من خودم فدورا کار میکنم.
تا الان 2ماه که فدورا دارم .در این دو ماه چند نرم افزار برای من کرش کردنند{1gwget.2gome player.3.یادم نمیاد} اما در این دو ماه کلا 3نرم افزار برای من کرش کردند
الانم کرنل فدورا را اپدیت کردم ..مشکلات اساسی برای من پیش امده.
خوبیهای فدورا از نظر من:نصب شدن گرافیکی راحتر از او بو نتو اول نصب میکینی بعد تنظیمات را انجام میدهی نصب شدن بسیار سریع .ابنتو بر روی کامپیوتر من1ساعت15 دقیقه شاید بیشتر کمتر نصب شد
در پارتیشن بندی در او بو نتو مشکل داشتم زمان نصب .که در فدورا اصلا این مشکل نبود
ولی در کل من فدورا را بیشتر ترجیح میدهم
بهتره این لینک را هم بخونید
http://forum.fedoraproject.ir/viewtopic.php?f=17&t=651&p=5698&hilit=%D8%A7%D8%A8%D9%86%D8%AA%D9%88+8.10#p5698سلام راست میگی توی اوبونتو هم دسترسی به application های ساده تره و هم خیلی از محدودیتهایی که توی فدورا ازقبیل پخش نشدن ام پی تری و غیره وجود نداره
ولی به دلایل خیلی خیلی زیادی که آقای سعیدی در سر کلاس هاشون به ما گفتند از جمله دلایل امنیتی ماژول های کرنل و خیلی چیز های دیگه اصلا قابل مقایسه نیستند
مثلا توی فدورا و کلا توی خانواده ردهت یه چیزی داریم به نام PAM و یا مثلا SELinux که اگه بدونی چه کارهای مهمی انجام میدن اونوقت خودت دیگه اصلا اسم اوبونتو رو هم نمی بری
وجود همین ابزار قدرتمند توی خانواده ردهت هستش که این لینوکس رو از بقیه متمایز کرده
اوبونتو توی آفریقا تولید میشه و بیشتر developer هاش سعی می کنن از بسته های موجود در بقیه توزیع های لینوکس استفاده کنن تا بتونن یه ورژن جدید رو تولید کنن در خیلی از موارد هم قوانین opensource رو زیر پا میزارن
به هرحال خودت می تونی بری و مقالات موجود رو مطالعه کنی
ولی من به عنوان کسی که مزایای خانواده ردهت رو درک کردم بهت می گم که اصلا قابل مقایسه نیستند
توی اوبونتو باگهای وحشتناکی وجود داره
اگه توی خونه و به عنوان یک یوزر معمولی می خوای از لینوکس استفاده کنی بهت فدورا رو پیشنهاد میکنم و اگه می خوای توی شبکه ازش استفاده کنی و یه سرور راه بندازی بهت centos رو پیشنهاد می کنم چون که توی فدورا تو بعضی از مسائل شبکه یه باگهای جزئی وجود داره ولی centos برای شبکه عالیه
اوبونتو توی آفریقا تولید میشه و بیشتر developer هاش سعی می کنن از بسته های موجود در بقیه توزیع های لینوکس استفاده کنن تا بتونن یه ورژن جدید رو تولید کنن در خیلی از موارد هم قوانین opensource رو زیر پا میزارن