انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Points؛ برنامه ای جهت مدیریت نکته ها  (دفعات بازدید: 6839 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
Points؛ برنامه ای جهت مدیریت نکته ها
« : 15 آبان 1392، 04:37 ب‌ظ »
با درود

چندی پیش به این نتیجه رسیدم که تعداد نکته هایی که من هر روز بهشون برمیخورم اونقدر زیاد هست که نه میشه همه اونا رو به خاطر سپرد و نه میشه اونا رو به صورت دستی مدیریت و نگه داری کرد

سال پیش یه پروژه کوچیک به نام POINTS رو با زبان برنامه نویسی Gambas شروع کردم که متاسفانه قبل از این که به مرحله بهره‌برداری برسه به علت انجام خدمت مقدس سربازی :D  متوقف شد.

اما حالا بعد از پایان خدمت تقریبا کار رو ادامه دادم و پروژه به مرحله بهره برداری رسید

امکانات برنامه :
۱- توانایی ایجاد دسته؛ گروه و زیرگروه جهت مدیریت آسانتر نکته ها
۲- توانایی ذخیره متن نکته ها به صورت Rich Text (به تصویر ثبت نکته جدید  توجه فرمایید)
۳- توانایی افزودن ضمیمه به نکته
۴- جستجوی سریع و دسترسی آسان به نکته ثبت شده
۵- توانای گرفتن خروجی از نکته موجود در پایگاه داده به دو فرمت HTML و PDF

تصاویری از برنامه

صفحه اصلی برنامه

ثبت نکته جدید

جستجو و نمایش نکته

جهت دانلود لطفا به لینک زیر مراجعه کنید
https://sourceforge.net/projects/points

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستم
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1392، 04:42 ب‌ظ توسط HamidTB »
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : Points؛ برنامه ای جهت مدیریت نکته ها
« پاسخ #1 : 15 آبان 1392، 06:14 ب‌ظ »
سلام. با تشکر از زحمت شما.
ایده ی بسیار خوبیه. اگه این برنامه رو برای اندروید هم بنویسی عالی میشه. چون موبایل دست همه هست و راحت میشه هر نکته ای رو هر زمان توش نوشت ولی باز کردن لپتاپ هرجایی ممکن نیست. حتی بعضی وقتا سر کلاس ;D
ولی در کل بسیار ممنون که زحمت کشیدید. یه سرچ توی سایت اوبونتو بزن ببین چطوری میتونی این رو بزاری توی مخازن؟ البته باید به صورت اولیه انگلیسی باشه :)
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #2 : 15 آبان 1392، 07:03 ب‌ظ »
بسیار عالی :)
نکته ی اول اینکه نمی دونم چرا از اول فارسیش کردین  ;) اگه این واسه گنو/لینوکسی هاست که فکر کنم ما به اندازه ی کافی سواد داریم که نیاز نباشه یه برنامه اینقد تابلو فارسی باشه  ;) در ضمن این برنامه به درد بخوره و بهتره بذاری همه استفاده کنن (برای غیر فارسی زبانها)

نکته ی دوم اینکه دوستمون راس میگن معادل اندرویدیش هم میتونه پروژه ی بعدیت باشه . به شدت به درد بخوره ...

این نکته هارو یادداشت کن  :D

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #3 : 15 آبان 1392، 07:18 ب‌ظ »
دمت گرم عزیز. :)

حتما امتحانش میکنم. ;)

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #4 : 15 آبان 1392، 07:40 ب‌ظ »
اول تشکر برای اشتراک گذاری.
دوم اینکه بنظر برنامه کارآمد و خوبی میاد و اینکه امیدوارم توی این کار پیشرفتی باشه تا دیگران هم ازش استفاده کنن.
و سوم اینکه خیلی خوب شد که فارسیش کردید. اتفاقا همین چند روز پیش بعد از اینکه فلیرگت رو فارسی دیدم کلی به این فکر کردم که جدای بحث های تسلط و یا عادت ، چقدر خوبه که برنامه های کاربردی به زبان محلی آدم باشن و به این فکر می کردم که چرا این همه مدت بخاطر تعصب رو این مسائل ساده مثل اینکه خوب اصلش اینگلیسیه و مال بقیه هم اینگلیسیه و اگه رو مال خودم به فارسی عادت کنم رو مال بقیه قاطی می کنم و اینها ، لذت استفاده از کامپیوتر به زبان محلی رو از خودم گرفته بودم! و تصمیم گرفتم یه مدت از سیستم عامل به زبان محلی استفاده کنم.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #5 : 15 آبان 1392، 07:55 ب‌ظ »
سلام به نظر خیلی خوب میاد اگه میشه یکی واسه فدورا هم کامپایلش کنه ممنون ::)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #6 : 15 آبان 1392، 09:07 ب‌ظ »
و بتونه با نوتیفیکیشن های اوبونتو سینک باشه که توی هر ریستارت یکی از نکته ها رو (اگه کاربر فعال کرد) چند ثانیه ای روی دسکتاپ نمایش بده ::)

