سلام،
امروز تو کلاس آموزش لینوکس Redhat بودم می خواستم لینوکس اوبونتو را روی یه سیستم بیارم بالا و ازش استفاده کنم و دستورات ابتدایی لینوکس رو تمرین کنم که متاسفانه به دلیل پاک شدن برخی از فایل های لینوکس نصب شده بر روی فلشم به علت وجود آنتی ویروس های مسخره نتونستم اینکارو کنم و حسابی حالم گرفته شد، 4 ماهه فلشم رو لینوکسی کردم و گذاشتم تو جیبم واسه یه همچین روزایی اما ...

من به صورت عادی اوبونتو رو بر روی فلش نصب کردم
اما مشکلی که دارم اینه که من از فلشم برای نگهداری فایل هامم استفاده می کنم، برای همین وقتی وارد فلشم میشم فایل های نصب شده لینوکس محیط رو برام شلوغ کردن، به جز این هر وقتم که فلشم رو به یه سیستم که آلوده به ویروسه وصل می کنم تمام فایل هامو انتقال میده تو یه فولدر و مخفیشون می کنه، جالب اینه که بعضی از نرم افزار های امنیتی هم میزنن بعضی از فایل های لینوکس رو یا قرنطینه یا پاک می کنن (بیشتر در مورد .Bat و .EXE اتفاق می افته)
حالا اینا رو بی خیال من می خوام لینوکس رو تو فلشم رو یه پارتیشن جداگانه نصب کنم اما پارتیشنی که ویندوز قادر به استفاده ازش نباشه

من الان یه فلش 4 گیگ رو با دستور Fdisk لینوکس دو تا پارتیشن کردم اولی رو Primary گذاشتم و فایل سیستمش و هم با دستور mkfs.ext4 تغییر دادم و دومی رو هم Extended گذاشتم و نوعش رو هم Fat32
(از طریق دستور Fdisk با سوئیچ t و کد باینری B) کردم تا تو ویندوز قابل شناسایی باشه
اما نه تنها هیچکدوم رو نشناخت بلکه برای باز شدن فلش مجبور شدم فرمتش کنم.
حالا خواهش می کنم طریقه صحیح اینکارو به من آموزش بدین
ممنون