توی فروم تاپیک پرطرفدار
عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس وجود داره و حالا در اینجاهمونطور که از اسم تاپیک پیداست ، دوستان از دسکتاپشون ویدیو تهیه کنند و بذارند
فکر میکنم حتی ویدیو های آموزشی هم تهیه کنند جالب باشه و میتونه بار علمی و آموزشی خوبی داشته باشه
امیدوارم ناظرین محترم فروم لطف کنند و این تاپیک رو مثل تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس مهم کنند تا دیده بشه و طرفدار پیدا کنهبرای record دسکتاپتون میتونید از نرم افزار recordmydesktop استفاده کنند و برای edit ویدیو هم میتونند از openshot یا kdenliveاستفاده کنند
اولین ویدیوی تاپیک رو خودم میذارم!(همونی که توی تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس گذاشتم)
یه ویدیو از دسکتاپم روی
آپاراتگذاشتم زمانش کوتاه هست و حجمش هم کم هست لطفا حتما ببینید.البته این ویدیو رو بیشتر با دو هدف ساختم اول از همه نشان دادن قابلیت های kwin روی xfce که قبلا درباره شیوه نصبش
در این تاپیک توضیح داده بودم و علاقمند کردند دوستان ویندوزی خودم به لینوکس!(راستش از شما چه پنهون تا حالا هم تو این مورد موفق بودم ، امیدوارم با این ویدیو به موفقیت بیشتری تو این مورد برسم)
ویدیو رو در
اینجا حتما ببینید و نظر بدید!!
همونطور که گفتم خودم هم قصد دارم که یک سری ویدیوی آموزشی درباره شخصی سازی xubuntu , xfce بذارم
این مقدمش بود!
امیدوارم دوستان تاپیک رو ادامه بدن