راستش من 13.10 دارم و مستقیم از ویندوز پریدم رو این سیستم عامل
البته 12.04 لایو تست کردم به مدت 1 روز که ببینم لینوکس چیه(که ترسیدمو برگشتم خونمون یعنی همون اسمشونبر
)
خداروشکر الان 35 روزه اومدم ابونتو و با ویندوز بای کردم
اولش اینو بگم که هدفم از حرفای پایین رفع سوالاتم و مشکلاتمه و ایشالا ایشالا همین لینوکس رو خونم میدونم چون یادگرفتنش حتی در این حد اماتور هم واسم کلی خرج داشته(از لحاط وقت و حوصله و ترافیک)و خییییلی هم باهاش حال میکنم
پس خواهشن نکوبن بعضیا منو که چرا ایراد الکی میگیری
شاید همه حرفام به خاطر بیتجربگیم هستند نه اشکالات ابونتو خوشگلم
.
این نسخه از ابونتو خوبه
البته من درحدی نیستم که بخوام نظر بدم چون تازه واردم اما حس میکنم یجورایی تنظیماتی که میکنم رو فراموش میکنه سیستم.
منطور دقیق پایداری رو نمیدونم چی هست اما اینو میدونم که مثلا تنطیمات صدای سیستم یهو عوض میشه ( تا الان 2بار) یا مثلا تنظیمات بوکمارک منوهای سیستم با ریستارت حذف میشن و ازین قبیل مشکلات
راستی سرعتش احساس میکنم افت کرده نسبت به اولش که دلیلشو نمیدونم.شایدم من حساس شدم!!!!
البته کارت گرافیکم اینجور که تحقیق کردم به صورت کامل نصب نیست و دمای سیستممو بالا میبره هرچند با بروزرسانی کرنل کلی کمتر شده دماش.
بلوتوثم رو هیچ جوره نتونستم نصب کنم چون میگه اداپتوری موجود نیست
وبکمم رو هم تو برنامه چت نمیتونم استفاده کنمو فقط با cheese webcam کتر میکنه
وایرلسم خدارو شکر خودش نصب بود
لازم به ذکرم که تو قسمت additional drivers جز درایو گرافیک هیچی رو بهم پیشنهاد نمیکنه.
سیستمم رو بروز نگه میدارم
الان فک میکنم برم سراغ 12.04 بهتره چون اینجور که همه میگن پایدارتره
موندم چیکارکنم
میگن امکاناتش کمتره از 13.10 ولی مگه 13.10 چی داره که اینقدر میگن از 12.04 امکاناتش زیادتره.
اینم بگم که سرعت واسم خیلی مهمه و انگاری سرعت 12.04 از 13.10 کمتره درسته؟
ممنون از راهنمایی هاتون چه درباره من چه دیگران