نتیجه بگیر که پایتون کار چندانی نداریم!!!
عجیبه! این نشان از بی اطلاعی جامعه ی برنامه نویس ایران از پایتون عه، من خودم از هرکی در مورد پایتون پرسیدم، از هر ۱۰ نفر ۸ نفر نمی دونستن اصلا چیه! با این که فوق العاده زبان قدرتمندیه و کار باهاش سادست، یعنی من که یه مدت باهاش کار می کردم اصلا دردسر های مسخره ی سی و ... رو نداره و از طرفی فوق العاده قدرتمنده و کاربرد زیادی داره. نمونش همین برنامه های گنو/لینوکس (مثلا سیستم عامل اوبونتو ) که اکثرا با پایتون نوشته شدن یا دارن تبدیل میشن.
پایتونیستهایی که داریم با منابع انگلیسی احتمالا گلیمشون رو از آب بیرون میکشند!
چرا منابع فارسی نداشته باشیم؟ مایی که هی حرف از بومی سازی و ساخت برنامه و ... میزنیم بهتر نیست به جای شعار کمر ببندیم یه کار خوب انجام بدیم؟ چطور برای سی و سی پلاس پلاس این همه منبع فارسی داریم ولی برای زبان های بزرگی مثل جاوا و مخصوصا پایتون تقریبا منبع فارسی نداریم؟
پایتونیستهایی که داریم با منابع انگلیسی احتمالا گلیمشون رو از آب بیرون میکشند!
اصولا هم باید اینجوری باشه
اصولا دقیقا نباید اینجوری باشه.
من پیشنهاد میدم خودمون شروع به تولید منابع فارسی کنیم. کسی پایه هست؟ اینجوری میتونم کیفیت برنامه نویسی و کاری خودمون و دیگران رو بالا ببریم و یکی از اصل های هکر ها(کلاه سفید و خاکستری ها) که ترویج علمه رو ادا کنیم
مگه واسه جاوا یا زبان های دیگه انجمن جدا داریم؟
انجمن برنامه ویس ا ار جی هست دیگه
منم همینو می گم دیگه! چرا نداریم؟ بهتر نیست داشته باشیم؟
انجمن برنامه نویس مفت نمی ارزه، اصلا آموزش نداره فقط یه پشتیبانیه که اونم دانشجو ها برای پاس کردن پروژه هاشون گند زدن توش