد نیاز رو میده تا توی terminal وارد کنی و با vnc بهش وصل بشی در اصل این نرم افزار فقط یه راهنمای جامع هستجدا یعنی من بازم به کامپیتور نیاز دارم (یک چیزی شبیه ssh)نه یه نرم افزار میریزی روی گوشی که ترمینال رو برات باز میکنه بعد با اموزش های اون برنامه میتونی لینوکس اجرا کنی