0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
این kde کارا با این همه ادعاشون نمی دونم چرا وقتی اسم gnome که میاد چهار ستون بدنشون میلرزه.یه سوال اینجا پیش میاد اگه می گید kde بهتره چرا هی براش تبلیغ می کنیدو تو بوق و کرنا می کنید و نمی دونم تو وبلاگاتون می زنید 3 روز دیگر 10 روز دیگر می درخشد.خوب اگهقابل درخشیدن باشه دیگه این دنگ و فنگا رو نداره .ولی گنوم همه میدونن که چقدر خوبه و زیبا و کارا و هرچی که بگم کم گفتم کسیهم نمی گه که الان درخشید دیروز درخشید پس فردا می درخشه نه اصلا ندرخشید نه چرا دو ساعت پیش درخشید .ما گنومی ها به انتخاب همه افراد احترام میذاریم و اجازه می دیم هر کس هر میز کاری رو که دوست داره انتخاب کنه gnome یا kde یا xfce ودنبال این نیستیم که با تبلیغ و اغوا کردن دیگران و تخریب بقیه میز کار ها حتی در حد شوخی (ارجاع به وبلاگ مهرداد) بخوایم بگیم که ما انتخاب صحیحی داشتیم و kde خوبه.هر میز کاری مزایای خودشو داره مثل این می مونه که بگی لبنیات برای سلامتی بهتره یا میوجات و سبزیجات .هر کدوم خوبیهای خودشو داره یکی گنومو دوست داره و با محیطش راحته و از بعضی برنامه های kde هم خوشش میاد خوب اونا رو تو گنوم نصب می کنه ویا بالعکس.هیچ لزومی هم نداره که بخوایم بهشون نمره بدیم بگیم این یکی بیست گرفت اون یکی نوزده.هردوشون خوبن بهترم میشن ولی هیچ میز کاری به پای گنوم نخواهد رسید .
من که شخصا گنومی رو استفاده میکنم با کی دی هم کار نکردم اما همین که ساده گی زیبای و زیبای بهتر از ویندوز داره بارام بسه بعدشم کی دی اونجورای که من شنیدم تحت مجوز جی پی ال نبوده نیست...بعدشم اگه دعوا شد منم صدا کنید تا با..نانچوکو.چوب.شمشیر بیام جنگ کی دی ها..ولا..با ور نمیکنید یک جا قرار بزاریم گروهی دعوا..اونوقت میبینید که زیبای گنومی وطرفداراش بیشترن.م تکی همشو ن رو گنومی کار میکونم تو دعوا...نگاکن داش ..اونا با ناخنگیر میاین دعوا..ما با چوب وقمه....{سوخی .بید{
نه KDE نه GNOMEفقط Xfce ...
نه kde و نه xfce فقط lightweight LXDE desktop environmentو یا gnomeمی دونید چرا knoppix 6 از kde استفاده نمی کندو از lightweight LXDE desktop environment استفاده می کند
بحث رو عوض میکنم.آقا برای به روز رسانی GNOME همون فرمان sudo apt-get update بعدش نصب به روز رسانیها کافیه دیگه ...یا باید آرتیست بازی در بیاریم؟ْ!؟
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
اگه آپدیتش کنیم واسه نرم افزارامون اتفاقی که نمی یوفته ؟
آخه من زدم هنوز ورژن گنومم ۲.۲۴.۱ ه .پس چرا ؟