انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام نوت بوک را انتخاب میکنید ؟

Apple MacBook Pro 13-inch with Retina display 2013 ME864 : 13.3" -  2560X1600-Intel Core i5 Haswell 2.40GHz up to 2.90 GHz - Iris Graphics - 128GB SSD - 4GB Ram - HDMI Port
3 (75%)
Apple MacBook Pro MD102 : 13.3" - 1280x800 - Intel Core i7 3520M 2.9 GHz - Intel HD Graphics 4000 - 750GB 5400 RPM - 8GB Ram - DVD-RW  
1 (25%)

مجموع آرای اعضا: 4

نویسنده موضوع: کمک و راهنمایی برای خرید تبلت یا نوت بوک  (دفعات بازدید: 5528 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام.
شما لینوکسی ها معیار و دلیلتون برای خرید تبلت  یا نوت بوک چیه ؟
آیا برند مهمه ؟
آیا حاضرید مک بوک پرو بخرید و از سیستم عامل مک استفاده کنید ؟
آیا میتوانید با اعتقاد به فلسفه گنو از آیپد استفاده کنید ؟
آیا حاضرید تبلت هایی با کانفیگ قوی اما ویندوزی استفاده کنید ؟
ویرایش شده در تاریخ : 3 دی 92

نظر سنجی 1 :
شما بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت کدام تبلت را انتخاب میکنید ؟ تعداد شرکت کننده : 20
Google Nexus7 2013 : 50%
Apple iPad Air : 35%
Apple iPad mini2 : 15%
« آخرین ویرایش: 03 دی 1392، 12:08 ب‌ظ توسط my ubuntu »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : کمک و راهنمایی برای خرید تبلت
« پاسخ #1 : 29 آذر 1392، 05:35 ب‌ظ »
اگر مشکلی با نرم افزارهای اپل نداری و مشکلی با آیدی اپل نداری و پولداری  توصیه می کنم به جای آیپد مینی آیپد بگیری. مدل سیم کارت خورش و شبکه 3G 4G .(البته فکر کنم بشه جیلبریک کرد)ولی با هر بار آپدیت جیلبریک هم میپره و باید صبر کنی تا جیلبریک همون نسخه بیاد.
اگر برای پز دادن میخوای بخری ، سیب تجویز میشه. ;D ;D

اگر کمتر میخوای هزینه کنی و دستگاهی با گارانتی و نرم افزارهایی که با درد سر کمتر نصب میشن اندوریدی بگیر.
سامسونگ و سری های نکسوس گوگل خوبند.
اگر  قلم برات مهمه باید بری سری هایی که قلم دارند.

اگر برای دانشگاه میخوای و استفاده از پروژکتور بهتره قیمت مبدل هاشون رو هم قیمت بگیری مثلا اگر اچ دی ام آی داشت قیمت مبدل اچ دی ام آی به وی جی ای.
اگر برای بازی میخوای اندروید راحت تر هست و راحت با یه سرچ بازی ها رو پیدا می کنی.

مارک های دیگر هم خوبند اما قطعات یدکی کم دارند.در ضمن اپل تعمیرش واقعا سخته.

ما اوبونتو یی ها نگاهمون به تبلت های اوبونتویی هست.(2014) :) :) :)
« آخرین ویرایش: 29 آذر 1392، 05:39 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #2 : 29 آذر 1392، 05:36 ب‌ظ »
فاکتورهای مهم به‌ترتیب می‌تونه این‌ها باشه:
- مانیتور
- باتری
- نرم‌افزارهای قابل نصب
- عملکرد
- وزن