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 آبان 1392، 09:39 ب‌ظ »
با درود مجدد
با تشکر از نظرات همه دوستان عزیز

در مورت پورت کردنش به اندروید به زمان نیاز دارم چرا که از یایه باید بازنویسی بشه
در مورد زبان هم به زودی نسخه انگلیسیش رو اضافه خواهم کرد؛ شاید هم یه صفحه تنظیمات به برنامه اضافه کنم
در مورد نسخه فدورا هم نمیدونم چرا هر کار میکنم نمیتونه پکیج رو بسازه؛ اگه براتون مقدوره سورسش رو از روی سورس فورج دانلود کنید و بسته rpm رو بسازید و به من هم بدید تا روی سایت بزارم

در مورد نوتیفیکیشن ها هم ایده جالبیه به پروژه اضافه‌اش میکنم

همچنان منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما هستم

ممنونم
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #8 : 16 آبان 1392، 12:39 ق‌ظ »
با تشکر از HamidTB
نقل‌قول
an simple
a simple

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #9 : 16 آبان 1392، 12:54 ق‌ظ »
در مورد نسخه فدورا هم نمیدونم چرا هر کار میکنم نمیتونه پکیج رو بسازه؛ اگه براتون مقدوره سورسش رو از روی سورس فورج دانلود کنید و بسته rpm رو بسازید و به من هم بدید تا روی سایت بزارم
از سرویس سوزه استفاده کن: http://en.opensuse.org/openSUSE:Build_Service_Tutorial
همچنان منتظر انتقادات و پیشنهادات سازنده شما هستم
(من هنوز نصبش نکردم البته و ممکنه پیشنهاداتی که می دم همین الان تو برنامه وجود داشته باشه! تا به امروز از calc استفاده می کردم! و از این فایل ایده گرفته بودم.)

1. دیتابیسش طوری باشه که بشه از طریق اینترنت (مثلا با دراپ باکس) روی چند کامپیوتر مختلف (و بعدا که نسخه آندروید دادی، روی آندروید) سینک کنیم.
2. ویژگی به اشتراک گذاری نکته ها روی توییتر و فیبوق رو بهش اضافه کن.
3. یه فکری برای صفحه اصلی برنامه بکن. خشکه!
  • مثلا می تونه اتوماتیک از تصویر دسکتاپ به عنوان پس زمینه خودش استفاده کنه
  • از مدل کاشی های ویندوز هشت می تونی ایده بگیری.
  • پنجره «ثبت نکته جدید» تو صفحه اصلی برای نوشتن سریع نکته جاسازی بشه (ولی با امکانات کمتر)!
4. تگ کردن نکته و جستجو از روی تگ ها؟!
5. پرچم گذاشتن روی نکته ها (مهم، مشکوک، پیش نویس/تکمیل نشده)
6. جستجو در عنوان، جستجو در محتوا، جستجو در تگها، جستجو در پرچم ها
7. شخصی سازی سایت برنامه: http://points.sourceforge.net
8. امکان شیوه های مختلف مرتب سازی بر اساس:‌ تاریخ، تگ، پرچم و...
9. فونت های آزاد سری Droid رو هم داشته باشه: http://www.google.com/fonts/earlyaccess --> Droid arabic naskh که فونت اصلی همین فرومه!
10. مهمه که برای کدها کادر تشکیل بده --> یعنی ادیتور برای کدها دکمه مخصوص داشته باشه. پیشنهاد می کنم ادیتورت با markdown (و یا html5) کار کنه:‌ برای راحتی در فورکهای بعدی به پلتفرم های دیگه. برای مثال اگه با markdown ها کار کنه ادیتور می تونه در دو وضعیت wysiwyg و source قابل تنظیم باشه که کار کردن با سورس برای خیلی از حرفه ای ها راحتتره، مخصوصا اگه markdown باشه.
11. لنز مخصوص برای یونیتی که از طریق دش بشه نکته ها رو جستجو کرد و همین طور ادآن برای گنوم-شل
12. قابلیت اضافه کردن پلاگین داشته باشه (بخش پلاگین ها مثل نرم افزار پیدجین یا ریتمباکس) که باعث میشه افراد دیگه بتونند به طور شخصی ایده هاشون رو اجرا کنند.
13. مثل Evernote بتونه محتوای یک صفحه اینترنتی رو (در اینجا به عنوان یک نکته) ذخیره کنه! (لینک رو بگیره متن/کل محتوای صفحه رو دانلود کنه)
14. اکسپورت گرفتن از دیتابیس
15. امکان ایمیل سریع یک نکته به دیگری از داخل خود برنامه
16. علاوه بر آندروید، نسخه تحت وب  :o
17. نام گذاری منو ها رو بر اساس مدل نرم افزار وردپرس انجام بده: dashbord=پیشخوان و...
18. به جای اینکه ادیتور سه تا منو به نام دسته و گروه و زیرگروه داشته باشه، همه در یک منو قرار بگیره و به صورت تودرتو بشه انتخابشون کرد. و وضعیت مکان زیرگروه فعلی به صورتی که در ناتیلوس نمایش داده میشه،باشه:
Operating Systems > Linux > Terminal
19. امکان ساخت سریع زیردسته در خود ادیتور وجود داشته باشه.
20. برنامه بتونه علاوه بر دیتابیس خودش، با استفاده از موتور www.ddg.gg (در صورت تیک گذاشتن کاربر)، محتوای وب رو هم سرچ کنه!
21. فایلی که برای ضمیمه انتخاب می کنیم، یک کپی ازش در دیتابیس برنامه ذخیره میشه؟ یا برنامه فقط آدرس فایل روی کامپیوتر رو ذخیره میکنه؟ حالا چه این یا چه اون: برنامه بتونه ضمیمه ها رو به انتخاب کاربر به یک جایی مانند اوبونتووان آپلود کنه و لینک فایل روی اینترنت رو (به جای آدرس فایل روی کامپیوتر) در خودش نگهداری کنه -->‌ قابلیت آپلود روی www.mega.co.nz، اوبونتو وان، گوگل درایو و دراپ باکس که Authentication نیاز داره!!!

