در مورد نسخه فدورا هم نمیدونم چرا هر کار میکنم نمیتونه پکیج رو بسازه؛ اگه براتون مقدوره سورسش رو از روی سورس فورج دانلود کنید و بسته rpm رو بسازید و به من هم بدید تا روی سایت بزارم
از سرویس سوزه استفاده کن:
http://en.opensuse.org/openSUSE:Build_Service_Tutorialهمچنان منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما هستم
(من هنوز نصبش نکردم البته و ممکنه پیشنهاداتی که می دم همین الان تو برنامه وجود داشته باشه! تا به امروز از calc استفاده می کردم! و از
این فایل ایده گرفته بودم.)
1. دیتابیسش طوری باشه که بشه از طریق اینترنت (مثلا با دراپ باکس) روی چند کامپیوتر مختلف (و بعدا که نسخه آندروید دادی، روی آندروید) سینک کنیم.
2. ویژگی به اشتراک گذاری نکته ها روی توییتر و فیبوق رو بهش اضافه کن.
3. یه فکری برای صفحه اصلی برنامه بکن. خشکه!
- مثلا می تونه اتوماتیک از تصویر دسکتاپ به عنوان پس زمینه خودش استفاده کنه
- از مدل کاشی های ویندوز هشت می تونی ایده بگیری.
- پنجره «ثبت نکته جدید» تو صفحه اصلی برای نوشتن سریع نکته جاسازی بشه (ولی با امکانات کمتر)!
4. تگ کردن نکته و جستجو از روی تگ ها؟!
5. پرچم گذاشتن روی نکته ها (مهم، مشکوک، پیش نویس/تکمیل نشده)
6. جستجو در عنوان، جستجو در محتوا، جستجو در تگها، جستجو در پرچم ها
7. شخصی سازی سایت برنامه:
http://points.sourceforge.net8. امکان شیوه های مختلف مرتب سازی بر اساس: تاریخ، تگ، پرچم و...
9. فونت های آزاد سری Droid رو هم داشته باشه:
http://www.google.com/fonts/earlyaccess --> Droid arabic naskh که فونت اصلی همین فرومه!
10. مهمه که برای کدها کادر تشکیل بده --> یعنی ادیتور برای کدها دکمه مخصوص داشته باشه. پیشنهاد می کنم ادیتورت با markdown (و یا html5) کار کنه: برای راحتی در فورکهای بعدی به پلتفرم های دیگه. برای مثال اگه با markdown ها کار کنه ادیتور می تونه در دو وضعیت wysiwyg و source قابل تنظیم باشه که کار کردن با سورس برای خیلی از حرفه ای ها راحتتره، مخصوصا اگه markdown باشه.
11. لنز مخصوص برای یونیتی که از طریق دش بشه نکته ها رو جستجو کرد و همین طور
ادآن برای گنوم-شل
12. قابلیت اضافه کردن پلاگین داشته باشه (بخش پلاگین ها مثل نرم افزار پیدجین یا ریتمباکس) که باعث میشه افراد دیگه بتونند به طور شخصی ایده هاشون رو اجرا کنند.
13. مثل Evernote بتونه محتوای یک صفحه اینترنتی رو (در اینجا به عنوان یک نکته) ذخیره کنه! (لینک رو بگیره متن/کل محتوای صفحه رو دانلود کنه)
14. اکسپورت گرفتن از دیتابیس
15. امکان ایمیل سریع یک نکته به دیگری از داخل خود برنامه
16. علاوه بر آندروید، نسخه تحت وب
17. نام گذاری منو ها رو بر اساس مدل نرم افزار وردپرس انجام بده: dashbord=پیشخوان و...
18. به جای اینکه ادیتور سه تا منو به نام دسته و گروه و زیرگروه داشته باشه، همه در یک منو قرار بگیره و به صورت تودرتو بشه انتخابشون کرد. و وضعیت مکان زیرگروه فعلی به صورتی که در ناتیلوس نمایش داده میشه،باشه:
Operating Systems > Linux > Terminal
19. امکان ساخت سریع زیردسته در خود ادیتور وجود داشته باشه.
20. برنامه بتونه علاوه بر دیتابیس خودش، با استفاده از موتور
www.ddg.gg (در صورت تیک گذاشتن کاربر)، محتوای وب رو هم سرچ کنه!
21. فایلی که برای ضمیمه انتخاب می کنیم، یک کپی ازش در دیتابیس برنامه ذخیره میشه؟ یا برنامه فقط آدرس فایل روی کامپیوتر رو ذخیره میکنه؟ حالا چه این یا چه اون: برنامه بتونه ضمیمه ها رو به انتخاب کاربر به یک جایی مانند اوبونتووان آپلود کنه و لینک فایل روی اینترنت رو (به جای آدرس فایل روی کامپیوتر) در خودش نگهداری کنه --> قابلیت آپلود روی
www.mega.co.nz، اوبونتو وان، گوگل درایو و دراپ باکس که Authentication نیاز داره!!!
فعلا همینا بود