دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون فقط یه چیزی راستی من یک پک کامل نرم افزاری گرفتم بعد یه فایل exeبه نام wbui.exeهست من وقتی میزنم روش این عکسش رو براتون میزارم بعد اجرا میکنم 7گیگ اطلاعات استخراج میشه داخل درایو سی با نام پوشه ابونتو میسازه بعد ریستارت که میکنم سیستم رو ابونتو هست بوتش هم میاد ولی متاسفانه تا میزنم که ابونتو بیاد هنگ میکنه سیستم و هارد دیگه کار نمیکنه حتی خود دی وی دیش رو هم که میزارم هنگ مکنه تو بوت خود ابونتو الانم 8 دارم
اسم درستش wubi است،این wubi یک برنامه برای نصب اوبونتو در از طریق ویندوز است که آخرین نسخه اوبونتوای که ساپورت میکنه 12.04 هست و دیگه توسعش متوقف شده ضمنا wubi هرگز روش خوبی برای نصب اوبونتو نیست.
c4f4c7a0d03945b78e23d3aa4ce127dcعزیز md5من مثل اینکه فرق داره عزیزم من فایل ایزو را از سایت خود ابونتو از طریق انجمن خودمون دانلود کردم ژس چرا مشکل داره.............کدوم رو ژیشنهاد میکنی دانلود کنم
همیشه از سایت خود توزیع دانلود کنید،اگر md5 یا دیگر هش کدهای فایل دانلود شدتون با هش کد فایل اصلی فرق داره یعنی بد دانلود شده،در هنگام دانلود تا جای ممکن از pause و start بی دلیل اجتناب کنید.
در مورد shrink یک پارتیشن اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم روش درستی برای نصب یک سیستم عامل باشه! بهتره یک پارتیشن رو خالی کنید و بعد از فرمت، اونو برای یک توزیع گنو لینوکس اختصاص بدید.
اون والپیپر را هم دوست عزیز Ghost Shadow برام ارسال کردند این هم لینکش:
http://upload7.ir/imgs/2014-01/12954917623488093971.jpg