انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ابونتو  (دفعات بازدید: 7528 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
مشکل در نصب ابونتو
« : 26 دی 1392، 10:26 ب‌ظ »
سلام دوستان عزیز من میخاستم ایونتو نصب کنم...من یه دی وی دی دارم نرم افزار هست داخل اون ابونتو 13.4هست حالا من دی وی دی رو میخام با برنامه yumi فایل isoاون رو بریزم داخل فلش ولی متاسفانه اوبونتو رو که انتخاب میکنم و از گزینه browse که میرم فایل isoرو انتخاب کنم اصلا پیدا ش نمیکنه فایل isoاون کجاست اصلا از طریق dvdهم میام نصب بکنم هنگ میکنه الان 8 نصب دارم میخام کنارش اوبونتو داشته باشم عزیزان چیکار کنم اصلا  ](*,)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : مشکل در نصب ابونتو
« پاسخ #1 : 26 دی 1392، 10:33 ب‌ظ »
از نسخه ۱۳.۱۰ یا ۱۲.۰۴ استفاده کن چون ۱۳.۰۴ تاریخ انقضاش گذشته
اینم توضیحات برای آماده کردن فلش برای  نصب
از اینجا برنامه رو دانلود کنید

برنامه رو باز کنید و دنبال ubuntu 13.10 در لیست بگردید
browse رو بزنید و فایل iso  که دانلود کردید رو انتخاب کنید

درایو usb که فلش بهش وصل هست رو انتخاب کنید و create رو بزنید و صبر کنید تا عملیات تموم بشه
بعدش سیستم رو ری استارت کنید و از تنظیمات BIOS کاری کنید که سیستم با فلش boot بشه
برای مراحل نصب هم اول اینجا رو ببینید و بعد شروع به نصب کنید

در ضمن چون از ویندوز ۸ استفاده میکنید حتما ویندوز رو قبل از نصب shutdown کنید چون به طور پیش فرض hibernate میشه
« آخرین ویرایش: 26 دی 1392، 10:35 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 27 دی 1392، 04:55 ب‌ظ »
دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون فقط یه چیزی راستی من یک پک کامل نرم افزاری گرفتم بعد یه فایل exeبه نام wbui.exeهست من وقتی میزنم روش این عکسش رو براتون میزارم بعد اجرا میکنم 7گیگ اطلاعات استخراج میشه داخل درایو سی با نام پوشه ابونتو میسازه بعد ریستارت که میکنم سیستم رو ابونتو هست بوتش هم میاد ولی متاسفانه تا میزنم که ابونتو بیاد هنگ میکنه سیستم و هارد دیگه کار نمیکنه حتی خود دی وی دیش رو هم که میزارم هنگ مکنه تو بوت خود ابونتو الانم 8 دارم

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 27 دی 1392، 04:59 ب‌ظ »
اینم همون فایل داخل دی وی دی عزیز ایا داخل دی وی دی فایل iso هست که نخام دانلود کنم

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 27 دی 1392، 06:46 ب‌ظ »
من فایل 12.4رو از همین سایت ابونتو دانلود کرمبا برنامه یامی 12.4descktop beta رو انتخاب میکنم اونموقع فایل ایزو فعال شده اکستراکت میشه تموم میشه ریسیت میمنم لبتاپ رو مرحله اول میاد زبان رو انتخاب میکنم ولی متاسفانه بعد از مرحله زبان دیگه یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی نمیاد خیلی صبر کردم چیزی نیومد مشکل از کجاست

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #5 : 27 دی 1392، 06:52 ب‌ظ »
من فایل 12.4رو از همین سایت ابونتو دانلود کرمبا برنامه یامی 12.4descktop beta رو انتخاب میکنم اونموقع فایل ایزو فعال شده اکستراکت میشه تموم میشه ریسیت میمنم لبتاپ رو مرحله اول میاد زبان رو انتخاب میکنم ولی متاسفانه بعد از مرحله زبان دیگه یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی نمیاد خیلی صبر کردم چیزی نیومد مشکل از کجاست
md5 فایلی رو که دانلود کردی رو اول چک ببین درسته؟!
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 27 دی 1392، 07:18 ب‌ظ »
میشه بیشتر توضیح بدید عزیز این md5که میگی چیه من فایل ایزو 12.4 رو دانلود کردم بعد با برنامه yumiرفتم desctop12.4beta رو انتخاب فایل isoرو great کردم بعدش ریستارت میاد بالا اینستال ابونتو رو میزنم ولی یه سری نوشته میاد صفحه سیاه میشه و دیگه هر چی صبر کنی صفحه مثل حالت استند بای میشه چیکار کنم ...........من تازه کارم ممنون

