انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع آوری پیشنهادات و انتقادات برای یک سیستم عامل ریزکشوری  (دفعات بازدید: 7889 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
ببینید ، بنده مامور بودم این سوال رو بپرسم. یا جواب بدید یا اگر نمیدید بگید برم جای دیگر!
والا من اصلا ایده پشت سر این شلغمزارو نفهمیدم.
 برخلاف شما، محمدرضا حقیری رو هم ادم مستعدی میدونم.یه جور منو یاد داوینچی میندازه کاراش.حالا چراش بمونه. ](*,)
ولی خب شلغمزاریون عزیز.kde یه مقدار فارسی سازیش مونده که انجامش بدین خیلی خوبه.دسکتاپ دیفالت سوزی هم هست و اینکه خودش تقویم جلالی رو داره.
پس بسم الله شروع کنین.
راستی در مورد آقای حقیری یه چیزی یادم اومد.اون موقع که تازه اینجا ۲۰۰-۳۰۰ پست داشت و حسابی داشت سروصدا میکرد یه دوست اپل بازی آواتارشو که دید یهو گفت این اینجا چکار میکنه.گفتم چطور مگه.گفت آخه فرومهای مربوط به اپل هم همینجور شلوغ بازی درآورده ???
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Muhammad the Magnificent

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
ببینید ، بنده مامور بودم این سوال رو بپرسم. یا جواب بدید یا اگر نمیدید بگید برم جای دیگر!
 برخلاف شما، محمدرضا حقیری رو هم ادم مستعدی میدونم.یه جور منو یاد داوینچی میندازه کاراش.حالا چراش بمونه. ](*,)
ولی خب شلغمزاریون عزیز.kde یه مقدار فارسی سازیش مونده که انجامش بدین خیلی خوبه.دسکتاپ دیفالت سوزی هم هست و اینکه خودش تقویم جلالی رو داره.
پس بسم الله شروع کنین.
راستی در مورد آقای حقیری یه چیزی یادم اومد.اون موقع که تازه اینجا ۲۰۰-۳۰۰ پست داشت و حسابی داشت سروصدا میکرد یه دوست اپل بازی آواتارشو که دید یهو گفت این اینجا چکار میکنه.گفتم چطور مگه.گفت آخه فرومهای مربوط به اپل هم همینجور شلوغ بازی درآورده ???
ما که زیر دستشیم شدیدا یاد سلطان سلیمان قانونی میفتیم :) .
ببینید زبان ما فارسیه ولی حروفش نه .
حروف زبان ما، یک دگر شکلی از انگلیسی هست. شلغمزار هم نه، شلمزار!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
شما بنظرم با مدیران جبیر تماس بگیرید از هر دیسترو یک نسخه جبیرش هست آخه ;D
به به
خداوند را شاکرم که بعد از جریانات جبیر و خنده‌هایی که ما ازش کردیم و شاد بودن های بعد از بوجود آمدن جبیر حالا قرار به خاطر اتفاقات بعد از ثبت ریز کشور شلمزار(شلغم‌زار) هم مدتی بخندیم
آقا ممنون
روحانی مچکریم
به سلطان محمدرضا سلام برسون  ;D
:lolflag: :lolflag: :lolflag: کلی خندیدم.

دوست عزیز، اون یوزر، یوزری هست که ریزکشور شلمزار رو پایه گذاری کرده و ویکی رو ساخته و من نیستم. بهتره قبل از این که به کسی تهمت بزنیم در موردش تحقیق کنیم.
تو یا خود اونی یا یکی هستی که توسط اون احمق شده.

نقل‌قول
بنده از ریزکشور شلمزار میام و دپارتمان IT این ریزکشور قصد تولید سیستم عامل خودش را با شرایط زیر داره
داشتم جواب میدادم که وارد صفحه شلغم‌زار شدم و این رو دیدم: Added by Haghiri75
جناب حقیری، تحقیر شدن در این فروم، Phoronix و reddit کافی نبود که حالا این سیرک جدید رو راه انداختی؟ مشکل شما چیه؟
من از مدیریت تقاضا دارم ایشون رو مجدد بن کنن.
نه بابا فعلا یه چند وقتی باشه بعدش بن کنن بهتره! ;D ;)

نه بابا کجا بری؟ تازه اومدی.یه چند تا پست دیگه بزار بعد.

