انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بازی فکربکر  (دفعات بازدید: 29110 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
پاسخ : بازی فکربکر
« پاسخ #90 : 22 دی 1392، 07:32 ق‌ظ »
ویرایش اندرویدی (آزمایشی) بر روی برگهٔ خانگی پروژه رفت. در مورد پیش‌نیازها، باید پیش‌نیازها رو توی یک فایل معرفی کرد اگه نه که qmake از پیش‌فرض استفاده می‌کنه. کیوت روی اندروید با تگهای HTML مشکل داره و این مشکل برنامه نیست. ولی ایده‌های خوبی برای گسترش برنامه به ذهنم رسیده که به ویژه برای گجت‌ها مناسبه.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #91 : 22 دی 1392، 09:54 ق‌ظ »
توی پاورقی وب‌گاه پروژه (بخش حق نشر)، کلمات رو جابه‌جا لینک کردی.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #92 : 22 دی 1392، 10:08 ق‌ظ »
ترجمه برای اندروید درست شد.
« آخرین ویرایش: 22 دی 1392، 08:42 ب‌ظ توسط امید توانا »

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #93 : 25 دی 1392، 07:09 ب‌ظ »
نسخهٔ اندرویدی با دسترسی‌های مناسب در تارنما در دسترس قرار گرفت.

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #94 : 28 دی 1392، 02:40 ب‌ظ »
به نظر میرسه با تغییر فایل پروژه(کامنت شدن قسمت تغییر نام فایل اجرایی) روی لینوکس مسیر فایلهای ترجمه هم باید تغییر کنه که براش یه pull requeset فرستادم.
تو قسمت دانلود دیدم که برای os/2 هم برنامه رو قرار دادین.درست دیدم یا اشتباهی پیش اومده چون os/2 خیلی وقته که منقرض شده! و اگه واقعا os/2 هست چطور کامپایل رو انجام دادین روی os/2 یا با cross compiling؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #95 : 28 دی 1392، 03:10 ب‌ظ »
به نظر میرسه با تغییر فایل پروژه(کامنت شدن قسمت تغییر نام فایل اجرایی) روی لینوکس مسیر فایلهای ترجمه هم باید تغییر کنه که براش یه pull requeset فرستادم.
تو قسمت دانلود دیدم که برای os/2 هم برنامه رو قرار دادین.درست دیدم یا اشتباهی پیش اومده چون os/2 خیلی وقته که منقرض شده! و اگه واقعا os/2 هست چطور کامپایل رو انجام دادین روی os/2 یا با cross compiling؟
ممنون. نه تنها اون قسمتی که شما گفتید، بلکه فایل دسکتاپ هم باید تغییر می‌کرد که انجام شد و در گیت‌هاب تزریق شد.
برای os2 رو یک نفر دیگه کمپایل کرده (به دلیل اعلام در اینجا). ولی بقیه (ویندوز ۶۴ و ۳۲ و اندروید) روی آرچ ۶۴ کامپایل شده‌اند.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #96 : 10 بهمن 1392، 02:06 ب‌ظ »
ویرایش ۰.۷.۶ منتشر شد. long tap برای اندروید درست شد. کدهای html در اندروید (تا حد زیادی) درست شدند. مشکل گرادیان در اندروید درست شد.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #97 : 04 اسفند 1392، 11:36 ق‌ظ »
کیوت‌مایند در کافه‌بازار منتشر شد.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #98 : 25 اسفند 1392، 05:59 ب‌ظ »
سلام
۱: کیوت برای اندروید به اندازه ی کافی بهینه هست؟روی همه ی دستگاه ها اجرا میشه؟حجم برنامه هاش نسبت به sdk اندروید چطوره؟
‫۲:اگه کیوت مایند با جاوا و sdk اندروید نوشته میشد چه مزیتی میتونست داشته باشه؟و یا حالا که با qt نوشته شده چه مزیتی نسبت به اون حالت داره؟
۳:درکل شما برای اندروید sdk خود اندروید رو پیشنهاد میدید یا qt رو؟چرا؟
‫۴:به نظر شما چقدر وقت برای یادگیری میخواد؟و بین دو تای بالا کدومش سخت تره؟(هم یادگیریش و هم استفاده ازش.)

