والا اگر ناراحت شدید منو ببخشید بزارید به پای جوونیم از یه بچه 19 ساله بیشتر از این انتظار نمیره .
درباره بلندر بدو شوخی باید گفت که نرم افزار سختی هست کار باهاش سخته این حرف من نیست حرف حرفه ای های بلندر هست مهم ترین دلیلش اینکه نرم افزار عجیبیه هست ولی اگه بهش عادت کردی ازش لذت می بری . . بلندر اصلا نرم افزاری نیست که با دو تا عوض کردن متغییر بشه یاد گرفت بلندر رو باید اصولی و بصورت منظم یاد گرفت ببینید این یک عبارت از کتاب رایگان بلندر :
Blender can be a difficult program to learn with limitless possibilities. What do you teach in
the time you have to teach? That’s a tough question because you can’t teach it all. This tutorial
book is designed to get you up and running in the basics of creating objects and scenes and
animating. The best advice I can give you about learning this program is Don’t Give Up
این کتاب حجمش 20 مگابایت هست و به همراه اوبونتو استودیو برات می فرستم . اما علاوه بر این کتاب چکار باید بکنیم تا بلند رو یاد بگیریم :
1-خوندن کتاب اصلی بلندر در صورت وجود اگر نبود همین کتاب رایگان
2- خواندن ماهنامه بلندر . این ماهنامه کمک بسیار بسیار زیادی بهتون می کنه .
http://www.blenderart.org/3-اگر در لینوکس هستید باید یک کاربر حرفه ای گیمپ باشید چون می خواهید textures بسازید
4- هرگز نباید خسته بشید و همیشه باید به محیط اطرافتون توجه کنید .
5- مشخص کردن سبک کار توی بلندر . برای خودتون مشخص کنید که می خواهید توی سبک real واقعی یا unreal غیر واقعی فعالیت کنید . من همیشه سیک غیر واقعی رو دوست دارم مثلا اگر یک کاراکتر می سازم مثلا یک انسان دوست دارم براش بال بزارم که اینا دیگه بستگی به قدرت تخیل خودتون داره .
6-از زبان پیتون به هیج وجه غافل نشید .
--------------
لینک کتاب رایگان رو نزاشتم چون ف ل ی ت ر شده (برید حال کنید
) اگر کسی از اینا شکن داره بگه تا لینک بدم یک جا اپلود کنه تا همه استفاده کنند و