پس بسم الله شروع کنین.
بعله!کاملا مشخصه!

آفلاین Muhammad the Magnificent

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
شما بنظرم با مدیران جبیر تماس بگیرید از هر دیسترو یک نسخه جبیرش هست آخه ;D
به به
خداوند را شاکرم که بعد از جریانات جبیر و خنده‌هایی که ما ازش کردیم و شاد بودن های بعد از بوجود آمدن جبیر حالا قرار به خاطر اتفاقات بعد از ثبت ریز کشور شلمزار(شلغم‌زار) هم مدتی بخندیم
آقا ممنون
روحانی مچکریم
به سلطان محمدرضا سلام برسون  ;D
:lolflag: :lolflag: :lolflag: کلی خندیدم.

دوست عزیز، اون یوزر، یوزری هست که ریزکشور شلمزار رو پایه گذاری کرده و ویکی رو ساخته و من نیستم. بهتره قبل از این که به کسی تهمت بزنیم در موردش تحقیق کنیم.
تو یا خود اونی یا یکی هستی که توسط اون احمق شده.

نقل‌قول
بنده از ریزکشور شلمزار میام و دپارتمان IT این ریزکشور قصد تولید سیستم عامل خودش را با شرایط زیر داره
داشتم جواب میدادم که وارد صفحه شلغم‌زار شدم و این رو دیدم: Added by Haghiri75
جناب حقیری، تحقیر شدن در این فروم، Phoronix و reddit کافی نبود که حالا این سیرک جدید رو راه انداختی؟ مشکل شما چیه؟
من از مدیریت تقاضا دارم ایشون رو مجدد بن کنن.
نه بابا فعلا یه چند وقتی باشه بعدش بن کنن بهتره! ;D ;)

نه بابا کجا بری؟ تازه اومدی.یه چند تا پست دیگه بزار بعد.

پس بسم الله شروع کنین.
بعله!کاملا مشخصه!

ماشالله سیرکی هم هست اینجا دلقکم کم نداره ;)

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
نقل‌قول

به به پس حتما باید حرمسرا هم داشته باشن!
 ! احتمالا اسم همسران ایشون حُرَم سلطان (Huram sultan) و گلبهار نیست؟(اشاره به همسران سلطان سلیمان قانونی :پی)
بعد یه سوال دیگه رییس دیوان ایشون ابراهیم نام نداره آیا  ؟

حالا بعد از آف‌تاپیک
درست کردن صفحه کلید جدید کاری نداره
فقط باید یه طوری کلید هارُ بچینین که باعث خستگی دست نشه ( مثل qwerty که دست رُ داغون می‌کنه)
مسئله بعدی اینه که وقتی طرح اولیه رُ زدین یه چند ماهی باید تست بشه و جای دکمه‌ها تعویض شه و ...
به شدت استفاده از کی‌دی‌ای رُ پیشنهاد می‌کنم چون به بهترین حالت فارسی شده (‌اما کمی ناقصه)‌می‌تونین فارسی سازیشو شرروع کنین و بزارین بقیه هم استفاده کنن
بیس هم به نظرم بزارین آرچ یا دبیان اوبونتو به درد نمی‌خوره
همین

پستی بود کوچک تقدیم به مردم خوب و علم پرور شلغمزار
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1392، 11:59 ب‌ظ توسط Numb »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
فقط از اینجا رد می شدم. همین.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
خوب، در این مورد به اندازه کافی صحبت شد و نتیجه‌ای بیشتر از این هم نمی‌تونست داشته باشه، پس لطفا پست دیگه‌ای هم در این مورد باز نکنید. ممنونم :)