انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا کسی این برنامه را واسه نصب لینوکس روی آندروید را تست کرده؟؟  (دفعات بازدید: 2557 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
دوستان بالاخره بعد از عمری می خواهم از IOS بکشم کنار و بیام سراغ آندروید تنها به یک دلیل اونم این نرم افزاره
 Complete Linux Installer
که سیستم عامل های لنوکسی را روی آندروید اجرا می کنه اینم عکس اوبونتو که اجرا شده

http://cafebazaar.ir/app/com.zpwebsites.linuxonandroid/?l=fa

حالا می خواستم بدونم کسی این را امتحان کرده درست اجرا می شه آخه می خواهم پول حروم نکرده باشم
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
من روی s4 تست کردم عالی بود ولی یه چیزی این نرم افزار که گفتین خودش ابونتو رو اجرا نمیکنه که :D این بهت کدهایی که نیازه و ایزو مورد نیاز رو میده تا توی terminal وارد کنی و با vnc بهش وصل بشی در اصل این نرم افزار فقط یه راهنمای جامع هست
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
من روی s4 تست کردم عالی بود ولی یه چیزی این نرم افزار که گفتین خودش ابونتو رو اجرا نمیکنه که :D این بهت کدهایی که نیازه و ایزو مورد نیاز رو میده تا توی terminal وارد کنی و با vnc بهش وصل بشی در اصل این نرم افزار فقط یه راهنمای جامع هست
جدا یعنی من بازم به کامپیتور نیاز دارم (یک چیزی شبیه ssh)
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby

نه یه نرم افزار میریزی روی گوشی که ترمینال رو برات باز میکنه بعد با اموزش های اون برنامه میتونی لینوکس اجرا کنی
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *

نه یه نرم افزار میریزی روی گوشی که ترمینال رو برات باز میکنه بعد با اموزش های اون برنامه میتونی لینوکس اجرا کنی
سخته (برای کسی که آرچ نصب کرده)بعد از گزرون نصب لینوکس کامل اجرا می شه