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
« پاسخ #7 : 27 دی 1392، 07:46 ب‌ظ »
میشه بیشتر توضیح بدید عزیز این md5که میگی چیه من فایل ایزو 12.4 رو دانلود کردم بعد با برنامه yumiرفتم desctop12.4beta رو انتخاب فایل isoرو great کردم بعدش ریستارت میاد بالا اینستال ابونتو رو میزنم ولی یه سری نوشته میاد صفحه سیاه میشه و دیگه هر چی صبر کنی صفحه مثل حالت استند بای میشه چیکار کنم ...........من تازه کارم ممنون
md5 یه الگوریتم هشه،می تونی چک کنی که فایلی که دانلود کردی سالمه یا نه
md5 فایل رو بدست میاری و با md5 فایل اصلی که معمولا توی صفحه دانلود یا ... می ذارن مقایسه می کنی،اگه یکی بود یعنی فایل مشکل نداره و باید احتمالات دیگه رو بررسی کنی
واسه بدست آوردن md5 توی ویندوز هم از این می تونی استفاده کنی،البته خودم تستش نکردم چون موقعی که ویندوز کار می کردم اسم md5 هم به گوشم نخورده بود
http://www.winmd5.com/

اگه اوبونتو 12.04.3 دانلود کردیmd5 هم اینه:
e2da0d5ac2ab8bedaa246869e30deb71

آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 27 دی 1392، 09:16 ب‌ظ »
c4f4c7a0d03945b78e23d3aa4ce127dcعزیز md5من مثل اینکه فرق داره عزیزم من فایل ایزو را از سایت خود ابونتو از طریق انجمن خودمون دانلود کردم ژس چرا مشکل داره.............کدوم رو ژیشنهاد میکنی دانلود کنم

آفلاین hassan.yavar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #9 : 27 دی 1392، 10:50 ب‌ظ »
یادمه مال منم همینطور می شد موقعس که لوگوی اولیه میاد با زدن f6 فکر کنم و انتخاب nomodest برو نصب کن

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 27 دی 1392، 11:17 ب‌ظ »
دوست عزیز قبل اینکه صفحه انتخاب زبان نصب ابونتو بیاد یا قبلش کی باید f6رو بزنم متوجه نشدم

آفلاین hassan.yavar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #11 : 27 دی 1392، 11:49 ب‌ظ »
وقتی از دی وی دی یا فلش سیستم رو بوت می کنید اولین بار که لوگوی اوبونتو میاد و باید انتخاب کنید نصب با چه زبانی صورت بگیره می تونید f6 بزنید

البته مطمئن نیستم مشکل شما مربوط به اینه و درست می شه یا نه ولی امتحانش ضرر نداره

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 27 دی 1392، 11:54 ب‌ظ »
دوست عزیز درست شد تو محیط هم میاد ولی از اون قسمتی که باید free spaceرو انتخاب بکنیم واسه نصب مال من نوشته unusableیعنی همون 8گیگ و خورده ای که shirinkکردم و از درایو سی خودم خالی کردم هر چی رو این میزنم که پارتیشن رو بسازم نمیشه چیکار کنم

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #13 : 28 دی 1392، 01:06 ب‌ظ »
شرمنده بابت off topic ، اون wallpaper دسکتاپتون چشممو گرفته! اگر اسم wallpaper را بگید یا اینکه برام بفرستیدش ممنونتون میشم.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #14 : 28 دی 1392، 02:24 ب‌ظ »
دوست عزیز درست شد تو محیط هم میاد ولی از اون قسمتی که باید free spaceرو انتخاب بکنیم واسه نصب مال من نوشته unusableیعنی همون 8گیگ و خورده ای که shirinkکردم و از درایو سی خودم خالی کردم هر چی رو این میزنم که پارتیشن رو بسازم نمیشه چیکار کنم
دقیقاً چه پیغامی می‌ده؟