نمی دونم چرا همه اینقدر بحث می کنن که بگن کدوم بهتره و کدوم بدتر!
این خصلت ما ایرانیا شده که تو همه چیز حقو به خودمون بدیم و به طرف مقابل فکر نکنیم!
از نظر من هر دو به یه اندازه خوبن. هیچ کدوم به اون یکی برتری ندارن. هر دو به یه اندازه قابل احترامن.
من خودم هر دو دسکتاپو دارم. هروقت دلم سادگی بخواد gnome رو بالا میارم. هروقت دلم پویایی بخواد kde رو. هردوشم به یه اندازه دوست دارم.
انتخاب بین این دو یه سلیقه ی شخصیه. هممون لینوکس کاریم. به جای اینکه فکرمونو به این بحثا اختصاص بدیم بهتره به این اختصاص بدیم که در حد تواناییمون بتونیم به پیشرفت سیستم عاملی که دوست داریم کمک کنیم و افراد بیشتری رو جذب کنیم.
سلام دوست من
گرامی مسئله به نظر من اینجور که شما دیدید نیست
این شوخیها بسیار دوستانه و مثبت هستند و نه تنها باعث کدورت نمیشوند بلکه باعث ایجاد انگیزه برای بالاتر بردن کیفیت این دو میز کار و همچنین دانش افراد میشه
و مسلما هر چه این بحثها داغتر بشه نتیجه هم بهتر میشه
این فقط مخصوص میز کارها لینوکس هم نیست برای مثال جناب حبیبی پستی در خصوص ویندوز ۷ زدند و در مورد پیشرفتهاش صحبت کردند و الان دارم نسخه بتا رو دانلود میکنم
شاید در آینده حتی یه بحث داغ در خصوص مقایسه اون با میز کارهای لینوکس انجام بدیم
جان کلام : از نظر این حقیر هر آنچه این جناح بندیها قوی تر بشن و بحثها داغتر باعث پیشرفت خودمون میشه ، در دنیای آینده من افق رو برای لینوکس باز میدونم ولی دوست ندارم این افق یک افق تک بعدی باشه که باعث کم شدن سرعت پیشرفت میشه
موفق و شاد باشید