انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: افزودن شماره صفحه در libre office از یک صفحه خاص و سربرگ از یک صفحه خاص  (دفعات بازدید: 1604 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
یه پروژه دارم با لیبره افیس مینویسم . می‌خوام صفحه ها را شماره گذاری کنم اما مثلا از صفحه 6 به بعد . یعنی صفحه 6 شماره 1 را بگیره و الی آخر . ایا امکان چنین کاری هست ؟
همینطور افزودن سربرگ از یه صفحه مشخص به بعد بازم مثلا صفحه 6 به بعد . من هیچ تجربه‌ای در زمینه تایپ در این حجم کاری نداشتم چه با ماکروسافت ورد چه با معادل های آزادش
متاسفانه دوست داشتم لاتک را یاد بگیرم اما مشکل کمبود وقت دارم . البته جز برنامه‌هام هست که یادش بگیرم .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین iran28

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سلام
شرایط من هم دقیقا مثل شماست و همین مشکل رو دارم.
راه حلی پیدا کردین؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
کافیه از Break استفاده کنین.
اول از منوی insert صفحه ای رو که میخواهید کلا ارتباطش با باقی صفحات قطع بشه، با گزینه ی Manual Break تنظیم می کنید.
بعد از منوی فرمت گزینه ی Tilte Page رو میزنید و صفحه بندی رو مشخص می کنید  ;)

البته دقیقا راهش رو نمیدونم. چون فقط یک بار از این قابلیت استفاده کردم و دقیق نمی دونم کدوماشون حتما نیاز بود  ;D
ولی در کل با همین روش تونستم شماره گذاری رو از صفحه ی مثلا پنجمی شروع کنم و 4 تای قبلی شماره نداشتن یا میشد برای اون 4 تای قبلی مثلا از حروف الفبا استفاده کرد و ...
در کل این کاری که نیاز دارین با Break کردن صفحه قابل انجامه.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت