انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام نوت بوک را انتخاب میکنید ؟

Apple MacBook Pro 13-inch with Retina display 2013 ME864 : 13.3" -  2560X1600-Intel Core i5 Haswell 2.40GHz up to 2.90 GHz - Iris Graphics - 128GB SSD - 4GB Ram - HDMI Port
3 (75%)
Apple MacBook Pro MD102 : 13.3" - 1280x800 - Intel Core i7 3520M 2.9 GHz - Intel HD Graphics 4000 - 750GB 5400 RPM - 8GB Ram - DVD-RW  
1 (25%)

مجموع آرای اعضا: 4

نویسنده موضوع: کمک و راهنمایی برای خرید تبلت یا نوت بوک  (دفعات بازدید: 5525 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : کمک و راهنمایی برای خرید تبلت
« پاسخ #15 : 01 دی 1392، 10:02 ب‌ظ »
دوباره یکی از این تاپیک های «چی بخرم چی نخرم»؟!!!

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #16 : 02 دی 1392، 07:25 ق‌ظ »
ببین اومدی راهنمایی خواستی بچه ها هم از هر نظر راهنماییت کردند اما هنوز میگی راهنمایی بیشتر که چی زیر و بم دستگاه رو هم برات بریزم پایین باز میگی بازم کمک.
خواستی بیا افسریه خ 15 متری اول بی 20و 21 .:) حتما باید جنس بفروشم که بشم فروشنده نمیشه خدمات بفروشم :)
« آخرین ویرایش: 02 دی 1392، 07:30 ق‌ظ توسط sallea »
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #17 : 02 دی 1392، 07:44 ق‌ظ »
بنظرم زیادی رو صفحه نمایش حساسی ... بهتره بیشتر بفکر این باشی که حداکثر نیازتو برآورده کنه... یه نگاهی هم به سامسونگ n8000 و مدل های مشابه ش بنداز ... قلمش فوق العاده کاراست..بنظرم گزینه خیلی خوبیه... البته بدنه ش یه مقدار ضعیف تره نسبت به آی پد..
موفق باشی ;)
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #18 : 02 دی 1392، 03:19 ب‌ظ »
بنظرم زیادی رو صفحه نمایش حساسی ... بهتره بیشتر بفکر این باشی که حداکثر نیازتو برآورده کنه... یه نگاهی هم به سامسونگ n8000 و مدل های مشابه ش بنداز ... قلمش فوق العاده کاراست..بنظرم گزینه خیلی خوبیه... البته بدنه ش یه مقدار ضعیف تره نسبت به آی پد..
موفق باشی ;)
دقیقت زدید به هدف. صفحه نمایش خیلی برام اهمیت داره. به نظرم شما اگ یه تبلت با پردازش قوی داشته باشی اما صفحه نمایش با کیفیتی نداشته باشی نمیتونی از کار باهاش لذت کافی رو ببری. n8000 سامسونگ رو هم بستگان داشتن ولی از جنس پلاستیکش مینالید.