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #3 : 29 آذر 1392، 09:03 ب‌ظ »
من lenovo ideapad a3000 راخریدم چرا؟؟؟
ارزونه (من از دیجی کالا شیصد و سی گرفتم)
دو سیسم کارته
برنامه c4droid بدون نیاز به روت کردن روش اجرا می شه (واسه برنامه نویسی به زبان سی)
sl4a روش نصب کردم (واسه پایتون لوا و شل اسکریپت)
و چند تا برنامه دیگه واسه اس اس اچ و جاوا
پس اگه می خواهی تبلت بگیری حتما آندرویدی باشه من بهت پیشنهاد می کنم همین لنوو را بگیر تا پول زیاد خرج نکرده باشی
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 29 آذر 1392، 11:03 ب‌ظ »
اما نظر خودم :
هیچ تبلتی نوی بازار کیفیت ساخت و ارگونومی آیپد ها رو نداره.
اما من تابحال با ios کار نکردم.
از نکسوس ها هم خوشم میومد اما این نکسوس جدید مثل نکسوس 7 یا گوشی نکسوس 5 طراحیشون خیلی ناجوره بخصوص طراحی پشت دستگاه و جنس بدنش.
من میخوام یه تبلت رو یه 2 سال حداقل نگه دارم و این یعنی همیشه در دسترس بودن آپدیت ها.
هم آیپد ها سریع آپدیت میشن هم نکسوس ها.
اما آیپد های جدید بخاطر چیپ 64 بیتی ای که دارن که فوق العاده قوی هستش شاید حالا حالا ها راحت بتونه آپدیت ها رو دریافت و راحت اجرا کنه.
از روت گردن و جیلبرینک هم چندان خوشم نمیاد.
بعدش اوبونتو هم که تا چند ماه دیگه میاد فکر نکنم به این زودی بتونه به اندروید و ios برسه. ایشالله که برسه.
پولمم زیادی نکرده که بگم به به چه طراحی ای و چه سیب خوشکلی و 2 یا 3 تومن پول بابتش بدم و بعدش بزنم توی سرم. >:(
اما به اون حس و اون رابطه ای که بین تو و گجتت رد و بدل میشه اعتقاد دارم.
من سونی acro s داشتم و خداوکیلی دوست داشتم نوکیا 1200 میخریدم اما این acro s رو نمیخریدم. اون یک سال پیش با هزار بدبختی 1.300 پول بابتش داده بودم.
LG G Pad 8.3 از نظر قیمت  کیفیت ساخت عالیه اما سیم کارت نمیخوره.
از طرفی هم از ریچارد استالمن خیلی خوشم اومده اما گویا فکر کنم ایشون نه از اندروید خوششون میاد نه از ios.
صحبت های ریچارد استالمن و دیگر دوستان خیلی آدمو از این ios , windows میترسونه.
اپه از بحث خارج شدم  ;)
البته اخبار میگن که سامسونگ داره تبلت های 8 و 10 اینچی با صفحه نمایش Amoled تولید میکنه که اینم منو مردد کرده که تا عید خودمون صبر کنم و بعد برای خرید اقدام کنم.
حالا با توجه به این تفاسیر لطفا راهنماییم کنید.
مثلا بگین شمایی که به گنو لینوکس اعتقاد دارید چطور حاضر میشید یه iPad بخرین و در مورد سخت افزار و نرم افزار های موجود برای تبلت و مثال ها از برنامه های انحصاری که این داره اون نداره و اصلا اینکه برای چی تبلت میخرین و استفادتون از تبلت چیه ؟
با تشکر فراوان .  :)

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 29 آذر 1392، 11:08 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 29 آذر 1392، 11:13 ب‌ظ توسط my ubuntu »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 آذر 1392، 03:05 ب‌ظ »
من خودم تبلت 10 اینچی رو می پسندم.(نظر شخصی :تسلط بهتری روی تایپ داری)
تبلت ها برای کارهایی نظیر فیلم دیدن و استفاده بهتر از انرژی(البته در برخی موارد نه کارهای سنگین) به جای روشن کردن یک پی سی یا لپ تاپ جایگزین خوبی هستند. مثلا با مدیا پلیرش به کلاس های دانشگاهی که ضبط می کنند میشه گوش داد.تاحدی باهاش بازی کرد. متن نوشت و از نرمافزارهایی چت تصویری یا صوتی استفاده کرد. به مطالعه کتاب پرداخت. آرشیوی از کتاب ها رو همیشه در دسترس داشت. قابل حمل بودن و اتصال اون به اینترنت از طریق سیم کارت و...
اما همه ی این ها در قالب یک تبلت مناسب وجود داره.
اگر لپ تاپ نداری توصیه به خرید تبلت نمی کنم چون لپ تاپ کاری تر هست و راحت تر.(بخصوص برای یه دانشجو یا دانش آموز).

البته فقط قیمت خود تبلت رو نبین چون یک جلد خوب ، محافظ صفحه و کارت حافظه با حجم مناسب و کابل های رابط و... رو هم باید در نظر گرفت.
بله میتونید صبر کنید تا سال آینده و مدل های جدید رو بخرید.بدی کالا اینکه زود از مد میفته.

کیفیت تصویر خوب به شرطی که باتری خوبی داشته باشه برای مطالعه خیلی مهمه وهمچنین استفاده زیر نور خورشید و...
حجم و فضاییی که میخواهید نکته ای دیگری هست.16 گیگ خوبه اما اگر اهل بازی و فیلم هستید کافی نیست.(از نظر من)
خوب اندرویدی ها راحت تر هستند.
نگاه کن امکاناتی که میخوای ،پورت هاشون و خروجی هاشون کیفیت صفحه نمایش ،بلوتوث و...
نکته بعدی شب برای خرید نرو. روز برو . دستگاه رو تمام بررسی کن و
کابل ها و قلم و هدفون همه رو بررسی کن اگر فروشنده ناراحت شد ازش نخر چون 2 یا3 میلیون پول میخوای بدی.  مورد پذیرش بود بگیر .بدون که تا زمانی که پول ندادی سوار هستی پول که دادی خدافظ.