فعلا همینا بود :P
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1392، 12:59 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 آبان 1392، 05:15 ب‌ظ »
xubuntu4iran عزیز ممنون

کیان عزیز از بابت نظرات شماممنونم؛ سعی میکنم تا اونجایی که بتونم پروژه رو به جلو ببرم؛ البته یه سری از نظرات شما عملیاتی شده

یه گلایه: این پست ۱۰۰ بار باردید شده ۹ نفر جواب دادن ولی تنها ۴ بار دانلود شده که متاسفانه باعث دلسردی میشه :(
امیدوارم در ادامه دوستان بیشتر توجه و حمایت بکنند

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
« پاسخ #11 : 16 آبان 1392، 06:05 ب‌ظ »
سلام دوست من برای شروع واقعا عالی هست انشاالله عالی تر از اینم میشه  با تشکر

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #12 : 16 آبان 1392، 07:40 ب‌ظ »
نرم افزار رو نصب کردم اما چون بعد از آپگرید به 13.10 قسمت dash کار نمی کنه، تا تعمیرش کنم برنامه ها رو موقتااز ترمینال اجرا می کنم. دستور points در ترمینال برنامه رو باز نمی کنه چرا؟

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #13 : 16 آبان 1392، 11:33 ب‌ظ »
یه گلایه: این پست ۱۰۰ بار باردید شده ۹ نفر جواب دادن ولی تنها ۴ بار دانلود شده که متاسفانه باعث دلسردی میشه :(
امیدوارم در ادامه دوستان بیشتر توجه و حمایت بکنند

به خاطر اینکه وقتی این پست رو خوندم احساس نکردم که بهش نیاز دارم (فکر کنم بقیه هم همینطوری باشن) همه ی ما یه همیچین چیزی روی لپتاپ داریم و من که شخصا اینقدر از این برنامه ها امتحان کردم و راضی نبودم که دیگه نمی رم سراغ یکی جدید (یه برنامه ی جدید که هنوز کامل نیست !!) . در نتیجه مجبورم بچسبم به همون Tomboy note که فقط میشه یه عنوان گذاشت و یه متن ساده ! و این سادگی خیلی مهمه ...

نمی گم نیاز نداریم ... میگم این برنامه باید اینقدر ساده و کامل باشه که آدم بره طرفش :)

در کل کارت عالیه

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #14 : 16 آبان 1392، 11:36 ب‌ظ »
نرم افزار رو نصب کردم اما چون بعد از آپگرید به 13.10 قسمت dash کار نمی کنه، تا تعمیرش کنم برنامه ها رو موقتااز ترمینال اجرا می کنم. دستور points در ترمینال برنامه رو باز نمی کنه چرا؟
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1392، 11:38 ب‌ظ توسط xubuntu4iran »