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #99 : 25 اسفند 1392، 06:55 ب‌ظ »
سلام
۱: کیوت برای اندروید به اندازه ی کافی بهینه هست؟روی همه ی دستگاه ها اجرا میشه؟حجم برنامه هاش نسبت به sdk اندروید چطوره؟
‫۲:اگه کیوت مایند با جاوا و sdk اندروید نوشته میشد چه مزیتی میتونست داشته باشه؟و یا حالا که با qt نوشته شده چه مزیتی نسبت به اون حالت داره؟
۳:درکل شما برای اندروید sdk خود اندروید رو پیشنهاد میدید یا qt رو؟چرا؟
‫۴:به نظر شما چقدر وقت برای یادگیری میخواد؟و بین دو تای بالا کدومش سخت تره؟(هم یادگیریش و هم استفاده ازش.)
۱- برنامه‌های کیوت در اندروید نیاز به یک سری کتابخونه از کیوت دارند (مثلن libqtwidget, libqtgui, libqtnetwork , ...). برای یک برنامه مثل کیوت‌مایند حجم این کتابخونه‌ها حدود ۶ مگابایته و برای یه برنامهٔ خیلی گسترده‌تر ممکنه به ۱۰ مگابایت هم برسه ولی از این بیشتر نمی‌شه. کیوت‌مایند روی اندروید ۲.۳ به بالا تست شده (هر صفحه نمایشی) و مشکلی نداشته.
اپلیکیشنی وجود داره به نام Ministro که از گوگل‌پلی قابل نصبه و بعد از نصب اگر اپلیکیشنی اجرا بشه که بر اساس کیوت نوشته شده باشه، مینیسترو خودش به اینترنت وصل می‌شه و کتابخانه‌های مورد نیاز رو دانلود می‌کنه. در این صورت می‌شه کیوت مایند رو به حجم ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوبایت ارائه کرد. چون تعداد اپلیکیشن‌های اندرویدی بر اساس کیوت کمه، این کار رو به صرفه ندیدم. ولی با توجه به اینکه sailfish و ubuntu touch در راهند و سکوی اپلیکیشن هر دو کیوت + qml است، اپلیکیشنهای بیشتری برای اندروید بر اساس کیوت نوشته خواهد شد و مینیسترو به صرفه می‌شه.
۲- تنها حجم کمتری داشت.
۳- برای تنها اندروید من جاوا رو پیشنهاد می‌کنم. ولی برای چندسکویی فقط و فقط کیوت رو توصیه می‌کنم.
۴- بستگی به توانایی شما داره، و اینکه چقدر وقت می‌ذارید. ولی انقدر گسترده هست که باید حتما در عمل یاد گرفت، همون کاری که من کردم و هنوز هم در حال یادگیری هستم.
و توصیه شخصی من: از جاوا دوری کنید. دورهٔ جاوا تموم شده دیگه و همونطور که گفتم ubuntu touch و sailfish از کیوت + qml استفاده می‌کنند. بنابراین تا چند وقت دیگه خیلی رو بورس می‌شه.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #100 : 26 اسفند 1392، 08:37 ق‌ظ »
از کافه بازار دانلود کردم ولی نصب نمیشه.
Galaxy ace اندروید 2.3.6

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #101 : 26 اسفند 1392، 12:30 ب‌ظ »
از کافه بازار دانلود کردم ولی نصب نمیشه.
Galaxy ace اندروید 2.3.6
چه پیغامی می‌ده؟ آیا نصب می‌شه و اجرا نمی‌شه یا اینکه اصلن نصب نمی‌شه؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #102 : 26 اسفند 1392، 12:38 ب‌ظ »
کلا نصب نمیشه.بسته رو که باز میکنم یه خورده مشغول میشه و بعدش مینویسه aplication not installed.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #103 : 27 اسفند 1392، 11:32 ق‌ظ »
من نصب کردم. بعضی قسمتاش از صفحه زده بیرون و عملا نمی‌شه باهاش کار کرد. گوشیم هم XPERIA Mini CyanogenMod10.1 Android 4.2.2 هستش.
 کیوت نمی‌تونه اندازه‌ی صفحه‌نمایش رو تشخیص بده یا آقا امید این کار رو نکرده؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #104 : 27 اسفند 1392، 12:29 ب‌ظ »
امید توانا و  ngc0der @
برنامه به صورت استاتیک کامپایل شده یا داینامیک؟اگه به روش دیگه کامپایل میشد چه تاثیری میتونست توی حجم برنامه داشته باشه؟