اتفاقات  نمایشگاه ces  رو هم دنبال کن. نمیدونم شروع شده یا نه

گارانتی هم فقط شرکت های معتبر.
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1392، 03:21 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین hamid-m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #7 : 30 آذر 1392، 03:36 ب‌ظ »
من میگم تبلت 10 اینچ بگیر.
خودم یک ARCHOS 97 Titanum HD گرفتم از دیجی کالا خیلی عالیه.
قیمتش حدود 700 صفحه نمایش 2048 در 1530 پیکسل اگه اشتباه نکنم.یعنی کیفیتش خیلی خوبه خاطرت جمع.
اندروید هم هست.
واسه مطالعه و کارهای غیر سنگین بسیار مناسبه.
سوالی داشته باشه در خدمتم

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 30 آذر 1392، 03:51 ب‌ظ »
من لپ تاپ ندارم یه PC دارم.
اما رشتم حقوق هستش و این نیازمو به لپ تاپ خیلی کم میکنه.
فعلا نظرم نسبت به ios کم رنگ تر شده و بیشتر به اندروید فکر میکنم.
به نظرم نکسوس 7 خیلی خوب باش اما اگه منتظر گلکسی نوت 8 2014 باشم فکر کنم بهتر باشه. نظر شما چیه ؟ این تصمیمم عاقلانست یا نه ؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 آذر 1392، 06:17 ب‌ظ »
من لپ تاپ ندارم یه PC دارم.
اما رشتم حقوق هستش و این نیازمو به لپ تاپ خیلی کم میکنه.
فعلا نظرم نسبت به ios کم رنگ تر شده و بیشتر به اندروید فکر میکنم.
به نظرم نکسوس 7 خیلی خوب باش اما اگه منتظر گلکسی نوت 8 2014 باشم فکر کنم بهتر باشه. نظر شما چیه ؟ این تصمیمم عاقلانست یا نه ؟

نیازتون رو ببینید و  تصمیم بگیرید. ولی من بشخصه لپ تاپ رو ترجیح میدم.یک لپتاپ خوب و سبک با انواع پورت ها .

در اینصورت، اینکه صبر کنید یا نه واقعا کسی نمیتونه جواب بده اگر مدل هایی رو که در بازار هست دوست ندارید و شما رو راضی نمی کنه خوب صبر کنید اما کسی از آینده نیمده که بدونه چه خواهد شد.
اما بازار ایران به گونه ای است که وقتی محصولی جدید میاد معمولا قیمت بالایی داره تا از تب و تاب بیفته.
ممکنه برخی فروش های ویژه و... هم باشه.
اما بدون گارانتی معتبر نخرید. :)
موفق باشید

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 30 آذر 1392، 08:33 ب‌ظ »
ممنون دوست من .
یه ایرادی که هست اولترابوک هایی که صفحه نمایش FHD دارن قیمتشون خیلی بالاست.
برای من صفحه نمایش و قابلیت حمل اولین فاکتور ها هستن.
دوستان واقعا توی هرکاری باید مشورت کرد.
تمام صحبت هایی که شما دوستان کردید رو خودم قبلا نتیجه گرفته بودم اما خب تعدد نظر یا بحث  یا اجماع به آدم احساس قوت قلب و اعتماد به نفس در تصمیم گیری میده که بسیار فوق العادست. ممنونم از همکاری شما دوستانم.
شاید اگه من این سوال رو توی انجمن های دیگه میپرسیدم الان تعداد مشورت دهنده ها خیلی خیلی بیشتر از اینجا بود اما اینجا یه تفکر گنولینوکسی حاکمه که من به این سمت گرایش دارم و از فلسفش لذت میبرم و برای همیناست که موضوع رو در انجمن اوبونتو یعنی همین جا مطرح کردم.
امیدوارم دوستان بیشتری در بحث شرکت کنن و منو برای یه نتیجه گیری و تصیمیم قاطع رهنمود کنند.
« آخرین ویرایش: 30 آذر 1392، 08:36 ب‌ظ توسط my ubuntu »

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #11 : 30 آذر 1392، 09:13 ب‌ظ »
دلیل : پول اضافی
معیار : نکسوس باشه تا بشه راحت روش اوبونتو تاچ نصب کرد !

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #12 : 01 دی 1392، 11:04 ق‌ظ »
ببین من تقریبا 5 سال فروشندگی کردم و الان هم فروشندگی میکنم شما خریدار نیستید فقط اومدی جنس قیمت کنی
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین my ubuntu

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 01 دی 1392، 11:44 ق‌ظ »
ببین من تقریبا 5 سال فروشندگی کردم و الان هم فروشندگی میکنم شما خریدار نیستید فقط اومدی جنس قیمت کنی
شما همین طور فکر کنید. اگه بخوام قیمت بگیریم از فروشگاه های آنلاین قیمت میگرفتم .
به هر حال نظره دیگه. بعضی ها از دید فروشنده نگاه میکنن و بعضی ها هم از دید یه مشاور و راهنما.
خوبه که بیشتر فروشنده ها یه مشاور و راهنما هم باشن و مشتری رو به شکل اسکناس نبینن تا آدم بهش برنخوره و مجبور نشه بجا فروشگاه محل یا شهرش از فروشگاه های آنلاین خرید کنه.
اما بازم تشکر  :)
« آخرین ویرایش: 01 دی 1392، 12:05 ب‌ظ توسط my ubuntu »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 01 دی 1392، 03:28 ب‌ظ »

خوب چرا این دوستمون رو میزنی  ;) ;) ;)
« آخرین ویرایش: 03 دی 1392، 12:40 ق‌ظ توسط Amir (شفقی) »