دوستان بازهم سلام
من تازه اوبنتوم را نصب کردم و دارای مشکلات زیادی هستم چون می خواهم از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنم باید نیازهام برطرف بشه.
یکی از مشکلات اساسی من در مورد برنامه نویسی است(++C) که در لینوکس نمی توانم کار کنم. قبلا هم با ویجوال سی پلاس پلاس 2005 کار کردم. خیلی سعی کردم . ولی هنوز موفق نشدم.
اولین حرکتم سعی در نصب کد بلاکس بود که پس از دانلود چند تا فایل بود که در بین آنها سرگردان شدم ولی پس از ممارست زیاد و دبل کلیک روی دو تا از فایلها اگه درست نصب کرده باشم بالاخره تونستم نصب کنم(بقیه فایلها نمی دونم مال چیه) ولی ازش سر در نمی آورم و نتونستم یه hello world بنویسم. پروجه نیو می کنم و در تب file گزینه c/++c sourse را می زنم که یه ویزاردی ظاهر می شه و یه کدهایی مثل چیزی که تو ویجوال می نوشتم می نویسم ولی تیرم به سنگ می خوره.
و برخلاف آنچه که دوستان در انجمن در رابطه با کد بلاکس می گفتند برجسته نویسی و پیشنهاد نامها و متغیرها و ... را ندیدم
دومین حرکتم سعی در نصب eclips بود بعد از دانلود کردن از سایت ایکلیپس اول که در extract کردن بهم ایراد میگرفت و خطا می داد بعد از 10000 بار استراکت کردن بالاخره شانسی شد و آی دی ای باز شد بعد هم که سعی کردم یه برنامه هلو ورد بنویسم کامپایل و اجرا کنم یه خطاهای عجیب غریبی می داد یه کم که تحقیق کردم به این گمان رسید که یه چیزی به نام toolchain می خواد. گشتم ولی پیدا نکردم .
و هم اکنون برای اکستراکت کردن دو باره اذیت می کنه و یه همچین پیغامی مده :
217.218.45.25:443 uses an invalid security certificate.
The certificate is not trusted because it is self signed.
The certificate is only valid for <a id="cert_domain_link" title="localhost">localhost[/url]
The certificate expired on 10/09/2007 03:48 PM.
(Error code: sec_error_expired_issuer_certificate)
سومین حرکتم نصب kdevelop بود. بعد از نصب و اضافه شدنش در زیر منوی پروگرامینگ اجراش کردم ولی اون هم مثل کد بلاکس ازش سر در نیاوردم و هنوز توفیق نوشتن و اجرا گرفتن hello world را پیدا نکردم
حالا از دوستان عزیز می خواهم هر که می تونه من را یاری کنه مرحله به مرحله من را راهنمایی کنه چون من خیلی ناشی هستم و یک ابهام کافیه که سر از ترکستان در بیارم. و ایراد کارم را در تمامی این آی دی ای ها گوش زد کنه.
موفق باشید با تشکر