بنظرم زیادی رو صفحه نمایش حساسی ... بهتره بیشتر بفکر این باشی که حداکثر نیازتو برآورده کنه... یه نگاهی هم به سامسونگ n8000 و مدل های مشابه ش بنداز ... قلمش فوق العاده کاراست..بنظرم گزینه خیلی خوبیه... البته بدنه ش یه مقدار ضعیف تره نسبت به آی پد..
موفق باشی
دقیقت زدید به هدف. صفحه نمایش خیلی برام اهمیت داره. به نظرم شما اگ یه تبلت با پردازش قوی داشته باشی اما صفحه نمایش با کیفیتی نداشته باشی نمیتونی از کار باهاش لذت کافی رو ببری. n8000 سامسونگ رو هم بستگان داشتن ولی از جنس پلاستیکش مینالید.
دوستانی که توانایی بحث و تبادل نظر رو ندارن لطفا کامنت نزارن.
من میخوام ابزاری انتخاب کنم که دو سه سالی دستم باشه کهنه نشه و ازش لذت ببرم. مثل مک بوک های اپل که چند سال برات یه حس نو بودن رو القا میکنه.
بعضی از دوستان نوت بوک و به نوعی شاید الترابوک ها رو پیشنهاد کردن که به نظر منطقی میاد.
من مقالات زیادی مینویسم و این شاید نیازمو به یه نوت بوک بیشتر کنه تا تبلت. شادم تایپ با تبلت راحت تر باشه اما من تاحال تجربه تایپ با تبلت نداشتم.
من سوالای دیگه ای هم پرسیدم و اینکه شمایی که به آزادی نرم افزار اعتقاد دارید چطور خودتون رو راضی میکنید که از ios یا mac کنید ؟
من بیشتر به دنبال یه حس بهترم تا کانفیگ بهتر.
مثلا سیستم عامل اوبونتو رو دوست دارم با اینکه خیلی نیازمو نمیتونم باهاش به موقع برآورده کنم و اصلا شایدم نتونه نیازمو برآورده کنه اما با این حال دوسش دارم و اصلا نمیتونم مجددا سمت ویندوز برم.
من دنبال همین حس دوست داشتنم . کدوم تبلت ؟ و چرا نسبت بهش احساس تعلق میکنید و براتون اهلیت و موجودیت داره ؟
مثلا چی میشه که طرف 24 ساعت توی خیابون میخوابه تا یه آیفون بخره و وقتی آیفونش رو بهش میدن اشک شوق میریزه و فریاد هوراااا میزنه.
سوال و منظورمو اگه شلوغ و بهم ریخته مطرح کردم معذرت میخوام. بزارید به کمی وقت و تند تند نوشتنشون .