اما نظر خودم :
هیچ تبلتی نوی بازار کیفیت ساخت و ارگونومی آیپد ها رو نداره.
اما من تابحال با ios کار نکردم.
از نکسوس ها هم خوشم میومد اما این نکسوس جدید مثل نکسوس 7 یا گوشی نکسوس 5 طراحیشون خیلی ناجوره بخصوص طراحی پشت دستگاه و جنس بدنش.
من میخوام یه تبلت رو یه 2 سال حداقل نگه دارم و این یعنی همیشه در دسترس بودن آپدیت ها.
هم آیپد ها سریع آپدیت میشن هم نکسوس ها.
اما آیپد های جدید بخاطر چیپ 64 بیتی ای که دارن که فوق العاده قوی هستش شاید حالا حالا ها راحت بتونه آپدیت ها رو دریافت و راحت اجرا کنه.
از روت گردن و جیلبرینک هم چندان خوشم نمیاد.
بعدش اوبونتو هم که تا چند ماه دیگه میاد فکر نکنم به این زودی بتونه به اندروید و ios برسه. ایشالله که برسه.
پولمم زیادی نکرده که بگم به به چه طراحی ای و چه سیب خوشکلی و 2 یا 3 تومن پول بابتش بدم و بعدش بزنم توی سرم.
اما به اون حس و اون رابطه ای که بین تو و گجتت رد و بدل میشه اعتقاد دارم.
من سونی acro s داشتم و خداوکیلی دوست داشتم نوکیا 1200 میخریدم اما این acro s رو نمیخریدم. اون یک سال پیش با هزار بدبختی 1.300 پول بابتش داده بودم.
LG G Pad 8.3 از نظر قیمت کیفیت ساخت عالیه اما سیم کارت نمیخوره.
از طرفی هم از ریچارد استالمن خیلی خوشم اومده اما گویا فکر کنم ایشون نه از اندروید خوششون میاد نه از ios.
صحبت های ریچارد استالمن و دیگر دوستان خیلی آدمو از این ios , windows میترسونه.
اپه از بحث خارج شدم
البته اخبار میگن که سامسونگ داره تبلت های 8 و 10 اینچی با صفحه نمایش Amoled تولید میکنه که اینم منو مردد کرده که تا عید خودمون صبر کنم و بعد برای خرید اقدام کنم.
حالا با توجه به این تفاسیر لطفا راهنماییم کنید.
مثلا بگین شمایی که به گنو لینوکس اعتقاد دارید چطور حاضر میشید یه iPad بخرین و در مورد سخت افزار و نرم افزار های موجود برای تبلت و مثال ها از برنامه های انحصاری که این داره اون نداره و اصلا اینکه برای چی تبلت میخرین و استفادتون از تبلت چیه ؟
با تشکر فراوان .