دوستانی که توانایی بحث و تبادل نظر رو ندارن لطفا کامنت نزارن.
من میخوام ابزاری انتخاب کنم که دو سه سالی دستم باشه کهنه نشه و ازش لذت ببرم. مثل مک بوک های اپل که چند سال برات یه حس نو بودن رو القا میکنه.
بعضی از دوستان نوت بوک و به نوعی شاید الترابوک ها رو پیشنهاد کردن که به نظر منطقی میاد.
من مقالات زیادی مینویسم و این شاید نیازمو به یه نوت بوک بیشتر کنه تا تبلت. شادم تایپ با تبلت راحت تر باشه اما من تاحال تجربه تایپ با تبلت نداشتم.
من سوالای دیگه ای هم پرسیدم و اینکه شمایی که به آزادی نرم افزار اعتقاد دارید چطور خودتون رو راضی میکنید که از ios یا mac کنید ؟
من بیشتر به دنبال یه حس بهترم تا کانفیگ بهتر.
مثلا سیستم عامل اوبونتو رو دوست دارم با اینکه خیلی نیازمو نمیتونم باهاش به موقع برآورده کنم و اصلا شایدم نتونه نیازمو برآورده کنه اما با این حال دوسش دارم و اصلا نمیتونم مجددا سمت ویندوز برم.
من دنبال همین حس دوست داشتنم . کدوم تبلت ؟ و چرا نسبت بهش احساس تعلق میکنید و براتون اهلیت و موجودیت داره ؟
مثلا چی میشه که طرف 24 ساعت توی خیابون میخوابه تا یه آیفون بخره و وقتی آیفونش رو بهش میدن اشک شوق میریزه و فریاد هوراااا میزنه.
سوال  و منظورمو اگه شلوغ و بهم ریخته مطرح کردم معذرت میخوام. بزارید به کمی وقت و تند تند نوشتنشون .  :) ;) :)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #19 : 02 دی 1392، 03:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
من میخوام ابزاری انتخاب کنم که دو سه سالی دستم باشه کهنه نشه و ازش لذت ببرم. مثل مک بوک های اپل که چند سال برات یه حس نو بودن رو القا میکنه.
بعضی از دوستان نوت بوک و به نوعی شاید الترابوک ها رو پیشنهاد کردن که به نظر منطقی میاد.
من مقالات زیادی مینویسم و این شاید نیازمو به یه نوت بوک بیشتر کنه تا تبلت. شادم تایپ با تبلت راحت تر باشه اما من تاحال تجربه تایپ با تبلت نداشتم.
فعالیت عمده‌ات نوشتن هست، تجربه تایپ با تبلت رو نداری، بعد به این نتیجه رسیدی که به یه تبلت نیاز داری؟!
یه آلترابوک ۱۳ اینچ مثل Acer Aspire S7 یا Sony Vaio Pro 13 بگیر.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 03 دی 1392، 11:24 ق‌ظ »
ممنون ساسان جان.
من خودم تجربه تایپ با تبلت رو ندارم اما دیدم که بعضی ها مثل فرفره باهاش تایپ میکنن.
این دو مدل که گفتی قیمتشون خیلی بالاست برام.
مدل  Apple MacBook Pro 15-inch with Retina display 2013 ME293 قیمتش تقریبا نزدیک  به VAIO Pro 13 SVP13215PX هستش.
اینم لینک ها :
http://www.digikala.com/Product/DKP-21135/VAIO-Pro-13-SVP13215PX/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88-13

http://www.digikala.com/Product/DKP-23895/Apple-MacBook-Pro-15-inch-with-Retina-display-2013-ME293/%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88-15-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-2013

نه واقعا مثل اینکه نوت بوک بیشتر برام واجب شده اینطور که از نظرات دوستان بر میاد.
به این دو مدل پایینی رو هم ببینید :
http://www.digikala.com/Product/DKP-23884/Apple-MacBook-Pro-13-inch-with-Retina-display-2013-ME864/%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88-13-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-2013
قیمت : 3.900 تا 4 ملیون تومن
http://www.digikala.com/Product/DKP-5510/Apple-MacBook-Pro-MD102/%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88-%D8%A7%D9%85-%D8%AF%DB%8C-102
قیمت : 4.400

کدوم از این دو مدل از نظر شما انتخاب بهتریه ؟
صفحه نمایش اونی که رتینا نیست یعنی خیلی ناجوره یا نه ؟
بعدشم هیچکدوم گارانتی ندارن.
« آخرین ویرایش: 03 دی 1392، 11:26 ق‌ظ توسط my ubuntu »

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
SONY VAIO Pro 13 تقریبا همه‌چیزتمومه ولی ۶ و ۴۰۰ قیمتشه.
خیلی هم سبکه. خوشگل هم که هست . منم که تأییدش می‌کنم. دیگه از خدا چی می‌خوای ؟!

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
SONY VAIO Pro 13 تقریبا همه‌چیزتمومه ولی ۶ و ۴۰۰ قیمتشه.
خیلی هم سبکه. خوشگل هم که هست . منم که تأییدش می‌کنم. دیگه از خدا چی می‌خوای ؟!
از خدا پول واسه خریدنش میخوام.  :)

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
شما هنوز نخریدی نه ;D
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
ممنون ساسان جان.
من خودم تجربه تایپ با تبلت رو ندارم اما دیدم که بعضی ها مثل فرفره باهاش تایپ میکنن.
تایپ روی یه شیشه تخت هیچ موقع مثل تایپ روی یه کیبورد واقعی نمیشه. اصلا قابل مقایسه نیستند.
نقل‌قول
این دو مدل که گفتی قیمتشون خیلی بالاست برام.
مدل  Apple MacBook Pro 15-inch with Retina display 2013 ME293 قیمتش تقریبا نزدیک  به VAIO Pro 13 SVP13215PX هستش.
از بازار ایران خبر ندارم، اما مدل پایه Vaio Pro از rMBP ارزون تره.
البته این Vaio Pro چنان آش دهن سوزی نیست و تقریبا تمام هم رده‌هاش ازش بهتر هستند (Samsung Ativ Book 9 Plus, HP Spectre 13, Asus Zenbook UX301 و Lenovo Yoga 2 Pro)
نقل‌قول
صفحه نمایش اونی که رتینا نیست یعنی خیلی ناجوره یا نه ؟
صفحات با رزولوشن بالا تایپوگرافی رو خیلی خوب و واضح نشون میدن ولی به نظرم از اون واجبتر دقت و بازتولید رنگ و زاویه دید پانل هست. (ترجمه: مک بوک ایر نخر)
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #25 : 06 دی 1392، 10:55 ق‌ظ »
موفق باشی ;)
دقیقت زدید به هدف. صفحه نمایش خیلی برام اهمیت داره. به نظرم شما اگ یه تبلت با پردازش قوی داشته باشی اما صفحه نمایش با کیفیتی نداشته باشی نمیتونی از کار باهاش لذت کافی رو ببری. n8000 سامسونگ رو هم بستگان داشتن ولی از جنس پلاستیکش مینالید.

من سوالای دیگه ای هم پرسیدم و اینکه شمایی که به آزادی نرم افزار اعتقاد دارید چطور خودتون رو راضی میکنید که از ios یا mac کنید ؟
من بیشتر به دنبال یه حس بهترم تا کانفیگ بهتر.
مثلا سیستم عامل اوبونتو رو دوست دارم با اینکه خیلی نیازمو نمیتونم باهاش به موقع برآورده کنم و اصلا شایدم نتونه نیازمو برآورده کنه اما با این حال دوسش دارم و اصلا نمیتونم مجددا سمت ویندوز برم.
من دنبال همین حس دوست داشتنم . کدوم تبلت ؟ و چرا نسبت بهش احساس تعلق میکنید و براتون اهلیت و موجودیت داره ؟
مثلا چی میشه که طرف 24 ساعت توی خیابون میخوابه تا یه آیفون بخره و وقتی آیفونش رو بهش میدن اشک شوق میریزه و فریاد هوراااا میزنه.
سوال  و منظورمو اگه شلوغ و بهم ریخته مطرح کردم معذرت میخوام. بزارید به کمی وقت و تند تند نوشتنشون .  :) ;) :)

بنظرمن اگه زیاد با تایپ سروکار داری به کیبورد حقیقی بیشترنیاز داری و برات بهنره.. البته این دیگه بسته بنظر خودت داره که آلترابوک بگیری یا تبلت... ولی برای من صفحه نمایش مهم هت ولی تا یه حدی ک باشه برام کافیه... کلا کمکم دارم دنبال وسایل سینگل تسک میگردم و احساس راحت تری با این وسایل دارم چون کار خودش رو میکنه دیرترخراب میشه حواس پرتی کمتره و... و البته درکنار این وسایل هنوز هم معتقد ب این هستم ک داشتن یه وسیله همه کاره هم همچنان ضروری هست...
از بحث منحرف شدم...
بدنه ان ۸۰۰۰. ضعیف هست ولی کاراییش خوبه...
درنهایت باید خودت ببینی با چی راضی تری..
و پیشنهاد میکنم قدرت و سرعت و امکانات رو قربانی یه امکان دیگه نکنی...
آرزوی موفقیت برات دارم
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................