انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو بر روی فلش با ایجاد پارتیشنی مخفی در ویندوز  (دفعات بازدید: 2096 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kitcat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام،
امروز تو کلاس آموزش لینوکس Redhat بودم می خواستم لینوکس اوبونتو را روی یه سیستم بیارم بالا و ازش استفاده کنم و دستورات ابتدایی لینوکس رو تمرین کنم که متاسفانه به دلیل پاک شدن برخی از فایل های لینوکس نصب شده بر روی فلشم به علت وجود آنتی ویروس های مسخره نتونستم اینکارو کنم و حسابی حالم گرفته شد، 4 ماهه فلشم رو لینوکسی کردم و گذاشتم تو جیبم واسه یه همچین روزایی اما ...  :-X
من به صورت عادی اوبونتو رو بر روی فلش نصب کردم
اما مشکلی که دارم اینه که من از فلشم برای نگهداری فایل هامم استفاده می کنم، برای همین وقتی وارد فلشم میشم فایل های نصب شده لینوکس محیط رو برام شلوغ کردن، به جز این هر وقتم که فلشم رو به یه سیستم که آلوده به ویروسه وصل می کنم تمام فایل هامو انتقال میده تو یه فولدر و مخفیشون می کنه، جالب اینه که بعضی از نرم افزار های امنیتی هم میزنن بعضی از فایل های لینوکس رو یا قرنطینه یا پاک می کنن (بیشتر در مورد .Bat و .EXE اتفاق می افته)

حالا اینا رو بی خیال من می خوام لینوکس رو تو فلشم رو یه پارتیشن جداگانه نصب کنم اما پارتیشنی که ویندوز قادر به استفاده ازش نباشه  8)
من الان یه فلش 4 گیگ رو با دستور Fdisk لینوکس دو تا پارتیشن کردم اولی رو Primary گذاشتم و فایل سیستمش و هم با دستور mkfs.ext4 تغییر دادم و دومی رو هم Extended گذاشتم و نوعش رو هم Fat32 (از طریق دستور Fdisk با سوئیچ t و کد باینری B) کردم تا تو ویندوز قابل شناسایی باشه
اما نه تنها هیچکدوم رو نشناخت بلکه برای باز شدن فلش مجبور شدم فرمتش کنم.
حالا خواهش می کنم طریقه صحیح اینکارو به من آموزش بدین
ممنون

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
یه دونه ext4 بسازید برای لینوکس و یکی هم fat32 (یا ntfs) برای کارهای روزمره‌ی ویندوزی.

آفلاین kitcat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام،
به این راحتی ها هم نیست
تو لینوکس می تونی به راحتی فلش رو پارتیشن بندی کنی ولی تو ویندوز بهت اجازه نمیده Removable Divice رو همینطوری پارتیشن بندی کنی (باید از نرم افزار های کمکی استفاده کنی) حتی اگه اینکارم کنی تو ویندوز فقط پارتیشن اول رو میشناسه
من می خواستم بعد از پارتیشن بندی لینوکس رو تو پارتیشن دوم نصب کنم برای همین چند تا کار کردم
اول اومدم از طریق خود لینوکس این کارو انجام بدم اما می اومد کل فلش رو فرمت می کرد و پارتیشن بندی ها رو در نظر نمی گرفت برای همین این روش به درد من نخورد (اگه اشتباه نگم از یه گزینه به اسم Make USB Disk استفاده کردم)

بعد اومدم تو ویندوز اینکارو کنم و با برنامه Universal.USB.Installer.1.9.5.1 اینکارو کنم اما دیدم پارتیشن دوم رو ویندوز نمی شناسه، برای همین اومدم یه درایوری رو از ویندوز دانلود کردمو سیستم رو یه جورایی گول زدم و فلش رو به جای Removable Divice به عنوان Hard Disk بهش معرفی کرد و بعد تونستم لینوکس رو به خیر و خوشی توش نصب کنم  ;D
حالا به نظر شما راهی راحت تر از این وجود داره؟؟؟

حالا اون درایوری رو هم که گرفتم اگه پدا کنم براتون میذارم.

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
من نمیدونم تو ویندوز چه‌طور میشه اینکارو کرد ولی تو لینوکس خیلی راحت و گرافیکی با برنامه‌ی disks میتونید این کار رو بکنید.
همون‌طور که خودتون هم اشاره کردید ویندوز فقط پارتیشن اول رو میتونه بشناسه و شما اگر لینوکس رو تو پارتیشن دوم نصب کنید تمومه. فکر نمیکنم نیازی باشه پارتیشن دوم رو تو ویندوز ببینید.

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
کاری که من کردم این بود که با برنامه لینوکسی GParted فلش ۱۶ گیگ م رو به دو تا پارتیشن تقسیم کردم
یکی با فرمت EXT4 که توش یه نسخه live از یه دیسترو دارم و دیگری رو هم فرمت NTFS برای انتقال داده استفاده میکنم
خیلی راحت میتونی این کار رو انجام بدی
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سلام
می دونم از زمان این تاپیک خیلی وقته که میگذره اما به دلیل اجتناب از ایجاد تاپیک جدید این بود که سوالم رو اینجا پرسیدم
امیدوارم راهنماییم کنید
من می خوام روی فلش ۳۲ یک پارتیشن ۲۸ گیگی برای نصب ردهت و یک ۴گیگ برای کارهای عادیم داشته باشم
حالا سوالم اینکه اون ۴ گیگ رو می تونم برای نصب سیستم عامل بوتش کنم طوری که اون ۲۸ گیگی نپره؟
منظورم دقیقا این هست که میشه از اون ۴ گیگ برای بوت کردن فلش برای نصب سیستم عامل روی کامپیوترم استفاده کنم و فلش بوتیبل بشه ولی بعد از نصب اون ۴ گیگ رو خالی کنم و با همون فلش باز بتونم ردهت رو بالا بیارم؟
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود